Gündem ‘İki ülke arasındaki dostluk pekişecek’

‘İki ülke arasındaki dostluk pekişecek’

22.06.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Ürdün eski Başbakanı’nın eşi Dina Al-Khasawneh ve eski Malezya Başbakanının eşi Siti Hasmah ile ayrı ayrı bir araya geldi. Emine Erdoğan’ın konuklarını, restorasyonu yapılarak Devlet Konukevi olarak kullanılmaya başlanan tarihi Ankara Palas binasında ağırlaması dikkat çekti.

‘İki ülke arasındaki dostluk pekişecek’

Dina Al-Khasawneh ile önceki gün Devlet Konukevi’nde bir araya geldi gelen Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları ifade etti: “Ürdün Eski Başbakanı’nın değerli eşi Dina Al-Khasawneh Hanımefendi ile Devlet Konukevi’nde bir araya geldik. Kendilerini ülkemizde ağırlamaktan memnuniyet duydum. Karşılıklı ziyaretlerle ülkelerimiz arasındaki dostluğun pekişeceğine inanıyorum.”

Haberin Devamı

Emine Erdoğan, eski Malezya Başbakanı Mahathir Muhammed’in eşi Siti Hasmah ile de bir araya geldi. Görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Emine Erdoğan, “Eski Malezya Başbakanı Mahathir Muhammed’in kıymetli eşi Siti Hasmah Hanımefendi ile bir araya geldik, verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Bu vesileyle #SıfırAtık tecrübemiz, eğitim ve sağlık projelerimiz hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.