Eylül, sivilcelerin tekrar artış gösterdiği ay dır !

Eylül, sivilcelerin tekrar artış gösterdiği ay dır !

Yine bir yaz mevsimini geride bırakarak eylül ayına girdik. Yaz aylarında, yağlı ve sivilce sorunu yaşayan cilt yapıları rahat ederler. Çünkü güneş ışınlarının etkisi sivilcelere iyi geldiği doğru bir kanıdır. UVB ışınlarının iltihap önleyici, iyotlu deniz suyunun da kurutucu etkisi vardır. Dolayısıyla, güneşten alınan bronz tenin güzelliği ve görüntülerin kapanmasıyla, ciltleri ile mutlu bir yaz mevsimi geçirirler. Fakat eylül ayının gelmesiyle birlikte yağlı, sivilceye meyilli cilt yapılarında önce aşırı kuruma, kalınlaşma, sertleşme, sonrada yağlanma başlar. Maalesef sivilceler birer, ikişer ciltte yerlerini almaya başlar. O halde, eylül ayında sivilcelerin tekrarlandığı bir ciltle karşı, karşıya kalmamak için hemen önlem alabilirsiniz.

Haberin Devamı

Almanız gereken 7 kuraldan oluşan önlemler.

1) Profesyonel uzmanın yardımıyla, oluşacak problemlere karşı yoğun bakımlarla önlem alabilirsiniz.

2) Kalınlaşan, sertleşen cildinize “Tender Cream Peeling” uygulayın. Sert tabaka arındırılarak cilt yumuşar ve geçirgenliği artar.

3) Oxy-Terapi ile birlikte “Clear Skin Concentrate” uygulatın. Cildin nefes almasını sağlanır, kan deveranı düzenli çalışır.

4) Siyah noktaları ve sivilce oluşumunu engellemek için “Powder Regulatıng Mask” uygulayın. Veya daha hızlı sonuç almak için profesyonel maske olan “Bio Heating Mask” da uygulatabilirsiniz.

5) Cildin yağ üretimini azaltmak ve nem dengesini yükseltmek için “Hydro Lotion” ile nemlendirin.

6) Sabah ve akşam olmak üzere, düzenli olarak temizleme köpüğü “Clearing Foam” ile temizleyin ardından antiseptik olan “Facial Tonic 2”le tonikleyin.

7) Beslenmede, rafine şekerden uzak durun ve katkı madde içeren gıdalar tüketmeyin. Bol sıvı tüketin, su, maden suyu, taze meyve suları ayrıca mevsiminde olan taze meyve, sebze, yine taze balık ve haftada iki kez kırmızı et tüketmeyle beslenme düzeni kurun.

Sağlıklı ve güzellik dolu günler dileği ile!!!

Int.Dipl. Kozmetisyen

Nesrin Sürer

Cilt ve vücut probleminizi yazın, alttaki adreslere gönderin cevaplayayım

Haberin Devamı

www.enesbioestetikcenter.com

www.enesbeautyjoutnal.com

www.enesbiocosmetic.com

www.oxybronz.com