Agu

Agu

Son dakika AGU haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan AGU gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan AGU haber sayfamızda...

Agu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 534 agu haberi bulunmuştur.
Bir aileyi yok eden kaza! TIR şöförü tutuklandı
Bir aileyi yok eden kaza! TIR şöförü tutuklandı Hatay'ın Dörtyol ilçesinde karşı şeride geçip çarptığı otomobildeki aynı aileden 2’si çocuk 6 kişinin ölümüne neden olan TIR'ın şoförü Şükrü K. tutuklandı.
28.03.2024 Gündem
6 kişilik aile yok oldu: Ecrin ve annesi aynı mezara gömüldü
6 kişilik aile yok oldu: Ecrin ve annesi aynı mezara gömüldü Hatay’ın Dörtyol ilçesinde TIR'la, otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölen 6 kişilik aile kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Ailenin yan yana defnedilmesi ve 1 buçuk yaşındaki Ecrin’in annesiyle aynı defnedilmesi gömülmesi yürekleri burktu.
27.03.2024 Haberler
6 kişilik aile yok oldu: Ecrin ve annesi aynı mezara gömüldü
6 kişilik aile yok oldu: Ecrin ve annesi aynı mezara gömüldü Hatay’ın Dörtyol ilçesinde TIR'la, otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölen 6 kişilik aile kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Ailenin yan yana defnedilmesi ve 1 buçuk yaşındaki Ecrin’in annesiyle aynı defnedilmesi gömülmesi yürekleri burktu.
27.03.2024 Gündem
Hatay'da otomobil TIR ile çarpıştı! 6 ölü, 1 yaralı
Hatay'da otomobil TIR ile çarpıştı! 6 ölü, 1 yaralı Hatay'da meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybederken 1 kişinin de yaralandığı bildirildi.
26.03.2024 Gündem
Ünlü isimler ölüm yıl dönümünde Aysel Gürel'i andı
Ünlü isimler ölüm yıl dönümünde Aysel Gürel'i andı Türk müziğinin unutulmaz söz yazarlarından Aysel Gürel'in, vefatının üzerinden 16 yıl geçti. Ünlü isimler, 17 Şubat 2008'de 79 yaşındayken hayatını kaybeden Gürel'i andı.
19.02.2024 Cadde
AK Parti'li başkanın da hayatını kaybettiği kazada 2 kişi daha toprağa verildi
AK Parti'li başkanın da hayatını kaybettiği kazada 2 kişi daha toprağa verildi Samsun’da 2 otomobilin çarpıştığı, AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu (25), Tolgahan Topuz (22) ve Nuhcan Çevik’in (22) hayatını kaybettiği kazada ağır yaralanan Ertuğrul Sağlam’ın (26) durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Topuz ve Çevik de Çarşamba ilçesinde toprağa verildi.
4.12.2023 Gündem
Trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti Gençlik Kolları Başkanı'na veda
Trafik kazasında hayatını kaybeden AK Parti Gençlik Kolları Başkanı'na veda Samsun'da 2 otomobilin çarpıştığı kazada AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu (25), Tolgahan Topuz (22) ve Nuhcan Çevik (22) hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden İslamoğlu son yolculuğuna uğurlandı.
3.12.2023 Gündem
Samsun'da kaza: AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu hayatını kaybetti
Samsun'da kaza: AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu hayatını kaybetti Samsun'un Çarşamba ilçesinde, iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi de ağır yaralandı. Kazada yaşamını yitirenlerden birinin AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu olduğu öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başsağlığı mesajı yayımladı.
2.12.2023 Gündem
Eş Anlamlı Kelimeler: A'dan Z'ye Türkçede En Çok Kullanılan, En Bilinen ve Eş Anlamlı Kelimeler Nelerdir?
Eş Anlamlı Kelimeler: A'dan Z'ye Türkçede En Çok Kullanılan, En Bilinen ve Eş Anlamlı Kelimeler Nelerdir? Türkçe dil bilgisi derslerinden özelikle ilköğretim öğrencilerinin karşısına en çok çıkan konulardan birisi de eş anlamlı kelimelerdir. Eş anlamlı kelimeler yazılışları ve okunuşları ayrı ancak anlamları aynı olan sözcüklerdir. Söz konusu kelimler Türkçe’de birbirinin yerine kullanılabilir. Günlük konuşma dilinde herkesin sıklıkla karşılaştığı eş anlamlı kelimelerin dilimizde önemi büyüktür. Bu tür kelimelerin listesi oldukça uzundur. Cümle içerisinde birbirlerinin yerine kullanıldıklarında anlam değiştirmezler. Türkçe eş anlamlı kelimeler listesi için “Eş Anlamlı Kelimeler Sözlüğü” içeriğimize göz atabilirsiniz.
Emirdağ'da 33 kişinin yaralandığı kazada sürücü gözlatına alındı
Emirdağ'da 33 kişinin yaralandığı kazada sürücü gözlatına alındı Emirdağ'da 33 kişinin yaralandığı kazanın ardından ışık ihlali yaptığı iddia edilen sürücü gözaltına alındı.
15.08.2023 Gündem
Afyonkarahisar’da midibüs devrildi! Çok sayıda yaralı var
Afyonkarahisar’da midibüs devrildi! Çok sayıda yaralı var Afyonkarahisar’da midibüs ile kamyonetin çarpıştığı kazada yaralı sayısı 33’e yükseldi. Kazanın nedeni belli oldu.
14.08.2023 Haberler
Afyonkarahisar’da midibüs devrildi! Çok sayıda yaralı var
