3 Nisan

3 Nisan

Son dakika 3 nisan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 3 nisan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 3 nisan haber sayfamızda...

3 Nisan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 38.848 3 nisan haberi bulunmuştur.
MSB tarafından haftalık bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi
MSB tarafından haftalık bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi Milli Savunma Bakanlığı, PKK terör örgütünün Irak tarafından 'yasaklı örgüt' ilan edilmesinin memnuniyetle karşılandığını belirterek, bu yöndeki tasavvurun terör örgütü ilanına doğru evrilmesini beklediklerini açıkladı.
25.04.2024 Haberler
ABD'de hayatını kaybeden fenomen Yağmur Taktaş’ın ailesinden korkunç iddialar!
ABD'de hayatını kaybeden fenomen Yağmur Taktaş’ın ailesinden korkunç iddialar! Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş’ın (28) teyzesi K.C., kanında ölümüne neden olmayacak kadar uyuşturucu bulunduğu tespit edilen yeğeninin, ressam sevgilisi tarafından uyuşturucuya alıştırıldığını ileri sürdü. Yeğeninin darbedilip, tutulduğu yerde aç bırakıldığını da iddia eden teyze, "Hem ABD’de hem Türkiye’de hukuk mücadelesi başlattık. Bu konunun asla peşini bırakmayacağız” dedi.
24.04.2024 Haberler
ABD'de hayatını kaybeden fenomen Yağmur Taktaş’ın ailesinden korkunç iddialar!
ABD'de hayatını kaybeden fenomen Yağmur Taktaş’ın ailesinden korkunç iddialar! Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş’ın (28) teyzesi K.C., kanında ölümüne neden olmayacak kadar uyuşturucu bulunduğu tespit edilen yeğeninin, ressam sevgilisi tarafından uyuşturucuya alıştırıldığını ileri sürdü. Yeğeninin darbedilip, tutulduğu yerde aç bırakıldığını da iddia eden teyze, "Hem ABD’de hem Türkiye’de hukuk mücadelesi başlattık" dedi.
24.04.2024 Gündem
Tayvan'da peş peşe büyük depremler
Tayvan'da peş peşe büyük depremler Tayvan'da peş peşe iki büyük deprem meydana geldi. Deprem, Tayvan’ın doğusunda 6 ve 6.1 büyüklüğünde oldu. İşte detaylar...
22.04.2024 Dünya
Trabzonspor Genel Sekreteri Kemal Ertürk'ten Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklama
Trabzonspor Genel Sekreteri Kemal Ertürk'ten Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklama Trabzonspor Genel Sekreteri Kemal Ertürk, Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması sonrası çıkan olaylara ilişkin yazılı açıklamada bulundu
22.04.2024 Trabzonspor
ABD, Filistin'in Birleşmiş Milletler'e tam üyeliği karar tasarısını veto etti
ABD, Filistin'in Birleşmiş Milletler'e tam üyeliği karar tasarısını veto etti ABD, Cezayir tarafından Filistin'in BM'ye tam üyeliğini talep eden karar tasarısını veto etti.
19.04.2024 Dünya
2 hafta önce aldığı eğitimle öğrencinin hayatını kurtardı
2 hafta önce aldığı eğitimle öğrencinin hayatını kurtardı Isparta'da Hafız Demiralay İlkokulu'nda öğretmen Özlem Kara, 2 hafta önce İlk Yardım Eğitimi Merkezi'nden aldığı acil müdahale eğitimi sonrasında okulunda nefes borusuna şeker kaçan öğrenciyi 'Heimlich' manevrasıyla kurtardı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
18.04.2024 Haberler
"Beşiktaş'taki yangın faciasında hayatını kaybeden 29 işçi için 14 milyon 500 bin TL toplandı"
"Beşiktaş'taki yangın faciasında hayatını kaybeden 29 işçi için 14 milyon 500 bin TL toplandı" Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Beşiktaş'taki yangın faciasında hayatını kaybeden 29 işçi için 14 milyon 500 bin TL toplandığını belirterek, paranın İstanbul Valiliğine teslim edildiğini açıkladı.
