Genç, güzel ve yumuşacık eller için öneriler

Genç, güzel ve yumuşacık eller için öneriler

Yaşın ilerlemesi ile eller de yaşlanma belirtileri belirir. Ve asla yaşımızı saklayamayacağımız izler ellerimizde yansır. Sürekli açıkta olan ellerin derisinde yaşlılık lekeleri ve incelme oluşur. Ellerimiz ayni yüz cildimiz gibi dış etkenlere karşı açıktır, sıcak, soğuktan etkilenir. Tabii ki en çok ellerimizi kullanırız, devamlı hareket halindedir. Günlük yaşamda, ellerimizle bir şeyler alır, veririz, birileriyle tanışmada, vedalaşmada insanlarla tokalaşırız veya bir şeyleri ifade etmede ellerimizi kullanırız. Bundan dolayı en çok göze çarpan ellerimizdir bir nevi kişiliğimizi yansıtırlar. Bakımlı, bakımsız, yaşlı buruşuk derili el, veya yumuşak derili eller. Bilindiği gibi, yüz cildimize uygulanan gençleştirme seansları ayni şekilde ellerimize de uygulanarak, genç, güzel, yumuşacık ellere sahip olabiliyoruz.

Haberin Devamı

El gençleştirme yöntemleri nasıl uygulanır

a) El sırtında kuruyan, incelen cildin kalitesini arttırmak ve nemlendirmek için "Hyaluron Forte Serum" Poratation sistem ile cilt altına nüfuz ettirilir.

b) Yine el sırtında oluşan lekeleri gidermek ve oluşan sert deriyi atmak için "Diamant Micro Dermabrasion", Biyolojik peelingler uygulanır.

c) Kuruyan deriyi içten, nemlendirmek, yumuşaklık kazandırmak ve dokuya sıkılık sağlamak amacıyla "Bio Heating Mask" uygulanır.

Bu uygulanan yöntemler ellere gençlik, tazelik ve güzellik kazandırır.

El gençleştirme yöntemleri sonrası ev bakımları

Yüzümüze verdiğimiz önemi ellerimize de verelim, çünkü en çok yaşımızı ifade eden ellerimizdir. Ne kadar estetik müdahaleleri yapılırsa yapılsın ellere birden fazla işlem yapılamaz.

1) Yazın güneşten korumak için ellerinize koruyucu sürün.

2) Kışın soğuk havalarda eldiven kullanın

3) Ellerinizi temizlerken cildi kurutmayan ve mikroplardan arındıran temizleyici kullanın

4) Her zaman sıcak ve soğuk sudan kaçının, ellerinizi ılık suyla yıkayın.

5) Ev işlerinde, deterjanlardan korumak için eldiven kullanın.

6) Haftada bir kez ellerdeki gidermek için peeling uygulayın, ardından el kremiyle cilde masaj yapın. Soğuk kış günlerinde veya arada sırada kalın tabaka halinde cildi besleyen krem sürün üzerine pamuklu eldiven takın öylece yatın. Biraz kullanmakta zorluk çekseniz dahi, sabah kalktığınızda elleriniz pamuk gibi yumuşacık olacaktır.

Haberin Devamı

7) Evde kendinizin hazırlayabileceğiniz el losyonunu her el yıkamadan sonra ellerinize sürün, yumuşaklık kazanır.

8) Losyon tarifi

3 çorba kaşığı gliserin, 2 adet limon suyu, 3 tatlı kaşığı tatlı badem yağı, 1 tatlı kaşığı sevdiğiniz kokulardan bitki veya çiçek yağı,

Hepsini bir losyon şişesine koyun kapağını kapayarak çalkalayın. Çantanızda her zaman taşıyabilirsiniz. El yıkamalarından sonra kullanın.

Sağlıklı ve Güzellik dolu günler dileği ile

Int. Dipl. Kozmetisyen

Nesrin SÜRER

Cilt veya Vücut Probleminizi yazın, alttaki adreslere gönderin cevaplayayım

www.enesbioestetikcenter.com

www.enesbiocosmetic.com