'Taş Kağıt Makas'ta heyecan dorukta! 'Artık sıra gerçek suçluların hak ettikleri cezayı almalarında'
'Taş Kağıt Makas'ta heyecan dorukta! 'Artık sıra gerçek suçluların hak ettikleri cezayı almalarında' 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu', yeni bölümü ile ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 8’inci bölümünde, Umut’un Harun Yakar ve Kadri Palaz’ı köşeye sıkıştırdığı anlar izleyiciyle buluşacak.
24.04.2024 Televizyon
'Taş Kağıt Makas'ta heyecan dorukta! 'Artık sıra gerçek suçluların hak ettikleri cezayı almalarında'
'Taş Kağıt Makas'ta heyecan dorukta! 'Artık sıra gerçek suçluların hak ettikleri cezayı almalarında' 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu', yeni bölümü ile ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 8’inci bölümünde, Umut’un Harun Yakar ve Kadri Palaz’ı köşeye sıkıştırdığı anlar izleyiciyle buluşacak.
24.04.2024 Cadde
Eski Fenerbahçeli Elvir Baljic, Cengiz Ünder'e patladı! 'Sana 15 milyon euro verildi'
Eski Fenerbahçeli Elvir Baljic, Cengiz Ünder'e patladı! 'Sana 15 milyon euro verildi' Fenerbahçe'nin Olympiakos'a penaltılarla elendiği maçı Elvir Baljic yorumladı.
19.04.2024 Konferans Ligi
Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Olympiakos maçı öncesi müjdeyi verdi! Eleştirilere yanıt
Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Olympiakos maçı öncesi müjdeyi verdi! Eleştirilere yanıt Fenerbahçe'de Teknik Direktör İsmail Kartal, Konferans Ligi çeyrek final rövanşında oynayacakları Olympiakos maçı öncesi konuştu.
17.04.2024 Fenerbahçe
'Hem doğru projeyi hem cesareti Nevra Serezli sayesinde buldum'
'Hem doğru projeyi hem cesareti Nevra Serezli sayesinde buldum' 58 yıllık tiyatro duayeni Nevra Serezli ile birkaç aylık tiyatrocu Leyla Feray’ı aynı oyunda buluşturan Tiyatrokare’nin kurucusu Nedim Saban. Benim yaptığım ise iki oyuncuyu Nişantası F.M.V. Işık Okulu’nun tiyatro salonundaki oyunlarından önce bir araya getirip, keyifli bir sohbet.
30.03.2024 Pazar
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Süper Kupa cevabı! 'Kimin yönettiğinin önemi yok'
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Süper Kupa cevabı! 'Kimin yönettiğinin önemi yok' Antalya'da kampta bulunan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.
28.03.2024 Galatasaray
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Arda Güler ile ilgili konuştu. Acun Ilıcalı, Slovenya'dan bir takım satın almak istediğini dile getirdi. Türk iş insanı, Mesut Özil ile ilgili Survivor iddialarını cevapladı.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
İsmail Kartal, Trabzonspor maçının devre arasında yaşananları anlattı: Abdullah Avcı doğruları bilsin
İsmail Kartal, Trabzonspor maçının devre arasında yaşananları anlattı: Abdullah Avcı doğruları bilsin Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray'la oynayacakları Süper Kupa'nın tarihine tepki gösteren İsmail Kartal, olaylı Trabzonspor maçında yaşananları da anlattı. İşte detaylar...
25.03.2024 Fenerbahçe
Tamer Karadağlı: Yeniliklerin faydasını gördük seyircimiz arttı
Tamer Karadağlı: Yeniliklerin faydasını gördük seyircimiz arttı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tamer Karadağlı’yı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğüne atadığında tarih 11 Ağustos 2023’tü. O tarihten bu yana geçen yedi ayda Karadağlı, ilk röportajını Milliyet Pazar’a verdi.
10.03.2024 Pazar
Okan Buruk: Hedefimiz tekrar şampiyon olabilmek!
Okan Buruk: Hedefimiz tekrar şampiyon olabilmek! Süper Lig'in 29'uncu haftasında Rizespor'u 6-2 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk maçın ardından konuştu.
8.03.2024 Galatasaray
Osman Zeki Korkmaz'dan Fernando Muslera vurgusu! 'Bizim için bir şans'
Osman Zeki Korkmaz'dan Fernando Muslera vurgusu! 'Bizim için bir şans' Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor'un teknik direktörü Osman Zeki Korkmaz, Galatasaray'ın yıldızı Fernando Muslera ile ilgili konuştu. Tecrübeli teknik direktör, Fenerbahçe altyapısında görev yaptığı dönemi anlattı.
5.03.2024 İstanbulspor
Fernando Santos'tan dikkat çeken Jesus yanıtı! Aboubakar ve transfer açıklaması
Fernando Santos'tan dikkat çeken Jesus yanıtı! Aboubakar ve transfer açıklaması Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Galatasaray derbisi öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tecrübeli teknik adam Vincent Aboubakar'ın geleceğine dair önemli açıklamalarda bulunurken transfer stratejisini de anlattı. Fernando Santos, Jorge Jesus'un geçtiğimiz sezon Halil Umut Meler ile ilgili yaptığı açıklamaya da yanıt verdi.
29.02.2024 Beşiktaş
Okan Buruk'tan Mauro Icardi cevabı! 'Gol atamayan forvet mutsuz olur'
Okan Buruk'tan Mauro Icardi cevabı! 'Gol atamayan forvet mutsuz olur' Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Başakşehir'i 2-0 mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.
10.02.2024 Galatasaray
DAK ekibi Milliyet'e konuştu: Bir saniye sonrasına bile hazırız!
