2014 Fıfa Dünya Kupası

2014 Fıfa Dünya Kupası

Son dakika 2014 FIFA Dünya Kupası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 2014 FIFA Dünya Kupası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 2014 FIFA Dünya Kupası haber sayfamızda...

2014 Fıfa Dünya Kupası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.713 2014 fıfa dünya kupası haberi bulunmuştur.
Alex Oxlade-Chamberlain kimdir? Chamberlain kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor?
Alex Oxlade-Chamberlain kimdir? Chamberlain kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor? Alex Oxlade-Chamberlain, futbola Southampton altyapısında başladı. 2010 yılında 17 yaşındayken A takıma yükseldi. Southampton formasıyla 2011-12 sezonunda 30 maçta 3 gol atarak dikkatleri üzerine çekti.
14.08.2023 Bilgi Rehberi
2022 Dünya Kupası'nın en değerli takımı belli oldu! Şaşırtan sonuç
2022 Dünya Kupası'nın en değerli takımı belli oldu! Şaşırtan sonuç Futbolseverlerin merakla beklediği 2022 FIFA Dünya Kupası'na 5 gün kaldı. Medya takip kurumu Ajans Press turnuva tarihinin en’lerini araştırdı.
15.11.2022 Dünya Kupası
Taciz, Şantaj ve Ballon D'or! Benzema: Asla vazgeçmedim
Taciz, Şantaj ve Ballon D'or! Benzema: Asla vazgeçmedim Dünyanın en prestijli spor ödülü olan Altın Top (Ballon d'Or) ödülünü Real Madrid'in Fransız yıldızı Karim Benzema kazandı. Olağanüstü bir sezon geçiren Benzema hayatında çok zor günleri geride bıraktı. Taciz ve şantaj suçlamasıyla kariyerinde dibi gören Fransız yıldızın tekrar ayağa kalkıp bu yükselişi Ballon D'or ile taçlandırması büyük alkış aldı.
18.10.2022 Futbol
Son dakika haberi: James Rodriguez, El-Rayyan'a transfer oldu
Son dakika haberi: James Rodriguez, El-Rayyan'a transfer oldu Katar Birinci Futbol Ligi takımlarından El-Rayyan, İngiltere Premier Lig'de Everton forması giyen James Rodriguez'i renklerine bağladı.
23.09.2021 Futbol
Hollanda Milli Futbol Takımı'nda üçüncü Louis van Gaal dönemi
Hollanda Milli Futbol Takımı'nda üçüncü Louis van Gaal dönemi Hollanda Milli Futbol Takımı'nda Frank de Boer'dan boşalan teknik direktörlük görevine Louis van Gaal getirildi.
4.08.2021 Dünyadan Futbol
Pierre Webo kimdir? Pierre Webo nereli, kaç yaşında? Pierre Webo'ya hakem ne dedi?
Pierre Webo kimdir? Pierre Webo nereli, kaç yaşında? Pierre Webo'ya hakem ne dedi? İstanbul Başakşehir takımında yardımcı antrenör olarak görev alan Pierre Webo, eski bir futbolcudur. Futbola Kamerun'da Kouogat takımının altı yapısında başlayan başarılı futbolcu, Fenerbahçe, İstanbul BB gibi takımlarda forma giydi. İşte, Pierre Webo hayatı, kariyeri...
8.12.2020 Skorer
Zukanovic milli formaya veda etti
Zukanovic milli formaya veda etti Fatih Karagümrük'ün Bosna Hersekli futbolcusu Zukanovic, milli formaya veda ettiğini açıkladı.
20.10.2020 Karagümrükspor
Zukanovic, milli formaya veda etti
Zukanovic, milli formaya veda etti Süper Lig takımlarından Fatih Karagümrük'te forma giyen Bosna Hersekli futbolcu Ervin Zukanovic (33), milli takıma veda etti.
20.10.2020 Karagümrükspor
PSG-Bayern Münih: 0-1
PSG-Bayern Münih: 0-1 Şampiyonlar Ligi finalinde Bayern Münih, Paris Saint Germain'i 1-0 yenerek mutlu sona ulaştı. Devler Ligi'nde oynadığı 11 maçı da kazanan Alman ekibi rekora imza attı.
24.08.2020 Şampiyonlar Ligi
Borussia Dortmund ile Schürrle'nin yolları ayrıldı
Borussia Dortmund ile Schürrle'nin yolları ayrıldı Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Borussia Dortmund, Andre Schürrle ile karşılıklı anlaşmaya vararak sözleşmesinin feshedildiğini duyurdu.
23.07.2020 Almanya Bundesliga
Stoichkov, Messi'nin FIFA Dünya Kupası'nı kaldırmasını çok istiyor
Stoichkov, Messi'nin FIFA Dünya Kupası'nı kaldırmasını çok istiyor Bulgaristan'ın unutulmaz futbolcularından Hristo Stoichkov, Arjantinli yıldız oyuncu Lionel Messi'yi dünya şampiyonu olarak görmek için 1994 FIFA Dünya Kupası'nda kazandığı Altın Ayakkabı Ödülü'nden vazgeçmeye razı olduğunu söyledi.
