Gündem Fon vurgunu davasında Seçil Erzan'dan 'Dilber' göndermesi: Herkes yer içer, hesabı Seçil öder

Fon vurgunu davasında Seçil Erzan'dan 'Dilber' göndermesi: Herkes yer içer, hesabı Seçil öder

12.01.2024 - 14:44 | Son Güncellenme:

Seçil Erzan savunmasında 'Herkes yer içer, hesabı Seçil öder' dedi. Peki Erzan neyi kastetti? Büyük yankı bulan bu sözleri CNN TÜRK İstanbul Muhabiri Nihat Uludağ değerlendirdi.

Seçil Erzan hakim karşısında verdiği ifadede 'Kimseye derdimi anlatamıyorum. Herkes yer içer hesabı Seçil öder' diyerek yakında Kanal D'de yayınlanacak olan Yılmaz Erdoğan'dan 'İnci Taneleri' dizisine atıfta bulundu.

Haberin Devamı

Dizinin yayınlanan fragmanında da 'Herkes yer içer, hesabı Dilber öder' şeklinde bir bölüm yer alıyor.

CNN TÜRK İstanbul Muhabiri Nihat Uludağ, CNN TÜRK'ten Meltem Bozbeyoğlu'na şu açıklamaları yaptı;

Seçil Erzan gerçekten de oldukça dramatik bir savunma yapıyor. Sabah 10.00 sıralarında başladı duruşma. Adliye koridorları dolup taşıyor. 21 müşteki, 11 tanık ve 7'si hakim huzurunda yüzleşiyorlar. Büyük yüzleşme bu.

Tam ortadaki hesaplaşılan ve aranan miktarı 1.3 milyar lira, yani 43.9 milyon dolar paranın hesabı soruluyor.

Tabi Seçil Erzan savunmasında ilginç şeyler kullanıyor. Gerçekten de savunmanın en ilginci de bu; 'Herkes yer içer, hesabı Seçil öder' demiş seçil Erzan. Kendini bu cümlelerle savunmuş.

Haberin Devamı

Seçil Erzan demiş ki; MASAK herkesin hesaplarını incelesin. O dönem kim bana para verdiyse kim benden para aldıysa herkesin hesapları incelensin. Ben bir canımla ortada kaldım. Kimseye derdimi anlatamıyorum. Herkes yer içer, hesabı Seçil öder.

Fon vurgunu davasında Seçil Erzandan Dilber göndermesi: Herkes yer içer, hesabı Seçil öder

Seçil Erzan da bu fragmanı izlemiş. Bu fragman sosyal medyada milyonlarca kez izlendi. Hit oldu. Şarkı yeniden gündeme geldi, ünlendi. Demek ki Seçil Erzan da kendinden bir şey bulmuş burada. Oradaki, dizi fragmanındaki cümleyi kendine savunma cümlesi olarak seçmiş.

Seçil Erzan gerçekten de olayı dramatize ediyor. Bazen gözyaşlarını tutamıyor, bazen ağlıyor ve bazen de duygusal anlar yaşıyor.

Moderatör Meltem Bozbeyoğlu da CNN TÜRK yayınında konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Aslında bu sözler Kanal D'de yakın zamanda başlayacak 'İnci Taneleri' dizisinin tanıtımından geliyor. Senaryosunu Yılmaz Erdoğan'ın aldığı dizi Kanal D ekranlarında olacak. Dizinin fragmanında da 'Herkes yer içer, hesabı Dilber öder'di." dedi.