Gündem ‘Cumhurbaşkanımızla yarışmaya korkuyorlar’

‘Cumhurbaşkanımızla yarışmaya korkuyorlar’

28.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Altılı Masa’nın ortak açıklamasında, “TBMM yenileme kararı almadığı müddetçe, Sayın Erdoğan’ın seçimlerde bir kez daha aday olması mümkün değildir” ifadesine AK Parti ve MHP’li kurmaylardan tepki geldi.

‘Cumhurbaşkanımızla yarışmaya korkuyorlar’

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhurbaşkanımızın yeniden adaylığı önünde hiçbir engel yoktur... Bu açıklamalarıyla masanın gizli ortağının Sabih Kanadoğlu zihniyeti olduğu ortaya çıkmıştır. Cumhurbaşkanımızla demokratik seçimde yarışmaktan korkanlar önüne hukuksuz ve siyaset dışı engeller sürmeye çalışıyorlar.

Haberin Devamı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan: Seçmeniniz sizden aday bekliyor, bayatlamış Sabih Kanadoğlu taktiklerini değil. Bırakın bunları, ihtiyaçsa YSK tartışsın, siz adayınızı çıkarın karşımıza.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ: Korkunun ecele faydası yok. En güçlü adayınızla gelin. Yine kazanacağız.. Seçim ve mağlubiyet yaklaştıkça korkmaya başladınız.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya: Millet Altılı Masa’dan aday bekliyor; onlar Erdoğan aday olmasın kararı alıyor. Şaka gibi. Hedefleri kazanmak değil; Erdoğan’a kaybettirmek.