Ekonomi Denizli projesinde anahtar teslimi

Denizli projesinde anahtar teslimi

10.06.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Emlak Konut GYO’nun hasılat paylaşım modeli kapsamında Teknik Yapı tarafından Denizli’de gerçekleştirilen Evora Denizli projesinde 44’ü ticari 795’i konut olmak üzere toplam 839 bağımsız bölümden oluşan ilk etabın anahtar teslimleri başladı. Toplamda 1.556 daire 75 ticari ünite olarak planlanan projede, 520 dairede ise yaşam başladı.

Denizli projesinde anahtar teslimi

 

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, “Yaşanan ekonomik sorunlar, koronavirüs pandemisi gibi olağanüstü etkenlere rağmen, izlenen doğru politika ve karşı tedbirler, Türkiye ekonomisi ve inşaat sektörünü ayakta tuttu. Teknik Yapı’nın da geçmiş deneyimi ve güçlü finansal yapısıyla bu süreci başarıyla atlattı” dedi.

Haberin Devamı

Residence, home office ve ticari birimler olmak üzere toplam 1.631 bağımsız bölümden oluşan Evora Denizli projesi 2 ticaret ve 6 konut olmak üzere toplam 10 ayrı parselden oluşuyor.

Toplam büyüklüğü 115 bin 291 bin metrekare arsa üzerine yükselecek olan projede özel okul ve devlet okulu, ayrıca temel ve sosyal ihtiyaçların karşılanacağı Evora Cadde de yer alıyor.