1.07.2020 İspanya La Liga
Götze, Dortmund'dan ayrılacağını açıkladı
Götze, Dortmund'dan ayrılacağını açıkladı Yıldız futbolcu Mario Götze, sezon sonunda Alman ekibinden ayrılacağını duyurdu.
23.07.2020 Almanya Bundesliga
Miralem Pjanic kimdir, kaç yaşında? Miralem Pjanic, Zeynep Bastık'ın canlı yayınına girdi
Miralem Pjanic kimdir, kaç yaşında? Miralem Pjanic, Zeynep Bastık'ın canlı yayınına girdi Corona virüs vakasından dolayı ünlü şarkıcılar Instagram'da konser yapıyorlar. Zeynep Bastık'ın canlı yayınına ise Juventus'ta oynayan Miralem Pjanic girdi. Bastık'ın yayınına giren Pjanic, Benim hikayem isimli şarkının sözünü yazdı. Miralem Pjanic yaşamı ise merak konusu oldu. Peki Miralem Pjanic kimdir? Kaç yaşında?
26.03.2020 Gündem
Max Kruse kimdir? Max Kruse O Ses Türkiye'de...
Max Kruse kimdir? Max Kruse O Ses Türkiye'de... Max Kruse O Ses Türkiye sahnesine çıkıyor. O Ses Türkiye yılbaşı özel programında birbirinden ünlü konuklar şarkı söylüyor. Fenerbahçeli futbolcu Max Kruse de sahnede yerini alıyor. Peki, Max Kruse kimdir?
31.12.2019 Gündem
Van Persie futbola veda etti
Van Persie futbola veda etti Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Hollandalı futbolcu Robin van Persie, futbola veda etti.
30.06.2020 Fenerbahçe
2018'de neler oldu neler...
2018'de neler oldu neler... Spor dünyası 2018 yılını geride bırakırken, gündemi sarsan birçok olay yaşandı.
1.07.2020 Diğer
Mesut Özil'e büyük destek
Mesut Özil'e büyük destek Dünya futbolunun önde gelen isimlerinden Rio Ferdinand, Jerome Boateng, Illgner, Bellerin gibi oyuncular Mesut’un aldığı kararı onurlu bir davranış olarak değerlendirdiler.
1.07.2020 Milli Takım
Lukas Podolski'den Mesut Özil paylaşımı!
Lukas Podolski'den Mesut Özil paylaşımı! Lukas Podolski, Almanya Milli Takımı'nı bırakan Türk asıllı futbolcu Mesut Özil ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
1.07.2020 Milli Takım
Almanya Futbol Federasyonundan Mesut Özil açıklaması
Almanya Futbol Federasyonundan Mesut Özil açıklaması Almanya Futbol Federasyonu (DFB) Başkanlığı, Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'in paylaşımıyla ilgili açıklamada bulundu.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Almanya Milli Futbol Takımı'ndan Mesut Özil geçti
Almanya Milli Futbol Takımı'ndan Mesut Özil geçti Türk asıllı futbolcu Mesut Özil, ırkçı saldırılar nedeniyle bıraktığı Almanya Milli Takımı'nın başarılarına büyük katkı sağladı.
1.07.2020 Dünya Kupası
Mesut Özil kimdir, Mesut Özil Alman milli takımını neden bıraktı?
Mesut Özil kimdir, Mesut Özil Alman milli takımını neden bıraktı? Dünyaca ünlü İngiliz devi Arsenal'de top koşturan Türk asıllı Alman milli yıldız Mesut Özil, Alman milli takımını bıraktığını açıkladı. Peki Mesut Özil kimdir, kaç yaşında, Alman milli takımını neden bıraktı?
22.07.2018 Gündem
Mesut Özil, Almanya Milli Takımı'nı bıraktı!
Mesut Özil, Almanya Milli Takımı'nı bıraktı! Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, Almanya Milli Takımı'nı bıraktığını açıkladı.
1.07.2020 Milli Takım
Hırvatistan-İngiltere maçı Cüneyt Çakır'ın!
Hırvatistan-İngiltere maçı Cüneyt Çakır'ın! 2018 FIFA Dünya Kupası'nda Hırvatistan ile İngiltere arasında oynanacak yarı final maçını Cüneyt Çakır'ın yöneteceği açıklandı.
1.07.2020 Dünya Kupası
"İngiltere karşısında sürpriz yapabiliriz"
"İngiltere karşısında sürpriz yapabiliriz" Tunus Milli Takımı'nda forma giyen Kasımpaşalı futbolcu Syam Habib Ben Youssef, 2018 FIFA Dünya Kupası'nda yarınki rakipleri İngiltere karşısında sürpriz yapabileceklerine inandıklarını söyledi.
1.07.2020 Dünya Kupası
Rusya-Suudi Arabistan: 5-0 (İşte maçın özeti)
Rusya-Suudi Arabistan: 5-0 (İşte maçın özeti) 2018 Dünya Kupası'nın açılış maçında ev sahibi Rusya, Suudi Arabistan'ı 5-0 mağlup etti.
1.07.2020 Dünya Kupası

Benzer Haber Etiketleri

2014 Fıfa Dünya Kupası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.