17.04.2024 Ekonomi
Kuru incirin tadı kaçıyor
Kuru incirin tadı kaçıyor Türkiye’den Fransa’ya ihraç edilen kuru incirde normal değerin 11 katı aflatoksin tespit edildi ve iade edildi. Ege İhracatçıları Birliği, aflatoksinin doğa koşullarında oluştuğunu, UV ışığıyla ayıkladıklarını söyledi. Prof. Ayhan Filazi de uygun depolama şartlarına dikkat çekerek, ‘Havadan gelen mantarların toksinleri ürüne yerleşip bu kanserojen maddeleri ortaya çıkarıyor. Karaciğerleri daha çok etkiliyor’ dedi.
16.04.2024 Gündem
Tayvan görevi tamam! Türk İHA ekibi Türkiye'ye doğru yola çıktı
Tayvan görevi tamam! Türk İHA ekibi Türkiye'ye doğru yola çıktı Tayvan’da meydana gelen 7.2 şiddetindeki depremin ardından Tayvan’a yardıma gelen Türk İHA ekibi çalışmalarını tamamladı. Ekibin lideri ve saha direktörü Serhat Gümüş de açıklamalarda bulundu.
12.04.2024 Gündem
F-15'ler sokakları bastı! 7.4'lük deprem sonrası kritik karar: 'Buna mecburuz'
F-15'ler sokakları bastı! 7.4'lük deprem sonrası kritik karar: 'Buna mecburuz' Pahalı askeri ekipmanları sağlıklı şekilde muhafaza etmek ve harbe hazır durumda tutmak her ordunun birinci önceliğidir. Bunun son örneği de geçtiğimiz günlerde Japonya'da yaşandı. Tayvan’da gerçekleşen depremin ardından yapılan tsunami uyarısı sebebiyle bazı bölgelerde sokaklar, savaş uçağı istilasına uğradı.
8.04.2024 Dünya
Uzayda ateşlenen ilk ve tek silah! Rusya meydan okudu, yüksek maliyet sonunu getirdi
Uzayda ateşlenen ilk ve tek silah! Rusya meydan okudu, yüksek maliyet sonunu getirdi Sovyet Rusya'nın art arda attığı hızlı adımlarla başlayan, ABD'nin Ay'a insan indirmesiyle zirveye çıkan 'uzay yarışı' günümüzde yeni bir evreye girmiş olsa da bu mücadelenin ilk zamanları birçok şaşırtıcı olaya şahitlik etti. Bunlardan biri de uzayda ateşlenen ilk ve tek silah olan R-23M topu oldu.
7.04.2024 Dünya
Eve gitmek için araba çalan iki arkadaş kaza yaptı
Eve gitmek için araba çalan iki arkadaş kaza yaptı Eğlenceden dönerken evlerine gitmek için otomobil çalan Alican U. (32) ile arkadaşı Fatih A. (23) kaas yaptı. O anlar ise güvenlik kamerasına böyle yansıdı.
6.04.2024 Haberler
Eve gitmek için araba çalan iki arkadaş kaza yaptı
Eve gitmek için araba çalan iki arkadaş kaza yaptı Eğlenceden dönerken evlerine gitmek için otomobil çalan Alican U. (32) ile arkadaşı Fatih A. (23) kaas yaptı. O anlar ise güvenlik kamerasına böyle yansıdı.
6.04.2024 Gündem
Süper Kupa bilmecesi! Galatasaray ve Fenerbahçe kozlarını paylaşacak
Süper Kupa bilmecesi! Galatasaray ve Fenerbahçe kozlarını paylaşacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 21 Şubat 2024 tarihinde yaptığı açıklama ile Süper Kupa karşılaşmasının yarın oynanacağını açıkladı. Sarı-lacivertli ekibin yarın oynanacak karşılaşmaya U19 takımıyla çıkması bekleniyor. Fenerbahçe’nin aldığı kararın doğrultusunda Galatasaray’ın hangi kadro ile sahaya çıkacağı da merak konusu oldu.
