Alp

Alp

Son dakika Alp haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Alp gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Alp haber sayfamızda...

Alp

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.332 alp haberi bulunmuştur.
SON DAKİKA | Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı
SON DAKİKA | Türk futbolunda devrim gibi bir karar! TFF, Süper Lig kulüpleriyle anlaştı Son dönemde yaşanan hakem hatalarının ardından Türk futbolundaki en radikal kararlardan biri hayata geçiyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile kulüpler prensip anlaşmasına vardı. Süper Lig kulüplerinden onay geldi.
24.04.2024 Süper Lig
SON DAKİKA | Süper Lig'de küme düşen ilk takım İstanbulspor
SON DAKİKA | Süper Lig'de küme düşen ilk takım İstanbulspor İstanbulspor, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Mücadelede rakibine 2-1 mağlup olan İstanbulspor'un küme düşmesi kesinleşti.
20.04.2024 İstanbulspor
Uzmanı uyardı: “Tokat'ta 6 ve üzeri deprem olabilir”
Uzmanı uyardı: “Tokat'ta 6 ve üzeri deprem olabilir” Tokat'ta meydana gelen 4.7 büyüklükteki depremi değerlendiren Deprem Uzmanı Serkan İçelli, 4 bin yıldır faaliyete geçmemiş fayın üzerinde ufak bir atılımın olduğunu ifade ederek, Kuzey Anadolu fayının ise 6 ve 6.5 büyüklüğünde bir deprem üretebileceğini söyledi.
18.04.2024 Haberler
'Bir Cumhuriyet Şarkısı' filminden ilk kareler
'Bir Cumhuriyet Şarkısı' filminden ilk kareler Yağız Alp Akaydın’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, BKM yazı ekibinin senaryosunu kaleme aldığı 'Bir Cumhuriyet Şarkısı' filminin setinden ilk fotoğraflar yayınlandı.
18.04.2024 Cadde
İlk kareler yayınlandı
İlk kareler yayınlandı Kadrosunda Salih Bademci, Ertan Saban, Ahmet Rıfat Şungar, Birce Akalay, Melis Sezen, Şifanur Gül, Mehmet Özgür, Emre Karayel, Bensu Soral ve Okan Yalabık’ın yer aldığı ‘Bir Cumhuriyet Şarkısı’ filminin setinden ilk fotoğraflar yayınlandı.
18.04.2024 Cadde
Kobani davasında yeni gelişme! Sanıkların tahliye talebine ret
Kobani davasında yeni gelişme! Sanıkların tahliye talebine ret Kobani olaylarına ilişkin 108 sanığın yargılandığı davada, HDP eski eş genel başkanları Selahattin Demirtaş ile Figen Yüksekdağ'ın da aralarında bulunduğu tutuklu 18 sanığın tahliye talebi reddedildi.
17.04.2024 Gündem
Hatayspor'a İstanbulspor darbesi: 0-3
Hatayspor'a İstanbulspor darbesi: 0-3 Puan cetvelinde son sırada yer alan İstanbul ekibi, Süper Lig'in 32. haftasında Hatayspor'u deplasmanda 3-0 yenerek büyük bir sürprize imza attı.
14.04.2024 İstanbulspor
Hentbolda Türkiye Kupası Beşiktaş'ın
Hentbolda Türkiye Kupası Beşiktaş'ın HDI Sigorta Hentbol Erkekler Türkiye Kupası finalinde siyah-beyazlı takım, Spor Toto'yu 40-31 yenerek mutlu sona ulaştı.
14.04.2024 Diğer
Annesinin sütünden zehirlenen 6 aylık bebek ve ablası ölmüştü! Aileyi yok eden faciada 15 gün detayı
Annesinin sütünden zehirlenen 6 aylık bebek ve ablası ölmüştü! Aileyi yok eden faciada 15 gün detayı Muğla’da, İnci Sandık (36) ile oğlu Sezai Talha'nın hastanede tedavi gördüğü, emzirdiği 6 aylık bebeği Uraz ile kızı Karya'nın (6) yaşamlarını yitirdiği ilaçlama olayının tutuklu sanığı Halil Kahraman'ın (44), cezası belli oldu.
11.04.2024 Gündem
Ayça Ayşin Turan: Aşk güzel şey!
Ayça Ayşin Turan: Aşk güzel şey! Oyuncu Ayça Ayşin Turan, kariyerinin dışında özel hayatıyla da adından sıkçsa söz ettiriyor. Meslektaşı Alp Navruz'dan ayrıldıktan sonra popçu Murat Boz ve işletmeci Umut Evirgen'le adı aşk dedikodularına karışan Turan, özel hayat sorusunu cevapladı.
7.04.2024 Cadde
Beşiktaş'a galibiyeti Ersin Destanoğlu getirdi!
Beşiktaş'a galibiyeti Ersin Destanoğlu getirdi! Beşiktaş hazırlık maçında İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin son saniyesinde kullanılan penaltı atışına Beşiktaş kalecisi Ersin Destanoğlu izin vermedi. Siyah-beyazlılar 2-1 kazandı.
6.04.2024 Beşiktaş
Ünlü çiftin mutlu günü! Ahmet Kural baba oldu
Ünlü çiftin mutlu günü! Ahmet Kural baba oldu Temmuz 2023'te dünyaevine giren Ahmet Kural (41) ile Avukat Çağla Gizem Şahin (34), anne ve baba olma mutluluğu yaşadı. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından eşi ve oğlunun sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.
6.04.2024 Cadde
Yaşar Alptekin'den çarpıcı itiraf: Battım!
Yaşar Alptekin'den çarpıcı itiraf: Battım! 1989 yapımı 'Lambada' filmiyle hafızalarda yer eden eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin, maneviyata yönelerek, mesleğinden uzak bir hayat yaşamaya başlamıştı. Ünlü isim, son olarak katıldığı programda 12 kez ticarete atıldığını ama hepsinde battığını söyledi.
