Akar

Akar

Son dakika Akar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Akar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Akar haber sayfamızda...

Akar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.460 akar haberi bulunmuştur.
Hande Fırat’ın ‘DEVRİAMBER’ sergisi açıldı
Hande Fırat’ın ‘DEVRİAMBER’ sergisi açıldı Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi ve CNN Türk Program Yapımcısı Hande Fırat’ın uzun süreli çalışmalarını içeren ‘DEVRİAMBER’ sergisi açıldı. Başkentte Cumhuriyet Müzesi olarak kullanılan İkinci Meclis’te bulunan Sığınak’taki sergi, 25 Mayıs’a kadar ziyaret edilecek.
26.04.2024 Kültür Sanat
Otobüste fenalaşıp ölen adamın kanında granit taşı tespit edildi
Otobüste fenalaşıp ölen adamın kanında granit taşı tespit edildi Şehirler arası yolcu otobüsünde seyahat ederken Samsun'da fenalaşıp hayatını kaybeden Bilal Yiğit’in (56) ön otopsi raporunda kanında granit taşı maddesi tespit edildi.
18.04.2024 Gündem
Yer: Kayseri! Bunalıma girip 2 akrep yedi... Acı veda
Yer: Kayseri! Bunalıma girip 2 akrep yedi... Acı veda Kayseri’de, iddiaya göre, 2 akrep yedikten sonra yolcu otobüsünde fenalaşarak Samsun’da hayatını kaybeden Bilal Yiğit, toprağa verildi.
18.04.2024 Gündem
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Kahvehaneye geldi ve kurşun yağdırdı! Saldırı anı böyle kaydedildi
Kahvehaneye geldi ve kurşun yağdırdı! Saldırı anı böyle kaydedildi İstanbul Silivri'de husumetli olduğu şahsın bulunduğu kahvehaneye gelen bir kişi kurşun yağdırdı. İşte detaylar...
16.04.2024 Gündem
Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar'dan Gürcistan'a resmi ziyaret
Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar'dan Gürcistan'a resmi ziyaret TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Gürcistan İçişleri Bakanı Gomelauri ile bir araya geldi.
16.04.2024 Haberler
Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar'dan Gürcistan'a resmi ziyaret
Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar'dan Gürcistan'a resmi ziyaret TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Gürcistan İçişleri Bakanı Gomelauri ile bir araya geldi. İşte detaylar...
16.04.2024 Gündem
İki kardeşin feci ölümü! 1 gün önce evlerine döndüler
İki kardeşin feci ölümü! 1 gün önce evlerine döndüler Kayseri'de sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden Samet (19) ile kardeşi Ahmet Can Karaaslan'ın (17) cenazeleri, toprağa verildi. 2 kardeşin bayram tatili için şehir dışında olduğu, olaydan 1 gün önce kente döndükleri ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Oyuncu Murat Ünalmış baba oldu! 'Çifte bayram yaşadık'
Oyuncu Murat Ünalmış baba oldu! 'Çifte bayram yaşadık' Ünlü oyuncu Murat Ünalmış, üç yıldır aşk yaşadığı Albena İlieva ile geçtiğimiz sene dünyaevine girmişti. Ünlü çift anne ve baba olma mutluluğu yaşadı. Ünalmış, sosyal medya hesabından oğluyla beraber fotoğraflarını paylaştı.
12.04.2024 Cadde
CHP'li Başkan Keskin'in oğlu toprağa verildi
CHP'li Başkan Keskin'in oğlu toprağa verildi CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin’in yaşamına son veren avukat oğlu Hüseyin Keskin (31), son yolculuğuna uğurlandı.
6.04.2024 Gündem
Şanlıurfa'daki kazadan kahreden haber! Polis, eşi ve çocukları öldü
Şanlıurfa'daki kazadan kahreden haber! Polis, eşi ve çocukları öldü Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde meydana gelen trafik kazasında çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
5.04.2024 Gündem
KAAN projesi etkisi
KAAN projesi etkisi Türkiye’nin savunma sanayii alanında attığı önemli adımlar ile KAAN’ın 2028’de Hava Kuvvetleri’nin envanterine alınması planı, F-16 paketi çerçevesinde ABD’den yapılacak alımları da etkiledi.
30.03.2024 Gündem
Kazada ölen motokurye ile ilgili yürek yakan detay
