Gündem MHRS randevu alma ücreti ne kadar?

MHRS randevu alma ücreti ne kadar?

25.03.2016 - 10:12 | Son Güncellenme:

MHRS hastane randevu alma ücreti diye bir durum bulunmamaktadır. MHRS hastane randevu için yapmanız gereken tek şey üyelik oluşturmaktadır. MHRS hastane randevu alma işlemi nasıl yapıldığını öğrenmek için haberimizi okuyunuz.

MHRS randevu alma ücreti ne kadar

MHRS’nin açılımı Merkezi Hastane Randevu Alma Sistemidir. MHRS ( Merkezi Hastane Randevu Sistemi) uygulaması vatandaşların Sağlık Bakanlığına bağlı olan hastaneler için kendilerine uygun saat ve zaman dilimlerinde istedikleri hekimden randevu alabilecekleri bir sistemdir. Ayrıca MHRS (Merkezi Hastane Randevu Sistemi) 182 MHRS Çağrı Merkezini arayarak canlı operatörlerden vatandaşların randevu almaları mümkün olacaktır. MHRS (Merkezi Hastane Randevu Sistemi) verileri ile sağlık politikaları geliştirilmesine ve zenginleştirilmesine yardımcı olur. MHRS hastane randevu için vatandaşın TC. Kimlik Numarası ve kendisine ait bir şifre ile giriş yaparak Türkiye’deki tüm devlet hastanelerinden randevu alabilmesi mümkündür.

Haberin Devamı

MHRS RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

MHRS LABORATUVAR SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.
MHRS (Merkezi Hastane Randevu Sistemi) 2013-2011 yılları arasında Türkiye’de yapılan sağlıkta dönüşümün 6. senesinde başlatılan bir uygulamadır. MHRS kamu hastanelerinde ve onlara bağlı sağlık kurumlarında dağınık bir şekilde uygulanan randevu sistemini merkezleştirmede yardımcı olmuştur. MHRS (Merkezi Hastane Randevu Sistemi) sayesinde vatandaşlar muayene olmak için hastaneye gidip saatlerce sıra beklemek zorunda kalmıyorlar. Tek bir işlem sayesinde zaman harcamadan kolay ve hızlı bir şekilde randevu alabiliyorlar.

MHRS hastane randevu nasıl alınır?


Hastaneden randevu almak istiyorsanız hastaneye gidip saatlerce sıra beklemeniz gerekmiyor. MHRS hastane randevu almanız çok daha kolay ve çok daha kolay olacaktır. Herhangi bir hastaneden randevu almak istiyorsanız isterseniz ALO 182 hattını arayarak ya da web adresi üzerinden MHRS hastane randevu almak mümkün olacaktır. İlk olarak sizler için ALO 182 randevu alma hattını anlatacağız. ALO 182 randevu alma hattını ev, iş, ankesör ve cep telefonunuzdan arayabilirsiniz. 182 numarayı arayıp randevu almak isteyen vatandaş çağrıyı alan asistana TC. Kimlik Numarasını vermelidir. Randevu talebinde bulunan vatandaş dilediği hastaneden ve dilediği hekimden randevu almak için asistana belirtmesi gerekmektedir. Asistanda uygun tarih ve saat dilimlerini vatandaşa iletir. Seçimini yapan vatandaş ise randevu alma işlemini gerçekleştirmiş olur. Web adresinden MHRS hastane randevu almak isteyen vatandaşlar ise; MHRS (Merkezi Hastane Randevu Sistemi) internet sitesine girmelidir. Daha sonra MHRS hastane randevu alma için randevu olacağı ili seçmelidir. İli seçtikten sonraki adımı ise hastane seçimi olmalıdır. Hastane seçimi yaparken seçtiği hastanenin telefon numarası hastanenin adresi ve hastanenin konum bilgisine de ulaşılabilmektedir. Hastane seçiminden sonra vatandaş TC. Kimlik Numarası ile vatandaşa özel bir parola ile randevu alması mümkün olacaktır. Sistemde üyeliğiniz bulunmuyor ise direkt olarak üye olmak istiyorum yazısına tıklayarak sizden istenen bilgileri eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmanız halinde üyeliğinizi gerçekleştirmiş olacaksınız. Böylece MHRS hastane randevu alma işleminizi tamamlamış olacaksınız.