Abd'nin

Abd'nin

Son dakika ABD'nin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ABD'nin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ABD'nin haber sayfamızda...

Abd'nin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.671 abd'nin haberi bulunmuştur.
James Jeffrey: 'Türkiye'nin İsveç ve Finlandiya endişesi haklı'
James Jeffrey: 'Türkiye'nin İsveç ve Finlandiya endişesi haklı' ABDnin eski Suriye Özel Temsilcisi ve eski Ankara Büyükelçisi James Jeffrey, CNN Türk'e özel konuştu. Jeffrey, Ankara'nın Suriye'de konuşlanan terör örgütü YPG konusundaki endişelerinin haklı olduğunu vurguladı, "ABD ve Türkiye bölgede daha yakın iş birliği yapmalı" dedi.
9.06.2022 Haberler
James Jeffrey: 'Türkiye'nin İsveç ve Finlandiya endişesi haklı'
James Jeffrey: 'Türkiye'nin İsveç ve Finlandiya endişesi haklı' ABDnin eski Suriye Özel Temsilcisi ve eski Ankara Büyükelçisi James Jeffrey, CNN Türk'e özel konuştu. Jeffrey, Ankara'nın Suriye'de konuşlanan terör örgütü YPG konusundaki endişelerinin haklı olduğunu vurguladı, "ABD ve Türkiye bölgede daha yakın iş birliği yapmalı" dedi.
9.06.2022 Dünya
Mustafa Destici: Aday konusunda uzlaşamadılar
Mustafa Destici: Aday konusunda uzlaşamadılar Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, muhalefet partilerinin 6'lı masasına değinerek, "Hepsinin farklı adaylarının olduğunu düşünüyorum. Aday konusunda uzlaşamadılar, onun için de henüz adaylarını açıklayamıyorlar. Sayın Kılıçdaroğlunun 'seçim tarihi açıklansın ondan sonra adayımızı açıklarız' şeklindeki beyanı tamamen bundan dolayıdır" dedi.
4.06.2022 Siyaset
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faiz açıklaması: Yüksek faize halkımızı ezdirmeyeceğiz
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faiz açıklaması: Yüksek faize halkımızı ezdirmeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir’de “Alsancak Stadı ile 96 Tesisin Toplu Açılış Töreni”nde konuştu. Erdoğan, Bu faizler düşecek. Biz, yüksek faize halkımızı da çiftçimizi de ezdirmeyeceğiz. Yüksek faizmiş, düşük kurmuş, IMF reçeteleriymiş; bunların hiçbiri bizim insanımızın işinden, aşından, geleceğinden daha önemli değildir. Halkıma inanıyorum, Türkiye büyüyecek, zenginleşecek, bu nedenle 2023 çok önemli, halkımızın tercihini mandacılardan yana kullanmayacağına inanıyorum.' dedi.
26.11.2021 Siyaset
AK Parti'li Kurtulmuş: Emperyalist güçler terör örgütlerine silah vermesin
AK Parti'li Kurtulmuş: Emperyalist güçler terör örgütlerine silah vermesin AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, emperyalist güçlerin Ortadoğuda karışıklık yaratarak güç devşirmek istediğini belirterek, "Büyük ülkeler, emperyalist ülkeler terör örgütlerine silah vermesinler. Lojistik vermesinler. İstihbarat desteği sağlamasınlar, hatta siyasi destek sağlamasınlar, dünyanın hiçbir yerinde bir iki hafta sonra hiçbir terör örgütü kalmaz" dedi.
13.10.2021 Siyaset
Al Capone'nun eşyaları açık artırmaya çıkıyor
Al Capone'nun eşyaları açık artırmaya çıkıyor ABDnin California eyaletinde bulunan Witherells müzayede evi, 1940larda Chicago kentinde etkili olan ünlü mafya babası Al Caponeun özel eşyalarının yarın açık arttırmayla satılacağını açıkladı. Caponeun eşyaları arasında aile fotoğraflarının yanı sıra kullandığı iki silahı bulunuyor.
