7 Mart

7 Mart

Son dakika 7 Mart haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 7 Mart gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 7 Mart haber sayfamızda...

7 Mart

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 26.169 7 mart haberi bulunmuştur.
Rusya bir kez daha aynı yeri hedef aldı! Ukrayna saldırıyı doğruladı
Rusya bir kez daha aynı yeri hedef aldı! Ukrayna saldırıyı doğruladı Rusya, Ukrayna’nın Harkov kentine düzenlediği saldırıda TV kulesini vurdu. Rusya, daha önce de aynı TV kulesini hedef almıştı.
22.04.2024 Dünya
Yer: İstanbul! 'Pikachu' ormanda suçüstü yakalandı
Yer: İstanbul! 'Pikachu' ormanda suçüstü yakalandı Sultanbeyli’de ormanlık alanda drone ile yapılan denetimde ağaçlık alanda gömülmüş halde 18 kilo 265 gram uyuşturucu madde bulundu. Bölgede çalışma yapan polis ekipleri, pikachu kasklı motosikletliyi, gömdüğü uyuşturucuyu çantasına koyarken suçüstü yakaladı.
13.04.2024 Gündem
Beylikdüzü'nde pitbull dehşeti kamerada
Beylikdüzü'nde pitbull dehşeti kamerada Beylikdüzü Sahili’nde Cem Mert Özer’e pitbull cinsi köpeğin saldırısıyla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Sahibi gözaltına alınırken köpek ise barınağa teslim edildi.
10.04.2024 Haberler
Beylikdüzü'nde pitbull dehşeti kamerada
Beylikdüzü'nde pitbull dehşeti kamerada Beylikdüzü Sahili’nde Cem Mert Özer’e pitbull cinsi köpeğin saldırısıyla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Sahibi gözaltına alınırken köpek ise barınağa teslim edildi.
10.04.2024 Gündem
Vahşete ağırlaştırılmış ömür boyu hapis: Ablam huzur için uyuyacak
Vahşete ağırlaştırılmış ömür boyu hapis: Ablam huzur için uyuyacak  Muğla’nın Yatağan ilçesinde Figen Çoban’ın eşi tarafından öldürüldüğü iddiasıyla açılan davanın 5'inci duruşması yapıldı. Mahkeme heyeti, Figen Çoban’ın eşi Mehmet Emin Ata Çoban’a, haksız tahrik ve iyi hal indirimi uygulamadan ‘eşe karşı canavarca hisle öldürme suçundan’ ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Figen Çoban’ın kayınbiraderi Süleyman Çoban ise 17 yıl hapis cezası aldı.
4.04.2024 Gündem
Washington Post: ABD Rusya'ya saldırının adresini verdi
Washington Post: ABD Rusya'ya saldırının adresini verdi Amerikan gazetesi 'alışılmadık bir hamle' sözleriyle tanımladığı paylaşımda hayli özel bilgilerin Moskova'ya iletildiğini yazdı, Rusya'da 144 kişinin öldürüldüğü terör saldırısındaki gizem daha da büyüdü.
3.04.2024 Dünya
Moskova saldırısı ile ilgili flaş iddia! ABD Rusya'yı uyarmış
Moskova saldırısı ile ilgili flaş iddia! ABD Rusya'yı uyarmış ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Rusya’yı 22 Mart’ta düzenlenen terör saldırısı hakkında uyardıklarını belirterek, 7 Mart günü saat 11.15'te Rus güvenlik birimlerine yazılı uyarıda bulunduklarını açıkladı.
28.03.2024 Dünya
Mal beyanında olmayan 3 villayı kabul etti
Mal beyanında olmayan 3 villayı kabul etti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, mal beyanında yer almayan Emirgan’daki 50 milyon dolar, yaklaşık 1.5 milyar lira değerindeki üç villanın şirketine ait olduğunu kabul etti.
27.03.2024 Gündem
Sedyeden kafasının üstüne düşüp öldü! Olaydan sonra sedyeyi attılar
Sedyeden kafasının üstüne düşüp öldü! Olaydan sonra sedyeyi attılar Ankara’da hastanede muayeneye götürülürken sedyeden düşerek hayatını kaybeden Muharrem Demir'in (91) eşi Meliha Demir (82), ihmal olduğunu söyleyerek, korkunç bir iddiada daha bulundu.
26.03.2024 Haberler
Sedyeden kafasının üstüne düşüp öldü! Olaydan sonra sedyeyi attılar
Sedyeden kafasının üstüne düşüp öldü! Olaydan sonra sedyeyi attılar Ankara’da hastanede muayeneye götürülürken sedyeden düşerek hayatını kaybeden Muharrem Demir'in (91) eşi Meliha Demir (82), ihmal olduğunu söyleyerek, korkunç bir iddiada daha bulundu.
26.03.2024 Gündem
ÖSYM'den YKS başvuruları için açıklama geldi
ÖSYM'den YKS başvuruları için açıklama geldi ÖLÇME, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde yapılacak 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS) için 2'nci geç başvuru alınacağını duyurarak, bilgi güncellemesi yaptı.
25.03.2024 Gündem
Ekvador'da korkunç suikast! Ülkenin en genç belediye başkanı öldürüldü
Ekvador'da korkunç suikast! Ülkenin en genç belediye başkanı öldürüldü Son yıllarda çete şiddetiyle sarsılan Latin Amerika ülkelerinden Ekvador’un en genç belediye başkanı, 27 yaşındaki Brigitte Garcia, suikasta uğradı.
25.03.2024 Dünya
