Editörün Seçtikleri Eşsiz indirim fırsatları Beymen Club’da

Eşsiz indirim fırsatları Beymen Club’da

21.01.2015 - 17:04 | Son Güncellenme:

Soğuk günler stilinizi dondurmasın! Tarzını kendince yorumlayan, farkını ortaya koymaktan çekinmeyen ve şehri her an yakalayan Beymen Club kadın ve erkeklerini soğuk hava durdurmuyor.

Eşsiz indirim fırsatları Beymen Club’da

Beymen Club Sonbahar-Kış koleksiyonlarındaki ‘Dış Giyim’ serisinde bulunan parka, kaban, trençkot ve puf montlar alternatif modelleri ve üstelik %50 indirim fırsatıyla tutkunlarıyla buluşuyor. Farklı tarzları benimseyen ve denemekten çekinmeyen Beymen Club kadın ve erkekleri klasikle moderni karıştırmaktan, farklı tasarımları denemekten ve tüm renkleri stillerinde dans ettirmekten yine çekinmiyor!

Deri grupları da %50 indirim fırsatıyla sunuluyor

Beymen Club koleksiyonlarında bulunan ve havalar soğuduğunda bile bir şekilde stillerde hayat bulan deri ceketler de %50 indirim fırsatına dahil oluyor. Beymen Club deri ceketler, renkleri ve iddialı iddiasız tasarımlarıyla gerek ofis hayatında ceket olarak, gerekse gece davetlerinde yine önemli parçalardan biri haline gelerek kış günlerinin vazgeçilmez parçası oluyor.

İki ürüne %20 ek indirim Beymen Club’da

Tüm sezon ürünlerini kapsayan %50 indirim fırsatına ek olarak, Beymen Club tutkunları 23 Ocak Cuma günü itibariyle aldıkları iki ürünle +%20 indirim fırsatının sahibi oluyor. Yapılan bu indirim kampanyasıyla Beymen Club tutkusu kadın erkek moda severler de giderek artıyor.

Yazarlar