Stil Goldaş’tan Anneler Gününe Özel Başak Koleksiyonu

Goldaş’tan Anneler Gününe Özel Başak Koleksiyonu

11.05.2012 - 17:16 | Son Güncellenme:

Hayatımızın en eşsiz varlıklarıdır annelerimiz. Dünyaya gözlerimizi ilk açtığımızda, bizi kocaman gülümsemeleriyle karşılarlar, duyabileceğimiz en tatlı sözcüklerle hayata hazırlarlar.

Goldaş’tan Anneler Gününe Özel Başak Koleksiyonu

Her zaman, her koşulda yanımızda olur, hayatları pahasına bizi koruyup kollarlar. Bizlere hayat veren annelerimize olan borcumuzu ödemeye sözcükler ve hediyeler yetersiz kalsa da, çocukları için yılda bir gün bile özel olmak, onlar için paha biçilemez bir duygudur. Annelerimizi sevgi ve minnetle hatırlamak, kendilerini özel hissetmelerini sağlamak için önümüzde güzel bir fırsat var. Anneler Günü’nde, hayatınızdaki bu çok özel kadına, onun kadar güzel bir hediye sunmak isterseniz adresiniz Goldaş olsun.

Goldaş, Anneler Günü’ne özel hazırladığı Başak Koleksiyonu’nda, annelerin yaşam veren gücünden ve vazgeçilmezliğinden ilham aldı. Doğa üzerindeki her canlıyı saran ve kucaklayan tabiat ana; toprağa karışan buğday tanesini büyüttü, yeşertti. Onu sarıp, sarmalayarak içine aldı ve besledi. Kök salıp, güçlenen buğday tanesi gün ışığına kavuştuğunda, rüzgara karşı koydu; güneşin sarı sıcağı ve yağmurun serinliğiyle buğday başağına dönüştü. Tıpkı bir annenin, yavrusunu dünyaya getirdiği gibi.

Anne ve çocuğu arasındaki güçlü bağı da simgeleyen Goldaş Başak Koleksiyonu, altın olarak hazırlandı ve renkli taşların zarafeti ile süslendi. Annelerin güçlü oldukları kadar narin ve kırılgan yönleri de tasarımların çizgisine yansıtıldı. Kolye, küpe, bileklik ve yüzükten oluşan bu takılarla, Anneler Günü’nde hayatınızın ilk ve eşsiz kadınına Goldaş ayrıcalığını yaşatabilirsiniz. Başak Koleksiyonu’nu yakından görmek için size en yakın Goldaş mağazasının adresine, www.goldas.com’dan ulaşmanız mümkün.

Yazarlar