Enerjisini Doğru Kullananlardan mısın? Savrulup Duranlardan mı?

Siz neye inanıyorsunuz bilmiyorum ama ben enerjiye inanıyorum. Kainatın döngüsünde yaşadığımız şeylerin bize enerji yolu ile geldiği, bizden gittiği ve bizi bulduğu fikri beni rahatlatıyor. İnsan zaten onu ne rahatlatıyorsa ona inanmıyor mu?

Karşımıza çıkan olumsuzlukların 'kader'den ibaret olduğunu düşünüp, 'yazgı'ya boyun eğip doğru yorumlamadığımızda 'Geldi mi de üst üste geliyor' diyerek sıyrılmak ne de kolay değil mi?

Ortalama 65 yıl olduğunu varsayacağımız ömrümüz boyunca yaşadığımız her şeyin her şey ile ilişkisi var. Başımıza gelen olumlu olumsuz her durum farklı bir durumu doğuruyor.

Haberin Devamı

Aldığımız bir karar diğer bir seçenekten vazgeçmek demek. İlişkide olduğumuz insanların hayatı otomatik olarak gerçekliğimiz haline dönüşüyor.

Yaşamayı seçtiğimiz yerin, yaptığımız işin, yediğimiz yemeğin hayat akışımızdaki etkisini bir düşünsenize.

Doğru yönlendirilmiş, doğru zamanda doğru tarafa kanalize edilmiş bir enerjinin yaşam döngüsünde neleri değiştirebileceğini bir hayal edelim.

Tek bir dokunuş ile (kelebek etkisi) hayatımızda nelerin değişebileceğinin farkında olmayabiliriz. Ancak mevcut hayatımızın da o tek dokunuşlar ile evrildiğini fark edersek enerjimizi doğru yöne doğru çevirmek çok daha kolay olacaktır.

Sahip olduğumuz yetiler ve olmadıklarımızı listelemek hayatımızı doğru bir yola doğru yönlendirmekteki ilk adım olmalı. Bu sayede kendimize katmamız ve hayatımızdan elememiz gerekenlere ulaşmak için bir adım atmış oluruz.

Günün Sorusu;

Enerjinizin düşük olduğunu hissettiğinizde, ne yapıyorsunuz?

Papatya Somer

instagram.com/papsmood