Ege Atatürk’e yakışır sonuç

Atatürk’e yakışır sonuç

13.08.2020 - 00:01 | Son Güncellenme:

İzmir Atatürk Lisesi’nde Sayısal Türkiye 9.’su olarak okul tarihine adını yazdıran Derin Kızılkaya için bir tören düzenlendi.

Atatürk’e yakışır sonuç

Okul Sorumlu Müdür Yardımcısı Benal Hepsöğütlü, Eğitim Vakfı Başkanı İhsan Tutum, Mezunlar Derneği Başkanı Murat Saraç, başarılı öğrenci ve ailesi ile konukların hazır bulunduğu törende Okul Müdürü Ahmet Yılmaz, “Derin’in başarısıyla gurur duyuyoruz. Öğrencilerimize daha iyi bir eğitim ve imkân sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Yılmaz, okul olarak YKS sonuçları ile ilk 100 kişi arasında 4, ilk 500 arasında 34, ilk 1000 kişi arasında 61, ilk 5 bin arasında 255 ve ilk 10 bin kişi arasında 462 derece yaparak çok başarılı bir sezonu geride bıraktıklarını da belirtti.

Günün yıldızı olan Derin Kızılkaya, babasının da mezun olduğu bu tarihi çınarda öğrenim görmekten mutluluk duyduğunu söyledi, “132 yıllık şanlı tarihiyle ülkemiz eğitiminde çok önemli bir yeri olan okulumuzda böyle bir başarıyı yakalamış olmaktan çok mutluyum. Okulumuzun köklü tarihinde bir yerde adımın yer alacak olması bana gurur veriyor. Bu başarı sadece bana ait değil; ailemin, arkadaşlarımın ve en önemlisi öğretmenlerimin büyük payı var. Bu okulda yaratılan aile ortamı ve verilen eğitim sayesinde hep birlikte başarıya ulaştık. Herkese teşekkür ederim” diye konuştu.