6.04.2024 Cadde
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na hüzünlü veda! 'Bugün bir devir kapandı'
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na hüzünlü veda! 'Bugün bir devir kapandı' Türk sinemasının efsane isimlerinden Türker İnanoğlu (88), 2 Nisan Salı akşamı geçirdiği ani rahatsızlığın ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. ‘Bay Sinema’ olarak anılan ünlü yapımcı ve yönetmen için Maslak Show Center'da veda töreni düzenlendi. Türker İnanoğlu , törenin ardından Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası Kanlıca'daki aile mezarlığına defnedildi.
5.04.2024 Cadde
Sahibinden.com yeni uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının hayatını kolaylaştırıyor
Sahibinden.com yeni uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının hayatını kolaylaştırıyor Sahibinden.com, Cerebrum Teknoloji ile iş birliği yaparak geliştirdiği yapay zekâ tabanlı İK uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının deneyimini iyileştirmeye ve çalışma hayatına katkı sağlamaya devam ediyor.
3.04.2024 Teknoloji
Rizespor deplasmanda İstanbulspor'u 4 golle mağlup ett!
Rizespor deplasmanda İstanbulspor'u 4 golle mağlup ett! Trendyol Süper Lig'in 31'inci haftasında İstanbulspor, Rizespor'u konuk etti. Rizespor, sahadan 4-0'lık galibiyetle ayrıldı.
2.04.2024 İstanbulspor
İsviçre’de çığ felaketi: Arama kurtarma çalışmaları sürüyor
İsviçre’de çığ felaketi: Arama kurtarma çalışmaları sürüyor İsviçre'nin Alp Dağları’nda gerçekleşen çığ felaketinde en az üç kişi hayatını kaybetti.
2.04.2024 Dünya
‘Sorumluluğu alıyoruz’
‘Sorumluluğu alıyoruz’ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçimde partisinin oylarının yüzde 3.77’ye gerilemesinin ardından olağanüstü kongre kararı aldı.
2.04.2024 Gündem
Amasya seçim sonuçlarında son dakika! Kazanan isim Turgay Sevindi oldu
Amasya seçim sonuçlarında son dakika! Kazanan isim Turgay Sevindi oldu CHP, 47 yıl sonra Amasya Belediyesi’ni kazandı. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde CHP’nin adayı Turgay Sevindi resmi olmayan sonuçlara göre belediye başkanı oldu.
31.03.2024 Gündem
Erkan Petekkaya babasını toprağa verdi! Tabuta baktığı anlar yürek burktu
Erkan Petekkaya babasını toprağa verdi! Tabuta baktığı anlar yürek burktu Son olarak 'Üç Günlük Dünya' adlı yapımda yer alan Erkan Petekkaya, baba acısıyla sarsıldı. Ünlü isim, dün sabah hayatını kaybeden babası Akın Petekkaya'yı bugün toprağa verdi. Oyuncunun babasının tabutuna baktığı anlar yürek burktu. Cenaze namazı öncesi yaşanan talihsiz bir kaza ise tansiyonun yükselmesine sebep oldu.
28.03.2024 Cadde
Geceleri binlerce kişinin olduğu mahallede, 83 seçmen bulunuyor
Geceleri binlerce kişinin olduğu mahallede, 83 seçmen bulunuyor Antalya'nın tarihi Kaleiçi semti sınırlarındaki 4 mahallede 4 sandık kurulacak. Toplam 612 seçmeni bulunan semtin ilk ve en eski mahallelerinden Tuzcular, eğlence mekanları ve otellerin yoğun olduğu bir mahalle. Geceleri nüfusu on binleri geçen mahallede 83 seçmen, 3 muhtar adayını oylayacak.
28.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: Tunceli'de organize suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya açıkladı: Tunceli'de organize suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tunceli’de eş zamanlı olarak düzenlenen “MAHZEN-20” operasyonlarında elebaşılığını Serdar Alp’in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.
26.03.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya açıkladı: Tunceli'de organize suç örgütü çökertildi
Bakan Yerlikaya açıkladı: Tunceli'de organize suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tunceli’de eş zamanlı olarak düzenlenen “MAHZEN-20” operasyonlarında elebaşılığını Serdar Alp’in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.
26.03.2024 Gündem
Dönüm noktası! Dünyanın gözü bu hastada
Dönüm noktası! Dünyanın gözü bu hastada Amerika’da 62 yaşındaki hastaya genetiği değiştirilmiş domuzdan böbrek nakli yapıldı. Konuyu değerlendiren Türk uzmanlar, operasyonun türler arası nakil için bir dönüm noktası ve umut verici olduğunu vurgulayarak sürecin tüm dünyaca takip edildiğini belirtti.
24.03.2024 Gündem
U17 Milli Takımı, Gürcistan'a mağlup oldu!
U17 Milli Takımı, Gürcistan'a mağlup oldu! UEFA Avrupa U17 Şampiyonası Elit Tur 2'nci maçında Gürcistan, U17 Milli Takımı'nı 3-1 mağlup etti.
23.03.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Alp ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.