Akhisarspor

Akhisarspor

Son dakika Akhisarspor haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Akhisarspor gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Akhisarspor haber sayfamızda...

Akhisarspor

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.108 akhisarspor haberi bulunmuştur.
Akhisarspor'da kötü seri sona erdi!
Akhisarspor'da kötü seri sona erdi! Akhisarspor, Silivrispor deplasmanında kazanarak son haftalardaki kötü serisini sona erdirdi.
19.02.2024 3.Lig
Süper Lig'in eski yıldızından Galatasaray itirafı! 'Hüngür hüngür ağladım'
Süper Lig'in eski yıldızından Galatasaray itirafı! 'Hüngür hüngür ağladım' Süper Lig'de dikkat çeken bir performansa imza atan Yevhen Seleznyov, Galatasaray - Gaziantep FK maçını tribünden izleme kararı aldı. Ukraynalı futbol adamı, yeşil sahalarda ter döktüğü zamanda sarı-kırmızılıların kapısından döndüğünü açıkladı.
28.01.2024 Galatasaray
FIFA'dan 7 Süper Lig ekibine transfer yasağı!
FIFA'dan 7 Süper Lig ekibine transfer yasağı! FIFA, Trendyol Süper Lig'de mücadele eden 7 takıma transfer yasağı getirildiğini açıkladı.
12.01.2024 Süper Lig
TFF 2. Lig'de Yılmaz Vural coştu bir kere!
TFF 2. Lig'de Yılmaz Vural coştu bir kere! Yılmaz Vural'ın çalıştırdığı İzmir ekibi, deplasmanda Belediye Derincespor'u 3-2 yenerek üst üste 3'üncü galibiyetini aldı.
21.12.2023 2.Lig
Okan Buruk 6. derbisine çıkacak! Tek mağlubiyet aldı
Okan Buruk 6. derbisine çıkacak! Tek mağlubiyet aldı Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılıların başında 6. derbi müsabakasına çıkacak.
21.12.2023 Galatasaray
Yılmaz Vural iyi başladı! Menemenspor kupada tur atladı
Yılmaz Vural iyi başladı! Menemenspor kupada tur atladı Yılmaz Vural'ın çalıştırdığı Menemen Futbol Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü Turu'nda konuk ettiği Nevşehir Belediyespor'u 2-0 yenerek turu geçti.
1.11.2023 Türkiye Kupası
Theofanis Gekas, Türkiye'ye geri döndü! TFF 3. Lig ekibine imza
Theofanis Gekas, Türkiye'ye geri döndü! TFF 3. Lig ekibine imza Türkiye'de daha önce Samsunspor, Akhisarspor, Eskişehirspor, Konyaspor ve Sivasspor formalarıyla başarılı sezonlar geçiren Tehofanis Gekas, bu kez teknik direktör olarak Türkiye'ye döndü. Gekas, TFF 3. Lig ekibine imza attı.
19.10.2023 3.Lig
Okan Buruk'tan derbilerde büyük üstünlük!
Okan Buruk'tan derbilerde büyük üstünlük! Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılıların başında derbilerde gösterdiği başarılı performansla dikkat çekiyor.
18.10.2023 Galatasaray
Fenomen Ronaldo tarihin en iyi 11'ni seçti! Eski Fenerbahçeli yıldız da yer aldı
Fenomen Ronaldo tarihin en iyi 11'ni seçti! Eski Fenerbahçeli yıldız da yer aldı Brezilya Milli Takımı'nın efsane oyuncularından 'Fenomen' lakaplı Ronaldo Nazario, tarihin en iyi 11'ini belirledi.
30.09.2023 Dünyadan Futbol
Şenol Güneş'in Beşiktaş'taki en kötü ilk 6 haftalık performansı!
Şenol Güneş'in Beşiktaş'taki en kötü ilk 6 haftalık performansı! Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, siyah-beyazlılardaki en kötü ilk 6 haftalık periyodu geride bıraktı.
28.09.2023 Beşiktaş
Adanaspor, Hıdır Aytekin'i renklerine bağladı
Adanaspor, Hıdır Aytekin'i renklerine bağladı Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, Hıdır Aytekin'i kadrosuna kattı.
15.09.2023 1.Lig
Galatasaray-Trabzonspor maçı öncesi sürpriz Zaha gelişmesi!
Galatasaray-Trabzonspor maçı öncesi sürpriz Zaha gelişmesi! Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray sahasında Trabzonspor'u konuk edecek. Sarı-kırmızılılarda dev maç öncesi Wilfried Zaha gelişmesi yaşandı. Bordo-mavililerde ise dev maçın ardından ayrılık yaşanacak.
19.08.2023 Galatasaray
Gönlümüzün şampiyonu
Gönlümüzün şampiyonu Tarihlerinde ilk kez mücadele ettikleri TFF 1. Lig’de Süper Lig kapısından dönen Bodrumspor’u değerlendiren usta kalemlerimiz, “Sevgili İsmet Taşdemir’in önderliğinde yarışan, savaşan, oyunu güzelleştiren, deneyimli-genç karışımı, sıra dışı kramponlar. Yeni sezonda şampiyonluğun en büyük adaylarından” dedi
1.07.2023 1.Lig
Cihat Arslan'dan Arda Güler'e övgü: Herkesin ümit ışığı
