Ali Turan

Ali Turan

Son dakika Ali Turan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ali Turan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ali Turan haber sayfamızda...

Ali Turan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.340 ali turan haberi bulunmuştur.
Siverek'te TIR ile otomobil çarpıştı! Yaralılar var
Siverek'te TIR ile otomobil çarpıştı! Yaralılar var Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde otomobil ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4’ü çocuk 9 kişi yaralandı.
5.12.2023 Gündem
T.C. KORKUTELİ SULH HUKUK MAHKEMESİ
T.C. KORKUTELİ SULH HUKUK MAHKEMESİ Sayı : 2019/839 Esas 11/05/2023Konu : İLAN METNİİ LANKORKUTELİ SULH HUKUK MAHKEMESİNDENDavacı , HÜSEYİN DUYGULU ileDavalılar , AHMET KIRICI, AHMETALİ ŞENGÜN, AYŞENA DEMİRASLAN, DİLEK ÖZDEMİR, DİNDAR BOZUK, ELİF YALÇIN, EMİNE ŞANLI, FURKAN TURAN, HASİBE BOZUK, İREM KAYA, KADIN ASLAN, MEHMET ALİ TURAN, SALİHA BOZUK, YUSUF BOZUK arasında mahkememizde görülmekte olan Ortaklığın Giderilmesi (Paylı Mülkiyette) davası nedeniyle;Davacı vekili tarafından Dava konusu Antalya ili, Korkuteli ilçesi, Bozova Kocaanbar Mahallesi, Köyaltı Mevki, 358 Ada 34 Parsel Aşağı Mahalle, Köprüağzı Mevki, 321 Ada 354 Parsel,Aşağı Mahalle, Kızılbucak Mevki, 320 Ada 60 Parsel, Kocaanbar Mahallesi, Yukarı Bağlar Mevki, 353 Ada 8 Parsel, Aşağı Mahalle, Çıtlık Yakası Mevki, 318 Ada 14 Parsel, Aşağı Mahalle, Kızılbucak Mevki, 317 Ada 1 Parsel sayılı taşınmazlarda davacı ve davalıların iştirak halinde malik olduklarını, taşınmazlardaki ortaklığın satış suretiyle giderilmesi talep edilmiştir...
16.06.2023 Resmi İlanlar
Galatasaray şampiyonluk kupasına kavuştu! Simge Sağın ve Mauro Icardi düet yaptı
Galatasaray şampiyonluk kupasına kavuştu! Simge Sağın ve Mauro Icardi düet yaptı Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da kupa töreni düzenlendi. Sarı-kırmızılıların yıldızı Mauro Icardi, Simge Sağın'la düet yaptı.
5.06.2023 Galatasaray
Kan donduran itiraf! Ömer'i, ilişki yaşadığı kadının babası öldürmüş
Kan donduran itiraf! Ömer'i, ilişki yaşadığı kadının babası öldürmüş Gaziantep’te tabancayla öldürülüp cesedi Fırat Nehri'ne atılan Ömer Yılmaz'ın (22) ilişki yaşadığı evli İslim Y. (24) adlı kadının babası Ali Turan'ın öldürdüğü ortaya çıktı
19.03.2023 Gündem
Sultangazi'de 'yanlış namaz kıldırdın' kavgası! Bir kişi tutuklandı
Sultangazi'de 'yanlış namaz kıldırdın' kavgası! Bir kişi tutuklandı Sultangazi'de cami hocasının izne çıkmasının ardından gönüllü müezzinlik yapan Ali Turan, yanlış namaz kıldırdığını iddia eden Faik Uygun ile kavga etti.
30.12.2022 Gündem
Önce inanmak istemediler, sonra gördükleri perişan etti! 5 milyon dolarlık vurgun
Önce inanmak istemediler, sonra gördükleri perişan etti! 5 milyon dolarlık vurgun İstanbul Bayrampaşa'da döviz bürosu çalışanı Ahmet N.'nin, 30 esnaftan topladığı 5 milyon dolar 'emanet' parayı zimmetine geçirdiği iddia edildi. Döviz bürosu sahibi Zafer B.'nin şikayeti üzerine gözaltına alınan Ahmet N.'nin tutuklandığı öğrenildi.
