Eğitim Teknolojideki yenilikler zirvede konuşuldu

Teknolojideki yenilikler zirvede konuşuldu

09.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Markaların, start-up’ların ve girişimcilerin son teknolojik gelişmelere dair gündemin uzman isimlerle masaya yatırıldığı Digital Age Tech Summit, “Beyond” temasıyla önceki gün düzenlendi.

Teknolojideki yenilikler zirvede konuşuldu

DİDEM SEYMEN - Bu yıl 16’ncısı gerçekleştirien; teknoloji, pazarlama, marka dünyasından global isimleri konuşmacı olarak ağırlayan zirvede, yapay zekâdan sanal gerçekliğe, kuantum ekonomisinden veri bilimine ve finansal teknolojilerden dijital içerik yönetimine kadar farklı konu başlıkları ele alındı.

Haberin Devamı

Zirvede konuşan META Türkiye, Ajanslar ve Ekosistem Ortaklıkları Lideri Serkan Tavşanoğlu, herkesin merak ettiği “Yapay zekâ insanların işini elinden alacak mı?” sorusuna “Yapay zekânın pazarlama yapması mümkün değil. Ancak yardımcı olabilir. Kimse işini kaybetmeyecek çünkü yapay zekâyı yönlendiren insan. Yapay zekâ insan zekâsı olmadan işe yaramaz” diye cevap vererek bu konudaki kaygıları azalttı.

Ürünlerin dönüşümünün de işlendiği Digital Age Tech Summit’te, icat ettiği ‘spray-on’ kumaşla moda endüstrisine büyük bir yenilik getiren moda tasarımcısı ve girişimci Manel Torres de yer aldı. Bella Hadid’i, ekim ayında Paris’te spreyle giydiren Torres, spreyin, sağlık, yatçılık, otomotiv gibi diğer kullanım alanlarını hakkında da bilgi verdi.

Yazarlar