DAK ekibi Milliyet'e konuştu: Bir saniye sonrasına bile hazırız! Kahramanmaraş depremlerinin ardından binlerce kişi bölgeye yardıma koştu. 11 kentin etkilendiği bölgeye ilk ulaşan arama kurtarma ekibi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) İnsani Yardım Tugayı Doğal Afetler Arama Kurtarma (DAK) Taburu’ydu. Enkazdan 37 kişiyi kurtaran DAK ekibi, depremin 1. yıl dönümünde Milliyet’e konuştu.
5.02.2024 Gündem
Başakşehir'de Çağdaş Atan'dan Leo Dubois cevabı! 'İzin vermemiz mümkün değil'
Başakşehir'de Çağdaş Atan'dan Leo Dubois cevabı! 'İzin vermemiz mümkün değil' Süper Lig'in 24'üncü haftasında İstanbulspor'u 2-0 mağlup eden Rams Başakşehir'de teknik direktör Çağdaş Atan açıklamalarda bulundu.
3.02.2024 Basaksehir
Beşiktaş-Adana Demirspor maçı sonrası Fernando Santos'a sitem: Hocam sen yapma bari! 'Sosa' önerisi
Beşiktaş-Adana Demirspor maçı sonrası Fernando Santos'a sitem: Hocam sen yapma bari! 'Sosa' önerisi Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş, sahasında Adana Demirspor'la karşılaştı. Mücadele 0-0 beraberlikle sona ererken spor yazarları karşılaşmayı ve siyah-beyazlı ekibin futbolunu değerlendirdi.
24.01.2024 Beşiktaş
Recep Uçar: Hedefimiz puan almaktı, başaramadık!
Recep Uçar: Hedefimiz puan almaktı, başaramadık! Kayserispor Teknik Direktörü Recep Uçar, Galatasaray'a deplasmanda 2-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.
16.01.2024 Kayserispor
ÖZEL | Ali Eren Beşerler, Süper Lig'de şampiyonluk favorisini açıkladı: Doğru adım attılar
ÖZEL | Ali Eren Beşerler, Süper Lig'de şampiyonluk favorisini açıkladı: Doğru adım attılar Beşiktaş'ın eski savunmacısı ve antrenör Ali Eren Beşerler, Süper Lig'de yaşanan son gelişmelerle ilgili Skorer'e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Son olarak teknik direktör Mustafa Dalcı'nın yardımcılığını üstlenen deneyimli futbol adamı, teklif geldiği takdirde değerlendireceğini söyledi.
15.01.2024 Süper Lig
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi Geçmişten günümüze sinema dünyasında büyük yer edinen korku filmleri pek çok kişi tarafından izlenen türlerdendir. Birbirinden değişik, ürpertici, meşhur yapımlar işlediği konularla izleyicileri ekran başına kilitliyor. Netflix, BluTV, Amazon Prime gibi pek çok film dizi içerik platformlarında da yer alan korku filmlerini izlemeyi sevenler konuları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Her geçen gün yeni yerli ve yabancı korku filmleri gösterime girerken film severler izleyecekleri içeriklere karar vermekte zorlanıyor. Yerli ve yabancı en yeni, iyi, dehşet verici korku filmleri listesine ulaşmak için hazırladığımız içeriğe göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Bennu Yıldırımlar: Çalışmaktan dizi izleyemiyorum!
Bennu Yıldırımlar: Çalışmaktan dizi izleyemiyorum! Daha önce 'Süper Baba', 'Yaprak Dökümü', 'Kadın', 'Umutsuz Ev Kadınları', 'Gönül İşleri' gibi yapımlarda rol alan Bennu Yıldırımlar, önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı. Muhabirlerle sohbet eden ünlü isim, dizi izlemeye vaktinin kalmadığını belirtti.
30.12.2023 Cadde
Fatih Terim sürprizi! Panathinaikos ile 1.5 yıllığına anlaşmaya vardı
Fatih Terim sürprizi! Panathinaikos ile 1.5 yıllığına anlaşmaya vardı Yunanistan Süper Ligi'nden Panathinaikos'un teknik direktör Fatih Terim'le anlaşmaya vardığı öğrenildi.
26.12.2023 Dünyadan Futbol
90+3 Ege'de Futbol | Göztepe lider sever
90+3 Ege'de Futbol | Göztepe lider sever Trendyol 1. Lig’de Eyüpspor’u evinde 5-1’lik farklı skorla mağlup eden ve taraftarını mest eden Göztepe’yi değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Lider Eyüp karşısında sergilenen oyun ve ulaşılan skor nasıl şampiyon olunur sorusunun yanıtıydı sanki. Sarı kırmızılılar adım adım zirveye çıkıyor’’ dedi
22.12.2023 1.Lig
Alperen Şengün için NBA All-Star oylaması başladı
Alperen Şengün için NBA All-Star oylaması başladı 2024 NBA All-Star maçında yer alacak oyuncular için oylama süreci başladı.Türk basketbolcu Alperen Şengün de öne çıkan adaylar arasında yer alıyor.
20.12.2023 NBA
Alp Ustaoğlu yazdı: Teniste artık değişim şart!
Alp Ustaoğlu yazdı: Teniste artık değişim şart! Dünyanın en önemli bireysel sporu olan tenis 100 yılı aşkın süredir aynı kurallar ve format ile oynanıyor. Dolayısıyla bir süredir değişim gerekir mi sorusunun cevabını arıyor. Ancak genel tabloya baktığımızda bazı şeylerin artık farklılaşması gerektiğini görüyoruz.
17.12.2023 Tenis