Süper Kupa'daki Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz hakem önerisi! 'Kimse karşı çıkmaz'
Süper Kupa'daki Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz hakem önerisi! 'Kimse karşı çıkmaz' Galatasaray ile Fenerbahçe 7 Nisan'da Şanlıurfa'da Süper Kupa'yı kaldırmak için karşı karşıya gelecek. Zorlu derbi öncesi Milliyet Gazetesi yazarı Levent Kalkan'dan sürpriz hakem önerisi geldi. İşte o yazı...
25.03.2024 Galatasaray
Nijerya'da kaçırılan 280'den fazla çocuk kurtarıldı
Nijerya'da kaçırılan 280'den fazla çocuk kurtarıldı Afrika'nın en kalabalık ülkesinin kuzeybatı bölgesinde kaçırılan yüzlerce ilk ve ortaokul öğrencisinin kurtarıldığı açıklandı. Krizlerin damga vurduğu ülkede silahlı çeteler fidye talebiyle sık sık sivilleri kaçırıyor.
24.03.2024 Dünya
Erdoğan'dan İmamoğlu'na çok sert tepki: Utanmadan 'metro yaptım' diyor
Erdoğan'dan İmamoğlu'na çok sert tepki: Utanmadan 'metro yaptım' diyor AK Parti'nin 'Yeniden Büyük İstanbul Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sert tepki gösterdi. "Bu şehri CHP zulmünden kurtarmamız gerekiyor." diyen Erdoğan, "Sıkılmadan, utanmadan 'metro yaptım' diyor. İstanbul'daki mevcut metroların tamamı bize aittir" ifadelerini kullandı.
24.03.2024 Gündem
Kabus 'diriliş' peşinde! Moskova saldırısının ardındaki gizli plan
Kabus 'diriliş' peşinde! Moskova saldırısının ardındaki gizli plan Moskova’nın kuzeybatısındaki bir AVM’de bulunan 'Crocus City Hall' konser salonu, son yılların en korkunç terör saldırısına sahne oldu. Ölü sayısının 130'u geçtiği açıklanırken uzman isimler saldırıyı milliyet.com.tr'ye değerlendirdi.
23.03.2024 Dünya
YÖK, YKS başvurularını kaçıran adaylara geç başvuru hakkı tanındı
YÖK, YKS başvurularını kaçıran adaylara geç başvuru hakkı tanındı YÖK, YKS başvurularını kaçıran adaylar için 25-28 Mart 2024 tarihleri arasında ikinci geç başvuru hakkı tanındığını duyurdu.
23.03.2024 Gündem
Yemek Sepeti için rekabet soruşturması
Yemek Sepeti için rekabet soruşturması Rekabet Kurumu, Yemek Sepeti’ne kendi kurye hizmetini zorunlu tutması ve üye işletmelerin faaliyetlerini zorlaştırması nedeniyle soruşturma açılmasına karar verdi.
23.03.2024 Ekonomi
Rusya'da kanlı gece! Konserde katliam
Rusya'da kanlı gece! Konserde katliam Moskova’da konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıda en az 40 kişi yaşamını yitirdi. Eylemi DAEŞ’in Horasan grubu üstlendi.
23.03.2024 Dünya
Oğlu ile birlikte ABD'ye kaçmıştı! Eylem Tok ve Timur Cihantimur ABD'ye mi yerleşecek?
Oğlu ile birlikte ABD'ye kaçmıştı! Eylem Tok ve Timur Cihantimur ABD'ye mi yerleşecek? İstanbul'da ölümlü kaza sonrası önce Mısır'a ardından ABD'ye kaçan Eylem Tok ve oğlu için yeni bir gelişme yaşandı. Eylem Tok'un oğlu ile birlikte ABD'de 1 yıllığına rezidans kiraladıkları iddia edildi.
21.03.2024 Gündem
Trabzonspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili Bakan Tunç'tan açıklama
Trabzonspor-Fenerbahçe maçıyla ilgili Bakan Tunç'tan açıklama Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, geçtiğimiz gün Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylara ilişkin açıklama yaptı.
19.03.2024 Haberler
Bakan Tunç'tan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı açıklaması
Bakan Tunç'tan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, geçtiğimiz gün Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylara ilişkin açıklama yaptı.
19.03.2024 Gündem
Hakan Fidan, Yaşar Güler ve İbrahim Kalın yarın Irak'a gidecek! Dışişleri'nden açıklama
Hakan Fidan, Yaşar Güler ve İbrahim Kalın yarın Irak'a gidecek! Dışişleri'nden açıklama Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve MİT Başkanı İbrahim Kalın yarın Irak'a gidecek.
13.03.2024 Gündem
FIFA'dan Antalyaspor'a süresiz transfer yasağı!
FIFA'dan Antalyaspor'a süresiz transfer yasağı! FIFA'dan geçtiğimiz Aralık ayından bu yana 3 transfer dönemi cezası bulunan Süper lig ekibi Bitexen Antalyaspor'un cezasını süresize çevirdi.
13.03.2024 Antalyaspor
CHP'ye 'para sayma' soruşturması! Bakan Tunç: İfadeler alınıyor
CHP'ye 'para sayma' soruşturması! Bakan Tunç: İfadeler alınıyor Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yazar Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü trafik kazasıyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç, CHP’lilerin milyonlarca liralık parayı saydığı gündem olan videoya ilişkin de konuştu.
12.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

7 Mart ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.