7.10.2021 Dünya
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'de peş peşe kritik görüşmeler
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'de peş peşe kritik görüşmeler Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Birleşmiş Milletler 76. Genel Kurulu'na katılmak üzere geldiği New York'ta İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ı kabulü sona erdi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres'i kabul etti.
21.09.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Sekreteri Guterres'i kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Sekreteri Guterres'i kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres'i kabul etti.
20.09.2021 Siyaset
ABD'de, Mardi Gras Festivali salgın nedeniyle iptal edildi
ABD'de, Mardi Gras Festivali salgın nedeniyle iptal edildi ABDnin Louisiana eyaletinde her yıl 16 Şubat haftası kutlanan Mardi Gras Festivali, bu yıl koronavirüs salgını sebebiyle iptal edildi.
7.02.2021 Tatil
ABD'de havalimanında bagaj kavgası: 2 yaralı
ABD'de havalimanında bagaj kavgası: 2 yaralı Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Michigan eyaletinde havalimanına gelen 3 yolcu ile Spirit Havayolları çalışanları arasında bagaj tartışması yaşandı. Tartışmanı arbedeye dönmesi sonucu 2 havayolu çalışanı yaralandı.
19.01.2021 Dünya
Pfizer ve BioNTech aşısını olduktan sonra bayıldı
Pfizer ve BioNTech aşısını olduktan sonra bayıldı ABD'nin Tennessee eyaletinde koronavirüs (Covid-19) aşısı olduktan sonra gazetecilere açıklama yapan Tiffany Dover adlı hemşire, rahatsızlanarak canlı yayında bayıldı. Hemşirenin yardımına meslektaşları koştu. 
18.12.2020 Haberler
Canlı yayında oldu! Koronavirüs aşısı olduktan sonra...
Canlı yayında oldu! Koronavirüs aşısı olduktan sonra... ABD'nin Tennessee eyaletinde koronavirüs (Covid-19) aşısı olduktan sonra gazetecilere açıklama yapan Tiffany Dover adlı hemşire, rahatsızlanarak canlı yayında bayıldı. Hemşirenin yardımına meslektaşları koştu.
18.12.2020 Dünya
Venezuela Devlet Başkanı: ABD, eşime benden boşanması için teklif yaptı
Venezuela Devlet Başkanı: ABD, eşime benden boşanması için teklif yaptı Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ABD Venezuela Özel Temsilcisinin eşi Cilia Flores'e boşanma karşılığında Amerikan yönetiminin kayıtsız şartsız desteğini teklif ettiğini söyledi.
4.12.2020 Dünya
Botticelli'ye ait tablo satılıyor! 80 milyon dolar...
Botticelli'ye ait tablo satılıyor! 80 milyon dolar... İtalyan ressam Sandro Botticelli'ye ait 15. yüzyıla ait Madalyon tutan genç adam (Young Man Holding a Roundel) adlı tablonun, gelecek yıl ABD'nin New York kentinde 80 milyon dolara satışa sunacak.
24.09.2020 Dünya
Türksat 5A uydusunu SpaceX uzaya gönderecek
Türksat 5A uydusunu SpaceX uzaya gönderecek ABD'li ünlü girişimci Elon Musk’ın sahip olduğu özel girişim uzay ve havacılık taşımacılığı şirketi SpaceX, 30 Kasım’da Türk uydusu Türksat 5A’yı uzaya gönderecek.
16.09.2020 Teknoloji
Altın Powell'ın konuşmasıyla yükseldi
Altın Powell'ın konuşmasıyla yükseldi Piyasalarda, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın bu yıl sanal olarak düzenlenen Jackson Hole ekonomik politika sempozyumunda yaptığı konuşmasında anlattıkları, Fed'in faiz artırma konusunda "aceleci olmayacağı" anlamında algılandı; bunun etkisiyle tahviller ve hisse senetlerinin yanında altın fiyatları da hafif yükseldi.
27.08.2020 Uzmanpara
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 16 üniversiteye rektör ataması
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 16 üniversiteye rektör ataması Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 16 üniversiteye rektör ataması yaptı.
