Ege EKİP YOK, CHP VAR

EKİP YOK, CHP VAR

21.08.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

CHP İzmir İl Örgütü’nün bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Ali Engin, “Yerel seçimlere hazırlanıyoruz. Hepimiz, partimizi iktidara taşımak için çalışacağız” dedi

EKİP YOK, CHP VAR

İzmir CHP İl Örgütü, İzmir Sanat Kafe’de bayramlaştı. İl Başkanı Ali Engin, AK Parti’nin İzmir’de yaptığı yatırımların hiçbirinin devlet bütçesinden yapılmadığını, özel sektör tarafından gerçekleştirildiğini öne sürdü. Törene CHP İzmir Milletvekilleri Alaattin Yüksel, Hülya Güven, Mustafa Moroğlu, Erdal Aksünger, Aytun Çıray, Parti Meclisi üyeleri, belediye başkanları, il ve ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

Haberin Devamı

Devletin projesi yok

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun katılmadığı törende konuşan CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, AK Parti’nin İzmir’de yaptığı yatırımların hiçbirinin devlet bütçesinden yapılmadığını, özel sektör tarafından gerçekleştirildiğini öne sürerek, “Tutturmuşlar, 35 proje diye. Şu ana kadar devletin yaptığı bir proje yok ortada. İstanbul-İzmir Otoyolu’nu özel sektör yapıyor. Ülkemizi daha da borçlandırıyorlar. Yat limanları için özel sektör teklif verecek. Bilişim ve yazılım da özel sektör yatırımı. Bir tane Hazine kaynaklı yatırım yok” dedi.

Üyelik kampanyası

CHP İzmir İl Başkanı Engin, partinin üye kampanyaları ile kadın ve genç sayısını artırmayı hedeflediğini belirterek, şunları söyledi:
“Aramıza yeni yoldaşlar katacağız. Genç ve kadın üyeler kayıt edeceğiz. Ak saçlı abilerimize, ablalarımıza söz veriyoruz. Bizim gibi demokratik geleneği olan partilerde yarış olacaktır. İstediği mevki için herkes kongrelerde yarışabilir. Partimizdeki bu demokratik süreci geride bıraktık, biradayız. Yerel seçimlere hazırız. Ekip yok, CHP var.”

Haberin Devamı

Çıray’dan ziyaret

Ramazan Bayramı’nı memleketi Bayındır’da geçiren CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray (solda), hemşehrileriyle bayramlaştı. CHP İlçe Başkanılığı’na da uğrayan Çıray, akşam saatlerinde Bayındırlı muhtarlarla birlikte yemek yedi. Çıray, “Bayındır, kapıdaki tehlikeyi sezdi, beni ve CHP’yi yalnız bırakmadı. Hepinize teşekkür ediyorum* dedi.