Afyonkarahisar’da midibüs devrildi! Çok sayıda yaralı var Afyonkarahisar’da midibüs ile kamyonetin çarpıştığı kazada yaralı sayısı 33’e yükseldi. Kazanın nedeni belli oldu.
14.08.2023 Gündem
Sanat dünyası Uğur’a ağlıyor!
Sanat dünyası Uğur’a ağlıyor!  Türk pop ve rock müziğinin efsane grubu MFÖ’nün üyelerinden Özkan Uğur, dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Lenf kanserini (lenfoma) iki defa yenen sanatçının acı haberini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu.
9.07.2023 Cadde
2 araç çarpıştı, en büyük hasarı park halindeki otomobil aldı
2 araç çarpıştı, en büyük hasarı park halindeki otomobil aldı Eskişehir’de seyir halindeyken bir başka bir otomobilin çarpmasıyla savrulmaya başlayan SUV araç, park halindeki bir başka binek araca çarptı. Güvenlik kamerasına yansıyan ilginç olayda, en çok hasarı park halindeki araç aldı.
23.05.2023 Haberler
Bu duvarların sesi var
Bu duvarların sesi var "If These Walls Could Sing", müzik tarihinin meşhur mu meşhur kayıt stüdyosu Abbey Road hakkında bir belgesel. Üstelik belgeselin yönetmeni, bizzat Abbey Road kelimelerini hafızalarımıza nakşeden The Beatles üyesi Paul McCartney’in kızı Mary McCartney...
15.01.2023 Pazar
Bakan Varank: 'Model Fabrika'da verimliliği yüzde 70 artıran firmalarımız var
Bakan Varank: 'Model Fabrika'da verimliliği yüzde 70 artıran firmalarımız var Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 'Model Fabrika' projesine ilişkin, "Burada işletmelerimiz, yalın üretimi öğreniyor. Buradan aldıkları danışmanlıklarla kendi üretim süreçlerini yalınlaştırıyor ve ciddi verimlilik artışları elde ediyor. Verimliliğini yüzde 50-70 artıran firmalarımız var" dedi.
4.01.2023 Ekonomi
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
8.11.2022 Futbol
ŞENOL GÜNEŞ KİMDİR, kaç yaşında, nereli? Şenol Güneş kariyeri ve hayatı...
ŞENOL GÜNEŞ KİMDİR, kaç yaşında, nereli? Şenol Güneş kariyeri ve hayatı... Başarılı teknik adam Şenol Güneş, kaleci olarak bir dönem futbol camiasında da adından söz ettiren isimlerden oldu. Futbola ise Erdoğdu Gençlik takımı altyapısında başladı. Uzun yıllar Trabzonspor'da kaleci olarak oynadı. Bordo mavili takımda altı şampiyonluk yaşadı. Efsane eski futbolcu Şenol Güneş kaç yaşında, aslen nereli?
26.10.2022 Bilgi Rehberi
Nilay Yiğit Kartaltepe, Kadın Basketbol Milli Takımlar Direktörü oldu
Nilay Yiğit Kartaltepe, Kadın Basketbol Milli Takımlar Direktörü oldu Türkiye Basketbol Federasyonu, eski milli basketbolcu Nilay Yiğit Kartaltepe'yi Kadın Milli Takımlar Direktörlüğü'ne getirdi.
1.08.2022 Milli Takım
Yolcu otobüsü ve 2 otomobilin karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı
Yolcu otobüsü ve 2 otomobilin karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı Manisa'nın Kula ilçesinde, 2 otomobil ve 1 otobüsün karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kaza yeri adeta savaş alanına dönerken, kaza sebebiyle İzmir-Ankara D300 karayolunda trafik bir süre kapalı kaldı. Kazaya karışan bir otomobilin sürücüsü ve yolcuları, kazanın hemen ardından koşarak kaçtı.
22.07.2022 Gündem
Zehirli Bir Madde Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada
Zehirli Bir Madde Bulmaca Cevabı Nedir? Harf Harf Bulmacada İçerisinde kimyasal bulunan, hücreleri yavaş yavaş ya da bir anda öldüren maddeler zehirlidir. Toksin adıyla da bilinen zehirli maddelere uzun süre maruz kalmak, birçok hastalığa yol açar. Zehirli maddeleri inceleyen bilim dalına toksikoloji denir. Zehirlerin neden olduğu zararları önlemek için kullanılan maddeler ise "panzehir" olarak adlandırılır. Zehirli Bir Madde sorusunun bulmaca yanıtları hakkında merak edilenler.
18.07.2022 Eğitim
Emine'nin ardından Zeynep'ten de kahreden haber
Emine'nin ardından Zeynep'ten de kahreden haber İzmir’in Urla ilçesinde, iki otomobilin çarptığı kazada Emine Akşit'in (36) olay yerinde ölümünün ardından kazada yaralanan Zeynep Alpsoy (26) da hastanede hayatını kaybetti.
11.07.2022 Gündem
Hatay’da takla atan otomobil, hurdaya döndü: 4 ölü, 2 yaralı
Hatay’da takla atan otomobil, hurdaya döndü: 4 ölü, 2 yaralı Hatay’da, Hassa-Kırıkhan yolunda kontrolden çıkıp, takla atarak hurdaya dönen otomobilde, aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.
10.07.2022 Gündem
Hatalı sollama ölüm getirdi: 1 ölü, 6 yaralı
Hatalı sollama ölüm getirdi: 1 ölü, 6 yaralı İzmir'in Urla ilçesinde iki aracın kafa kafaya çarpıştığı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi yaralandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
9.07.2022 Gündem
Beşiktaş, Werder Bremen'i mağlup etti! 3 gol
Beşiktaş, Werder Bremen'i mağlup etti! 3 gol Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Beşiktaş, ilk hazırlık maçında Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen'i 2-1 yendi.
9.07.2022 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Agu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.