Cihat Arslan'dan Arda Güler'e övgü: Herkesin ümit ışığı Kuzey Makedonya temsilcisi FC Shkupi'yi çalıştıran Cihat Arslan birçok konuda açıklamalarda bulundu.
7.07.2023 Süper Lig
Türkiye Kupası'nda gözler final maçında!
Türkiye Kupası'nda gözler final maçında! İzmir’de yeni bir final heyecanı yaşanacak. 2006, 2007 ve 2009’da Türkiye Kupası finallerinin oynandığı İzmir’de son olarak 18 Mayıs 2021’de Beşiktaş ile Antalyaspor arasındaki final de Gürsel Aksel Stadı’nda yapılmıştı. Kapılarını 26 Ocak 2020’de açan stat, önemli bir finale daha sahne olacak.
11.06.2023 Türkiye Kupası
Okan Buruk puan ortalamasıyla Avrupa'nın en iyileri arasında!
Okan Buruk puan ortalamasıyla Avrupa'nın en iyileri arasında! Önce Akhisar'la kupa zaferi, ardından Başakşehir, son olarak da Galatasaray'la lig şampiyonluğu... Hocalık kariyerinin altın çağını yaşayan Okan Buruk, puan ortalamasıyla da Avrupa'nın en iyileri arasına ismini yazdırdı.
2.06.2023 Galatasaray
Galatasaray'da kritik zirve! Erden Timur ve Dursun Özbek görüştü
Galatasaray'da kritik zirve! Erden Timur ve Dursun Özbek görüştü Süper Lig'de Galatasaray'ın şampiyonluğu sonrası Erden Timur’un, Başkan Dursun Özbek ile bir araya geldiği öğrenildi ve kritik bir toplantı yapıldığı kayda geçti.
2.06.2023 Galatasaray
Galatasaray'da şampiyonluk öyküsü! İşte sezonun kırılma anları...
Galatasaray'da şampiyonluk öyküsü! İşte sezonun kırılma anları... Galatasaray, 2022-2023 sezonunda Süper Lig'de şampiyonluğa ulaştı ve 23. kez bu sevinci yaşadı. Sarı-kırmızılı takımın şampiyonluk öyküsüne göz atıyoruz...
31.05.2023 Galatasaray
Finallerin kenti İzmir! Üst üste üçüncü kez ev sahipliği yapacak
Finallerin kenti İzmir! Üst üste üçüncü kez ev sahipliği yapacak Ziraat Türkiye Kupası ve Turkcell Kadınlar Süper Ligi'nin finallerinin oynanacağı İzmir, üst üste üçüncü kez futbolda finallere ev sahipliği yapacak.
26.05.2023 Futbol
Fenerbahçe-Sivasspor maçının ardından Jorge Jesus futbolcularına sinirlendi! Soyunma odasına gitti
Fenerbahçe-Sivasspor maçının ardından Jorge Jesus futbolcularına sinirlendi! Soyunma odasına gitti Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ikinci maçında Fenerbahçe ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertli ekip sahadan 3-0'lık galibiyet ile ayrılırken Jorge Jesus'un maç sonundaki tepkisi dikkatleri çekti. İşte yaşananlar...
25.05.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Türkiye Kupası’nda 18. kez finalde
Fenerbahçe, Türkiye Kupası’nda 18. kez finalde Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finali’nde Sivasspor’u eleyen Fenerbahçe, 18. kez finale yükseldi. Sarı-lacivertliler son 19 sezonda 9. kez final heyecanı yaşayacak.
24.05.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe-Sivasspor maçına damga vuran an! Ferdi Kadıoğlu'nun golü öncesi muhteşem karambol
Fenerbahçe-Sivasspor maçına damga vuran an! Ferdi Kadıoğlu'nun golü öncesi muhteşem karambol Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Sivasspor'la kozlarını paylaştı. Sarı-lacivertli ekip sahadan 3-0 galip ayrılırken Ferdi Kadıoğlu'nun attığı gol öncesinde yaşananlar maça damgasını vurdu. İşte detaylar...
25.05.2023 Fenerbahçe
Trabzonspor'da Trezeguet fırtınası! Batuhan Şen'in hataları dikkat çekti
Trabzonspor'da Trezeguet fırtınası! Batuhan Şen'in hataları dikkat çekti Spor Toto Süper Lig'in 35'inci haftasında Trabzonspor ile Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçta konuk takım kalecisinin inanılmaz hataları dikkat çekti.
23.05.2023 Trabzonspor
3 kişi sandık başında can verdi
3 kişi sandık başında can verdi Trabzon, Rize ve Giresun’da biri seçim sandık görevlisi üç kişi oy kabininde seçim heyecanına dayanamayarak, kalp krizi geçirdi.
15.05.2023 Gündem
Oğuz Ceylan: Bu camianın hak ettiği yer Süper Lig'dir
Oğuz Ceylan: Bu camianın hak ettiği yer Süper Lig'dir Çaykur Rizespor’un başarılı futbolcusu Oğuz Ceylan, Rize'nin hak ettiği yerin Süper Lig olduğunu söyledi.
4.05.2023 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Akhisarspor ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.