21.09.2022 Gündem
Konyaspor'un yıldızından Aykut Kocaman itirafı! Sergen Yalçın sözleri
Konyaspor'un yıldızından Aykut Kocaman itirafı! Sergen Yalçın sözleri Spor Toto Süper Lig'de bu sezon herkesin beğenisini kazanan Konyaspor'da Amir Hadziahmetovic açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcu, Sergen Yalçın ve Aykut Kocaman hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.
22.04.2022 Konyaspor
Emniyet şeridinde can pazarı! TIR'a otomobil çarptı
Emniyet şeridinde can pazarı! TIR'a otomobil çarptı İzmir’de, arıza nedeniyle emniyet şeridine çekilen TIR'a arkadan çarpan otomobilin sürücüsü Özcan Bakoğlu (46) hayatını kaybetti, TIR'ın altında tamir yapan 1 kişi de yaralandı.
17.03.2022 Gündem
Kan donduran olay! Eski eltisi çocuklarını kuyuya attı; Elif'i de kocası öldürdü
Kan donduran olay! Eski eltisi çocuklarını kuyuya attı; Elif'i de kocası öldürdü Balıkesir’in Edremit ilçesinde, Elif Turan (38), ayrı yaşadığı boşanma aşamasındaki eşi Kamil Turan (38) tarafından öldürüldü. Çiftin, 6 yıl önce 2 çocuğu, amcalarının eski eşi tarafından dövülüp, çuval içerisinde kuyuya atılmış, kardeşlerden biri ölmüş, diğeri ise yaralı kurtarılmıştı.
22.01.2022 Gündem
Türbe ziyaretine geldikleri köyde kayboldu
Türbe ziyaretine geldikleri köyde kayboldu Bursa’dan türbe ziyareti için Afyonkarahisar’a gelen ailenin 24 yaşındaki oğulları bir anda ortadan kayboldu. Zihinsel engelli genç AFAD ekiplerinin yaklaşık 10 saat süren çalışması sonrası bulundu.
11.01.2022 Gündem
Transferin kralı Fenerbahçe
Transferin kralı Fenerbahçe Lig öncesinde harcama limitleriyle sıkıntıya düşeceği belirtilen kulüpleri hiçbir şey etkilemedi, 5 Ekim’de sona eren transferde yine birçok takımda büyük sirkülasyon oluştu. 18 futbolcu alan Kadıköy ekibi, 17 isimle ilişiğini keserek en hareketli takım olarak dikkat çekti.
7.10.2020 Süper Lig
Süper Lig kulüpleri 1. transfer dönemini hareketli geçirdi
Süper Lig kulüpleri 1. transfer dönemini hareketli geçirdi Türkiye'de 2020-2021 futbol sezonu 1. transfer ve tescil dönemi sona erdi.
6.10.2020 Süper Lig
İttifak Holding Konyaspor, kadrosunu 12 isimle güçlendirdi
İttifak Holding Konyaspor, kadrosunu 12 isimle güçlendirdi İttifak Holding Konyaspor, transfer döneminde 12 futbolcuyu renklerine bağladı. Yeşil-beyazlılar, 12 oyuncuyu da gönderdi.
6.10.2020 Konyaspor
Ölümcül tehlike! 'Şu an her yerde var'
Ölümcül tehlike! 'Şu an her yerde var' Kuruyemişçi, hırdavatçı, tatlıcı ve daha pek çok dükkanda maske satışı yapılıyor. Koronavirüse karşı korunmada etkili bir rol oynayan maskeleri seyyar tezgahlarda ve çeşitli dükkanlarda görmek mümkün. Ancak uzmanlar merdiven altı olarak tabir edilen yerlerde üretilen maskelerin risk oluşturduğunu ifade ediyor. Özellikle boyalı, desenli  bez maskelerin kanserojen madde içerebileceği uyarısı yapılıyor.
16.09.2020 Gündem
Transfer Haberleri | Ali Turan Konyaspor’a veda etti
