ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ'DE kim kazandı, bu hafta birinci oldu? || 4 Kasım  2022 Zuhal Topal Yemekteyiz'de kim kazandı, 50 bin TL ödülü kim aldı?
ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ'DE kim kazandı, bu hafta birinci oldu? || 4 Kasım 2022 Zuhal Topal Yemekteyiz'de kim kazandı, 50 bin TL ödülü kim aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yarış tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmada haftanın finali bugün ekranlara gelecek. Haftanın birincisi 50 bin TL ödülün sahibi olacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de en yüksek puanı alan isim haftanın birincisi olacak. Peki 4 Kasım Zuhal Topal Yemekteyiz'de birinci kim oldu?
4.11.2022 Bilgi Rehberi
Doya Doya Moda kim elendi, bu hafta elenen isim kim oldu? Doya Doya Moda haftanın birincisi ve kolyenin sahibi kim oldu? İşte puan durumu...
Doya Doya Moda kim elendi, bu hafta elenen isim kim oldu? Doya Doya Moda haftanın birincisi ve kolyenin sahibi kim oldu? İşte puan durumu... TV8 ekranında yayımlanan sevilen yarışma programı Doya Doya Moda'da her gün yarışmacılar farklı kombinler ile jüri karşısına çıkıyor. Jüriden aldıkları puanlar haftanın finalinde toplanıyor ve haftanın birincisi olan isim ve yarışmaya veda eden isim açıklanıyor. Peki Doya Doya Moda'da bu hafta kim elendi? Altın kolyenin sahibi kim oldu?
4.11.2022 Bilgi Rehberi
Altın fiyatlarında son durum ne? 5 Kasım güncel altın alış ve satış fiyatları!
Altın fiyatlarında son durum ne? 5 Kasım güncel altın alış ve satış fiyatları! Altın fiyatları yeni güne yükselişle başladı. Dün günü 549 lira seviyesinden tamamlayan 24 ayar külçe altının gram fiyatı FED faiz kararının dün akşam saatlerinde açıklanmasının ardından yeni günde yükselişe geçti. Gram altın an itibariyle 558 lira seviyesinden işlem görüyor.
5.11.2021 Ekonomi
Son dakika: Altın fiyatları yükselişinin sürdürüyor! 5 Kasım Çeyrek, Yarım ve Tam altın alış ve satış fiyatları...
Son dakika: Altın fiyatları yükselişinin sürdürüyor! 5 Kasım Çeyrek, Yarım ve Tam altın alış ve satış fiyatları... Altın fiyatlarında yaşanan yükseliş devam ediyor. Pazartesi gününü 512 liradan tamamladıktan sonra Salı günü sert bir yükseliş yaşayan altın fiyatları günü 522 lira seviyesinden tamamladı. Dün ise düşüşe geçen gram altın günü 519 liradan tamamladı. An itibariyle ise altının gram fiyatı 520 liradan işlem görmeye devam ediyor. Peki Çeyrek, Yarım ve Tam altın fiyatlarında son durum ne?
5.11.2020 Ekonomi
On Numara çekilişinde büyük ikramiye 4'e bölündü! 4 Kasım On Numara çekiliş sonuçları
On Numara çekilişinde büyük ikramiye 4'e bölündü! 4 Kasım On Numara çekiliş sonuçları Milli Piyango İdaresi tarafından her hafta Pazartesi akşamları gerçekleştirilen çekilişler ile talihlilerin belirlendiği On Numara çekilişi dün akşam gerçekleştirildi. On Numara 900. hafta çekilişinde on bilen 4 kişi 139.318,95 TL tutarında ikramiyenin sahibi oldu. İşte On Numara çekilişinde kazandıran numaralar...
5.11.2019 Gündem
On Numara çekilişi bu akşam saat kaçta? 4 Kasım On Numara çekilişi
On Numara çekilişi bu akşam saat kaçta? 4 Kasım On Numara çekilişi On Numara çekilişi için geri sayım sürüyor. Milli Piyango İdaresi tarafından her hafta Pazartesi akşamları gerçekleştirilen çekilişler ile talihlilerin belirlendiği On Numara çekilişinde geçtiğimiz hafta 10 bilen 1 talihli büyük ikramiye tutarı olan 543.905,25 TL'nin sahibi oldu. Peki On Numara çekilişi bu akşam saat kaçta?
4.11.2019 Gündem
Son depremler! 4 Kasım en son ne zaman deprem oldu?
Son depremler! 4 Kasım en son ne zaman deprem oldu? Son depremler... Türkiye ve çevresinde yaşanan son depremler Kandilli Rasathanesi tarafından listelenmeye devam ediyor. Aktif fay hatları üzerinde bulunan ülkemizde yaşanan depremler panik ve korkuya yol açabiliyor. Peki en son ne zaman deprem oldu? İşte 4 Kasım son depremler listesi...
4.11.2019 Gündem