13.08.2020 Siyaset
ABD ile AB arasında Google vergisi krizi
ABD ile AB arasında Google vergisi krizi Avrupa ülkeleri, ABD Başkanı Donald Trump yönetiminin Google ve Facebook gibi internet devlerine uygulanacak vergilerin görüşüldüğü Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) müzakerelerinden çekilmesine sert tepki gösterdi.
18.06.2020 Ekonomi
Dolar/TL yeni haftaya kaç seviyesinde başladı?
Dolar/TL yeni haftaya kaç seviyesinde başladı? Asya piyasalarında yatırımcıların, Çin'de Covid-19 vakalarının yeniden görülmeye başlamasına bağlı olarak zayıf para birimlerinden çıkmalarının etkisiyle yeniden güç kazanan dolar, iç piyasada yeni haftaya 6.80 liranın üzerinde başladı.
15.06.2020 Ekonomi
Son dakika haberler: 'Felaket' olur diyerek uyardı: Geç olmadan izin verin!
Son dakika haberler: 'Felaket' olur diyerek uyardı: Geç olmadan izin verin! Son dakika haberlere göre, ABD'nin Yemen Büyükelçiliği, Hudeyde'nin kuzeyindeki Ras İsa Limanı'nda demirleyen Safir petrol tankerindeki sızıntının bir çevre felaketine sebebiyet verebileceği uyarısında bulunarak, Husilere "geç olamadan" petrol tankerinin bakımına izin vermesi çağrısı yaptı.
24.05.2020 Dünya
Dünya THYyi izledi, yeni reklamında Aya yapılan ilk yolculuktan ilham aldılar
Dünya THYyi izledi, yeni reklamında Aya yapılan ilk yolculuktan ilham aldılar Türk Hava Yollarının, Aya 1969da yapılan ilk yolculuktan ilham alan yeni reklam filmi, ABDnin en çok izlediği ve dünya genelinde 600 milyondan fazla kişinin takip ettiği Amerikan Ulusal Futbol Ligi final maçında(Super Bowl) gösterildi.THY reklamı ile ülkede ve dünya genelinde büyük bir kitleye ismini bir kez daha ulaştırdı. Reklam filmi 20 farklı ülkede de yayına girdi. THY, final maçının yapıldığı Miamiye doğrudan uçmasıyla kente dünyanın birçok noktasından izleyici taşıdı.
3.02.2020 Ekonomi
Çin, ABD ile yakın temasta
Çin, ABD ile yakın temasta Çin Ticaret Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada ülkenin ABD ile ticaret anlaşması konusunda yakın temasta olduğu belirtildi.
5.12.2019 Ekonomi
MSB: ABD gözlem noktasına atış yapılmadı
MSB: ABD gözlem noktasına atış yapılmadı Milli Savunma Bakanlığı, ABDnin gözlem noktasına herhangi bir atışın yapılmadığını belirterek, "Atış öncesinde de ABD üssüne yönelik zarar verilmemesi için her türlü tedbir alınmıştır. ABD tarafından konunun tarafımıza iletilmesi sonucu tedbiren ateşler kesilmiştir. Kesinlikle ABD ve Koalisyon askerinin vurulması söz konusu değildir" açıklamasını yaptı.
11.10.2019 Gündem
Facebook yüz tanıma özelliğini kaldırıyor
Facebook yüz tanıma özelliğini kaldırıyor Facebook kullanıcıların yüzlerini etiketlemek için geliştirdiği yüz tanıma teknolojisini bundan sonra ayarlar kısmında, varsayılan olarak kullanılmayacağını açıkladı.
4.09.2019 Dünya
NASA, Dorian Kasırgasının yeni görüntüsünü yayınladı
NASA, Dorian Kasırgasının yeni görüntüsünü yayınladı ABDnin hazırlıklarını sürdürdüğü ve çok sayıda tahliyenin yapılmasına neden olan Dorian Kasırgası, Bahamalar üzerinde NASA tarafından uzaydan görüntülend
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Abd'nin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.