Gündem Bahçeli'den Ferhat Çakıroğlu için taziye mesajı

Bahçeli'den Ferhat Çakıroğlu için taziye mesajı

20.02.2024 - 15:26 | Son Güncellenme:

MHP lideri Devlet Bahçeli, hayatını kaybeden MHP Merkez Yürütme Kurulu üyesi Ferhat Çakıroğlu için taziyelerini iletti.

Bahçeliden Ferhat Çakıroğlu için taziye mesajı

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP MYK üyesi Ferhat Çakıroğlu'nun hayatını kaybettiğini duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Büyükataman, “MYK üyemiz, değerli dava arkadaşımız Ferhat Çakıroğlu'nun vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah'tan rahmet; merhumun ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" dedi.

Haberin Devamı

MHP'den yapılan açıklamada da "MYK Üyemiz Sayın Ferhat ÇAKIROĞLU vefat etmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına ve camiamıza baş sağlığı diliyoruz" denildi.

BAHÇELİ'DEN TAZİYE MESAJI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de sosyal medya hesabından Çakıroğlu için taziye mesajı paylaştı. Bahçeli açıklamasında, 'Değerli dava arkadaşım ve Merkez Yönetim Kurulu üyemiz Ferhat Çakıroğlu’nun geçirmiş olduğu bir rahatsızlık sonucu vefat etmesinden derin bir teessür duydum. Merhum arkadaşımız her zaman dua ve hayırla anılacak, davamıza ve partimize hizmetleri saygıyla hatırlanacaktır. Aziz şehitlerimize ve değerli arkadaşım Ferhat Çakıroğlu’na Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyorum. Çakıroğlu ailesinin ve camiamızın başı sağ olsun diyorum. Mekanı cennet, ruhu şad olsun. Rabbim taksiratını affetsin.' şeklinde konuştu.