Kazada ölen motokurye ile ilgili yürek yakan detay Kayseri’de, otomobilin çarptığı kazada hayatını kaybeden motokurye Mehmet Özçelik (26), toprağa verildi. Özçelik'in 2 ay önce işe başladığı, askere gideceği için para biriktirdiği belirtildi.
29.03.2024 Gündem
Kazada ölen motokuryeyle ilgili acı detay
Kazada ölen motokuryeyle ilgili acı detay Kayseri'de, otomobilin çarptığı kazada hayatını kaybeden motokurye Mehmet Özçelik (26), toprağa verilirken, acı detaylar da ortaya çıktı.
29.03.2024 Gündem
ABD heyeti F-16’lar için Ankara’ya geldi
ABD heyeti F-16’lar için Ankara’ya geldi ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyeti temaslarda bulunmak için dün Ankara’ya geldi.
29.03.2024 Dünya
Sinema sanatçısının ağabeyi evinde ölü bulunmuştu! Gerçek ortaya çıktı
Sinema sanatçısının ağabeyi evinde ölü bulunmuştu! Gerçek ortaya çıktı Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, sinema sanatçısı Ahmet Canbazoğlu'nun ağabeyi 75 yaşındaki Abidin Canbazoğlu'nun evinde ölü bulunmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, Canbazoğlu'nun başına ve vücuduna aldığı darbeler sonucunda öldüğü ortaya çıktı.
20.03.2024 Gündem
Hulusi Akar: Yapmamız gerekenleri yaptık, yapacağız
Hulusi Akar: Yapmamız gerekenleri yaptık, yapacağız TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Eyüpsultan Belediyesi ve Eyüpsultan Kaymakamlığı’nın ev sahipliğinde şehit aileleri, gazi ve gazi yakınları için düzenlenen iftar programına katıldı.
17.03.2024 Gündem
Dolu yağışı kazaya neden oldu! 1 kişi hayatını kaybetti
Dolu yağışı kazaya neden oldu! 1 kişi hayatını kaybetti Çorumda dolu yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda, direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, önündeki otomobile arkadan çarptı. Kazada 1 hayatını kaybetti.
16.03.2024 Gündem
Ağaca çarpıp yanan otomobilin sürücüsü son yolculuğuna uğurlandı
Ağaca çarpıp yanan otomobilin sürücüsü son yolculuğuna uğurlandı Kayseri’de sağanak nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıkıp refüjdeki ağaca çarparak alev alan otomobilde hayatını kaybeden İbrahim Atalay (34), son yolculuğuna uğurlandı.
15.03.2024 Gündem
‘Yağmur gibi oyları sandıkta buluşturun’
‘Yağmur gibi oyları sandıkta buluşturun’ İzmir’de konuşan Özel, “Cumhur İttifakı’nın karşısında kardeşlik ittifakı var. Ülkesini sevenlerin  ittifakı var. Bizim ittifakımız Türkiye ittifakı. Yağmur gibi oyları sandıkta buluşturun” dedi...
14.03.2024 Gündem
'Cumhur İttifakı'nın karşısında kardeşlik ittifakı var'
'Cumhur İttifakı'nın karşısında kardeşlik ittifakı var' CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Cumhur İttifakı'nın karşısında kardeşlik ittifakı var. Ülkesini sevenlerin milletine sahip çıkanların ittifakı var. Bizim ittifakımız Türkiye ittifakı. Yağmur gibi oyları sandıkta buluşturun" şeklinde konuştu.
13.03.2024 Gündem
Lavabolarda neden olduklarını hiç bilmiyorduk! Meğer görevi çok başkaymış
Lavabolarda neden olduklarını hiç bilmiyorduk! Meğer görevi çok başkaymış Günlük hayatta gözümüze çarpıp üstüne hiç düşünmediğimiz bazı şeyler olabiliyor. Bunlardan bir tanesi de lavabolardaki küçük delikler. Neden orada olduklarını bilmediğimiz lavabolarda küçük delikler aslında bir amaca hizmet ediyor.
12.03.2024 Püf Noktası
‘Çocuk da yaparım kariyer de’
‘Çocuk da yaparım kariyer de’ Yedi aylık hamile olan Gonca Vuslateri, ilk fotoğraf çekimini gerçekleştirdi.
5.03.2024 Cadde
Çocuk istemi tedavi sürecinde cerrahi işlemler
Çocuk istemi tedavi sürecinde cerrahi işlemler Jinekolojik cerrahi, kadın üreme organlarındaki problemlerin çözüme kavuşması için uygulanan cerrahi işlemlerdir. Çocuk istemi sürecinde bazen kadınların bu operasyonları olması gerekir...
2.03.2024 Pazar

Benzer Haber Etiketleri

Akar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.