Gündem Koltuğu için milli iradeye saldırıyor

Koltuğu için milli iradeye saldırıyor

17.08.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “hükümetin iktidarını sahte ve montaj videolara borçlu olduğu” şeklindeki ifadesine sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Koltuğu için milli iradeye saldırıyor

Türkiye’nin siyasi katılım oranı yüksekliği ve şeffaflığı ile yüksek standarda sahip bir seçim gerçekleştirdiğini belirten Çelik, şöyle devam etti: “Bu seçimin net ve tartışmasız sonucunda aziz milletimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçmiş ve yüce Meclis’te çoğunluğu Cumhur İttifakı’na vermiştir. Bu gerçeği anlamayan tek kişi defalarca sandıkta hezimete uğramasına rağmen Sayın Kılıçdaroğlu’dur. Yaptığı açıklamada yine Cumhurbaşkanımıza ve seçim sonuçlarına saldırmış. Sayın Kılıçdaroğlu’nun nitelikli bir siyasetçi olmadığını biliyorduk. Yaptığı açıklamalarla zerre miktar demokrasi adabına sahip olmadığını da gördük.”  

Haberin Devamı

‘Yok hükmünde’ 

“Kılıçdaroğlu, CHP’ye gönül veren vatandaşlarımızın demokratik iradesini istismar etmeye devam ediyor” diyen Çelik, eleştirilerini şöyle sürdürdü: “Bu iradeye saygı duymak yerine, kendi koltuğunu sağlama almak için çirkin sözlerle milli iradeye saldırıyor. CHP’ye gönül veren vatandaşlarımızın da tanıklığı ile Kılıçdaroğlu’nun gerçeklikle bağı kopmuş, siyasi tutumu demokrasi karşıtlığına dönüşmüştür... Kılıçdaroğlu’nun bugün söyledikleri siyaseten yok hükmündedir.”