6.04.2024 Galatasaray
MOSSAD’la görüşmeye MOSSAD kitabıyla gitti
MOSSAD’la görüşmeye MOSSAD kitabıyla gitti İstanbul’da, İsrail istihbarat servisi MOSSAD’a bilgi topladıkları tespit edilen 8 şüpheli “Köstebek-3” operasyonu ile yakalandı.
6.04.2024 Gündem
Ülkeler ayrı olsa da refleksler aynı...
Ülkeler ayrı olsa da refleksler aynı... Tayvan’da meydana gelen 7.4 şiddetindeki depremde güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler, geçtiğimiz yıl 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremde Gaziantep ve Adana’daki hastanelerde görevli hemşirelerin yeni doğan servisinde kuvözlerdeki bebekleri korumak için seferber olmalarını akla getirdi.
6.04.2024 Dünya
Fenerbahçe'den Süper Kupa için 2 yeni karar!
Fenerbahçe'den Süper Kupa için 2 yeni karar! Süper Kupa maçında Galatasaray ile pazar günü karşı karşıya gelecek Fenerbahçe'nin yeni kararlara imza attığı öğrenildi.
5.04.2024 Fenerbahçe
Tayvan’da 7.2 büyüklüğündeki depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı
Tayvan’da 7.2 büyüklüğündeki depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı Tayvan’da meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı en az 12’ye yükseldi.
5.04.2024 Haberler
Tayvan depremi: Can kaybı en az 12
Tayvan depremi: Can kaybı en az 12 Tayvan’da meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı en az 12’ye yükseldi.
5.04.2024 Dünya
Otomobilin altında kaldı, kazanın şokuyla kalkıp yürümeye devam etti
Otomobilin altında kaldı, kazanın şokuyla kalkıp yürümeye devam etti Ümraniye’de otomobilin altında kalan 11 yaşındaki çocuk, kazanın şokuyla aracın altından çıkıp yürümeye devam etti. Kaza anı güvenlik kamerasına yansırken, çocuğa çarpan araç sürücüsü olay yerinden uzaklaştı.
5.04.2024 Haberler
İnanılmaz görüntü: Otomobilin altında kaldı, kazanın şokuyla kalkıp yürümeye devam etti
İnanılmaz görüntü: Otomobilin altında kaldı, kazanın şokuyla kalkıp yürümeye devam etti Ümraniye’de otomobilin altında kalan 11 yaşındaki çocuk, kazanın şokuyla aracın altından çıkıp yürümeye devam etti. Kaza anı güvenlik kamerasına yansırken, çocuğa çarpan araç sürücüsü olay yerinden uzaklaştı.
5.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: İsrail casuslarına operasyon
Bakan Yerlikaya açıkladı: İsrail casuslarına operasyon İstanbul’da, İsrail istihbarat servisine bilgi topladıkları tespit edilen 8 şüpheli 'Köstebek-3' operasyonu ile yakalandı. Şüphelilerden 2'si tutuklanırken, 6'sı adli kontrolle serbest kaldı.
5.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan Mahzen açıklaması: 11 şüpheli yakalandı
Bakan Yerlikaya'dan Mahzen açıklaması: 11 şüpheli yakalandı İstanbul’da 28 Mart 2024 - 3 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleşen 12 işyerinin kurşunlanması olayına karışan şahıslara yönelik düzenlenen “MAHZEN-25” operasyonlarında 11 şüpheli yakalandı.
5.04.2024 Haberler
Son dakika! Bakan Yerlikaya'dan Mahzen açıklaması: 11 şüpheli yakalandı
Son dakika! Bakan Yerlikaya'dan Mahzen açıklaması: 11 şüpheli yakalandı İstanbul’da 28 Mart 2024 - 3 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleşen 12 işyerinin kurşunlanması olayına karışan şahıslara yönelik düzenlenen “MAHZEN-25” operasyonlarında 11 şüpheli yakalandı.
5.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

3 Nisan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.