En Temizleyici köpük

Temizleyici köpük

14.03.2004 - 00:00 | Son Güncellenme:

Temizleyici köpük

Temizleyici köpük





Günümüzde artık erkekler için 'bakım' demek; sadece tıraş olmaktan ibaret değil. Onlar da 'kadınlar gibi' kozmetiğin mucizelerini keşfettiler. Kozmetik firmaları, erkekler için özel ürün serileri üretiyor. Bu özel serilerde tıraş köpüğü, after shave gibi ürünlerin yanı sıra yaşlılık etkilerini gideren kremler, cildi ölü hücrelerinden arındıran peeling'ler, göz çevresi için özel serumlar bulunuyor. Ürünlerin ortak özelliği ise erkek cildinin özellikleri ve ihtiyaçları düşünülerek hazırlanmış olmaları.
Örneğin, erkekler için üretilen Shiseido Men Total Revitalizer, cilde 24 saat boyunca nemlendirme sağlarken matlığı da ortadan kaldırıyor. Sürekli kullanıldığında ince kırışıklıkların ve parlamanın giderilmesine yardımcı olan krem; cildi dış etkenlere, kuruluğa ve strese karşı koruyor. Fiyatı: 99 milyon lira.

Göz çevresi halkaları için
Shiseido Men Eye Soother, göz çevresini koruyarak koyu halkaların görünümünü hafifletiyor. Göz çevresinin nemini dengeleyen ürün cilde canlılık ve ferahlık sağlıyor. Fiyatı: 79 milyon lira.
Shiseido Men Anti - Shine Refresher yağlı ciltlerde görülen parlamayı sekiz saate kadar azaltan bir krem. Formülündeki yağ emici pudralar ve şakayık kökü özü sayesinde gözenekleri sıkılaştıran ve cildin fazla yağını emen ürün gün boyunca ihtiyaç duyulduğunda kullanılabiliyor. Fiyatı: 59 milyon lira.
Shiseido Men Deep Cleansing Scrub cildi derinlemesine temizleyerek ciltteki pürüzleri, siyah noktaları ve yüzeydeki ölü hücreleri yok ediyor. Uygulandıktan sonra cilde ferahlık hissi veren peeling, suyla kolayca durulanıyor. Ürünün haftada bir ya da iki kez kullanılması öneriliyor. Fiyatı: 55 milyon lira.

Yaşlanmaya karşı
Biotherm Homme Age Fitness Homme, yaşlanma izlerine karşı gelen, onarıcı ve koruyucu özelliklerinde aktif bir bakım ürünü. İçerdiği saf zeytin yaprağı özü sayesinde, ciltteki ince çizgilerin azalmasını sağlıyor. Cildi dış etkenlere ve UV ışınlarına karşı koruyan ürün cilde daha sıkı ve taze bir görünüm sağlıyor. Fiyatı: 118 milyon lira.
Biotherm Homme Aquapower, saf Plankton Termal özü içeren bir nemlendirici jel. Cilt tarafından kolayca emilen ürün cildin nem dengesini koruyor; cilde tazelik ve ferahlık hissi kazandırıyor. Fiyatı: 68 milyon lira.

Ürün adıEtkisiFiyatı (milyon TL)
1. Shiseido Men Total Revitalizer24 saat nemlendirme sağlıyor99
2. Shiseido Men Eye SootherGöz çevresi halkalarını hafifletiyor79
3. Shiseido Men Anti - Shine RefresherYağlı ciltte parlamayıazaltıyor59
4. Shiseido Men Deep Cleansing ScrubCiltteki pürüzleri yok ediyor55
5. Biotherm Homme Age Fitness HommeCiltteki ince çizgileri azaltıyor118
6. Biotherm Homme AquapowerCildin nem dengesini sağlıyor68
7. Clarins Men Nettoyant VisageCildi ölü hücreden arıındırıyor44
8. Clarins Men Defatigant VisageYorgunluk izlerini siliyor70
9. Clarins Men Serum Contour YeuxGöz çevresi serumu66
10. Clinique Skin Supplies For Men Scruffing LotionCildi ölü hücrelerden arındırıyor43
11. Clinique Skin Supplies For Men M LotionKuru cildi ve gergin bölgeleri nemlendiriyor38.5


Clarins Men Nettoyant Visage, köpük şeklinde bir temizleyici. Cildin ph dengesine zarar vermeden temizleyen ve ölü hücrelerden arındıran ürün; aşırı yağlanmayı da önlüyor.
Clarins Men Defatigant Visage (Dinlendirici bakım) enerjiye ihtiyaç duyan ciltler için özel olarak geliştirilmiş. Cildi daha canlı bir görünüme kavuşturan ürün yorgunluk izlerini de siliyor.
Clarins Men Serum Contour Yeux (Göz çevresi serumu) içeriğindeki fındık yaprağı özüyle gözaltındaki şişlik ve mor halkaları azaltarak, göz çevresine parlaklık kazandırıyor. Göz çevresindeki kırışıkların azalmasını sağlayan ürün sıkılığın kaybolmasını da engelliyor.
Clinique Skin Supplies For Men Scruffing Lotion, tıraş öncesi uygulandığında cildi ölü hücrelerden arındırarak tıraşa hazırlıyor. Antiseptik özelliği bulunan ürün ciltteki yağlanmayı da dengeliyor. Düzenli olarak kullanıldığında sivilce, tahrişten oluşan iltihaplanmaları engelleyen ürünün farklı cilt tiplerine uygun çeşitleri bulunuyor. Clinique Skin Supplies For Men M Lotion, yüzdeki kuru ve gergin bölgeleri nemlendirip, cildin doğal nemini dengeliyor. Gözaltlarında oluşan çizgileri yumuşatmaya yardımcı oluyor.



BUSINESS


2005'te vanayı açıp petrolle yıkanacaklar
İş, aşkı döver mi?
Kardak Kayalığı'na çıkan SAS komandosu reklam işine girdi
Dedenin, çatı katındaki makinesinin tozunu alıp Hobby'yi yarattılar
Garanti'nin 58 yıllık hikâyesi
Nejat Eczacıbaşı: Beceriksiz akrabalara iş teslimi hatadır
Sultanahmet'e uzun bir süre daha uğramayacak
aflotoksinli biberi, Avrupa'ya satamıyor, bize yediriyorlar
Dizi içinde reklam dönemi başlıyor
Özelleştirmeden hükümete 'Telekom gecikebilir' notu
'Doctoğ Reno Paği'yi, Fransız asistanın aşkı Türkiye'ye getirdi
Literatüre 'gönüllü vergi baskısı' diye bir 'kavram' kazandıracağız
Klasikler İsviçre'den trendy'ler Hong - Kong'dan
Bush da, Demokrat aday Kerry de 'Kafatası ve Kemikler' üyesi
Bir oyun çıkardı, hayatı değişti
Diyarbakır'dan geçen yol
Bürokrasi İngilizler'e 30 milyar sterline maloldu
Soyadı 'Hantal' ama işte hız şampiyonu
Dijital Oyuncaklar
'Sinek kaydı' tıraş artık yetmiyor