Transfer Haberleri | Ali Turan Konyaspor’a veda etti Konyaspor, takım kaptanlarından Ali Turan ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshettiğini açıkladı.
9.09.2020 Konyaspor
İttifak Holding Konyaspor'dan Ali Turan'a veda videosu...
İttifak Holding Konyaspor'dan Ali Turan'a veda videosu... Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, 8 yıl takımda forma giyen Ali Turan'la yolların ayrıldığını özel bir videoyla duyurdu.
9.09.2020 Futbol
Konyaspor, Ali Turan ile yollarını ayırdı
Konyaspor, Ali Turan ile yollarını ayırdı İttifak Holding Konyaspor, 8 sezondur yeşil-beyazlı formayı giyen deneyimli stoper Ali Turan ile yollarını ayırdı.
9.09.2020 Konyaspor
Konyaspor - Alanyaspor: 2-3
Konyaspor - Alanyaspor: 2-3 Süper Lig'in son haftasında Alanyaspor deplasmanda Konyaspor'u 3-2 mağlup etti ve ligi Galatasaray'ın üzerine bitirdi.
25.07.2020 Konyaspor
Son dakika | PFDK'dan Vedat Muriqi'e 2 maç ceza!
Son dakika | PFDK'dan Vedat Muriqi'e 2 maç ceza! PFDK, Vedat Muriqi'e 2 maç ceza verdi. Öte yandan Başakşehir başkanı Göksel Gümüşdağ'a 30 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.
23.07.2020 Fenerbahçe
Son dakika - Galatasaray, Fenerbahçe, Başakşehir'e PFDK şoku!
Son dakika - Galatasaray, Fenerbahçe, Başakşehir'e PFDK şoku! TFF'nin resmi sitesinden yapılan açıklamada Galatasaray'dan Yusuf Günay tedbirsiz, Fenerbahçe'den Emre Belözoğlu ve Ozan Tufan tedbirsiz, Vedat Muric ise tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildiyurdu.
21.07.2020 Süper Lig
Son dakika | PFDK'dan Volkan Demirel'e maske cezası!
Son dakika | PFDK'dan Volkan Demirel'e maske cezası! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe yardımcı antrenörü Volkan Demirel'e maske takma zorunluluğuna uymamasından dolayı 900 lira para cezası kesti.
14.07.2020 Süper Lig
Konyaspor - Başakşehir: 4-3
Konyaspor - Başakşehir: 4-3 Süper Lig'in 32. haftasında lider Başakşehir, sahasında alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Konyaspor'a konuk oldu. Başakşehir skoru 3-1'den 3-3'e getirmesine rağmen Konyaspor'un golüne engel olamadı ve sahadan 4-3 mağlup ayrıldı.
13.07.2020 Basaksehir
Süper Lig'den 3 kulüp PFDK'ye sevk edildi
Süper Lig'den 3 kulüp PFDK'ye sevk edildi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Süper Lig'den 3 kulübü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti. 
10.07.2020 Futbol
Konyaspor-Çaykur Rizespor: 1-0
Konyaspor-Çaykur Rizespor: 1-0 Süper Lig'in 30. haftasında küme düşme hattını yakından ilgilendiren maçta İttifak Holding Konyaspor sahasında Çaykur Rizespor'u konuk etti. Mücadeleyi Konyaspor son dakika penaltısıyla 1-0 kazandı.
23.07.2020 Ankaragücü
Gençlerbirliği - Konyaspor: 2-1
Gençlerbirliği - Konyaspor: 2-1 Süper Lig'in 27. haftasında Gençlerbirliği, Konyaspor'u konuk etti. Müsabakayı Gençlerbirliği 2-1 kazandı.
30.06.2020 Gençlerbirliği

Benzer Haber Etiketleri

Ali Turan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.