Dünya Putin'in dublörleri: Onları ele veren tek şey boyları

Putin'in dublörleri: Onları ele veren tek şey boyları

20.03.2023 - 15:22 | Son Güncellenme:

Gün içerisinde Çin devlet Başkanı Xi Jinping ile önemli temaslarda bulunacak Putin hakkında Ukrayna cephesinden ilginç bir iddia geldi. Söz konusu iddia kısa sürede dünya basınında gündem oldu.

Putinin dublörleri: Onları ele veren tek şey boyları

1 yıldan fazladır devam eden Rusya'nın Ukrayna'yı işgali tüm kaosuyla sürüyor. Geçtiğimiz hafta hakkında yakalama kararı çıkartılan Vladimir Putin, bugün Moskova'da Çin Devlet Başkanı Xi Jinping'i ağırlıyor. İkili, savaşın genel durumu ve olası bir müttefiklik üzerine görüşecek. Xi'nin ziyaretinin Biden'ın Kiev'i ziyaretinden tam 1 ay sonra gerçeklemesi ise dikkat çekici.

Haberin Devamı

SAVAŞTA SON DURUM

Aylardır devam eden Bakhmut direnişinde artık son günler yaşanıyor. Şehir Ruslar tarafından dört bir yandan kuşatılmış durumda. Bölgede sokak savaşları devam ederken, Ruslar, Ukraynalılara kenti terk etmeleri için bir tahliye yolu açtı. Askeri uzmanlar önümüzdeki günlerde şehrin tamamen el değiştirmesini bekliyor.

MARİUPOL'Ü ZİYARET ETTİ

Rusya lideri, haritadan silerek işgal ettikleri Ukrayna'ya ait liman kenti Mariupol'e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Şehrin sokaklarında gece yarısı araç kullanan Putin'in görüntüleri, dünyada gündem oldu. Ukrayna'dan yapılan açıklamada ise 'Bir hırsız gibi gece geldi' denilerek Putin'e yönelik eleştirel bir açıklama geldi.

Putinin dublörleri: Onları ele veren tek şey boyları

UKRAYNA GENELKURMAY BAŞKANINDAN BOMBA İDDİA

Tüm bu gelişmeler yaşanırken Ukrayna Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Kyrylo Budanov, Ukrayna hükümetinin Rusya'nın işgal stratejisi karşısında hala şaşkın olduğunu ve Putin'in hala önemli kararları alıp almadığını merak ettiğini söyledi.

Haberin Devamı

Putinin dublörleri: Onları ele veren tek şey boyları

'PUTİN APTAL DEĞİLDİ'

Putin'in geçmiş dönemlerde oldukça zeki hamleler yaptığını ve diplomasi anlamında Rusya'ya önemli kazanımlar sağladığını hatırlatan Budanov, Putin'e yönelik 'Ne kadar kötü olursa olsun, aptal biri değildi' ifadesini kullandı. Açıklamalarının devamında Putin'in nerede olduğunu bilmediğini ve yaşayıp yaşamadığının şüpheli olduğunu belirten Budanov şöyle dedi:

'Asıl soru şu; bu kadar hatayı kim yaptı? Gerçek Putin hala yaşıyor mu?'

'DUBLÖR KULLANIYOR'

Açıklamalarının devamında Putin'in sık sık dublör kullandığını ancak bunun rutin bir uygulama olduğunu belirten Budanov konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

'Sürekli ortaya çıkan üç kişiyi özellikle biliyoruz, ancak kaç kişi olduğunu bilmiyoruz. Hepsi birbirine benzemek için estetik ameliyat geçirdi'

Budanov, bomba etkisi yapan bu sözlerinin devamında dublörleri nasıl anladıklarını da açıkladı. Dublörlerin tek bir nedenle yakayı ele verdiğini belirten General, konuya ilişkin şu yorumu yaptı:

'Onları ele veren tek şey boyları. Videolarda ve resimlerde görülüyor. Ayrıca mimikler, vücut dili ve kulak memeleri, çünkü bunlar her insan için benzersizdir.'

Putinin dublörleri: Onları ele veren tek şey boyları

Yazarlar