Anlam

Anlam

Son dakika anlam haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan anlam gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan anlam haber sayfamızda...

Anlam

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.953 anlam haberi bulunmuştur.
İtalya'da gündem Hakan Çalhanoğlu! 'Giderse Inter biter'
İtalya'da gündem Hakan Çalhanoğlu! 'Giderse Inter biter' İtalya’da konuştuğum Inter taraftarları kazanılan şampiyonlukta aslan payını Hakan Çalhanoğlu’na veriyor, sistemin merkezindeki futbolcunun ayrılması durumunda başarıdan uzaklaşılacağını düşünüyor. Türkiye ile İtalya’nın birlikte düzenleyeceği EURO2032 içinse farklı görüşlere sahipler.
5.05.2024 İtalya Serie A
2024 ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN? Anneler Günü bu ayın kaçında, hangi güne denk geliyor?
2024 ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN? Anneler Günü bu ayın kaçında, hangi güne denk geliyor? Anneler Günü, her yıl belli tarihlerde kutlanıyor. Anneleri anmak, onları onurlandırmak ve yılın bir günü de olsa annelere hediyeler alarak günlerine anlam katmak adına ülkemizde de her sene çeşitli şekillerde kutlanıyor. Peki, 2024 Anneler Günü bu ayın kaçında?
4.05.2024 Bilgi Rehberi
LGS KONULARI 2024 MEB KILAVUZU✍ Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayımlandı mı, LGS sınavı ne zaman?
LGS KONULARI 2024 MEB KILAVUZU✍ Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayımlandı mı, LGS sınavı ne zaman? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) 2024 sınavı için nefesler tutuldu! Ortaöğretim kurumlarında eğitim hayatını sürdürecek öğrenciler LGS sınav giriş belgesi için bekleyişe geçti. MEB 2024 LGS sınavı ne zaman, konular neler? İşte, LGS konuları...
4.05.2024 Bilgi Rehberi
Bahadır Özdener'den Sharon Stone'a 'Kurtlar Vadisi' cevabı!
Bahadır Özdener'den Sharon Stone'a 'Kurtlar Vadisi' cevabı! ABD'li aktris Sharon Stone, 2005 yılında Andy Garcia ile 'Kurtlar Vadisi' dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştı. Hollywood yıldızı, geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda, "Sette kimse İngilizce konuşmuyordu" demişti. Stone'un gündem olan sözlerine, fenomen dizinin senaristi Bahadır Özdener’den yanıt geldi.
4.05.2024 Cadde
Ekin Türkmen'den dikkat çeken sözler! 'O estetiklerle Nuri Bilge filminde oynayamazsın'
Ekin Türkmen'den dikkat çeken sözler! 'O estetiklerle Nuri Bilge filminde oynayamazsın' Oyuncu Ekin Türkmen, önceki gün Bebek’te görüntülendi. İşçilerin 1 Mayıs'ını kutlayan oyuncu "Ben işçi değilim, serbest çalışan biriyim. Keşke işçi olsaydım” dedi. Güzel oyuncu, sektör hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
3.05.2024 Cadde
SON DAKİKA: Fatih Terim sessizliğini bozdu: Panathinaikos'ta tarih yazacağız!
SON DAKİKA: Fatih Terim sessizliğini bozdu: Panathinaikos'ta tarih yazacağız! Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, Yunan basınına özel röportaj verdi. Son günlerde hakkında ayrılık iddiaları ortaya atılan Terim, "Panathinaikos'ta tarih yazacağız" ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Dünyadan Futbol
51 kişiye mezar olan apartmanın davasında yeni gelişme! 'Karar canımı yakıyor'
51 kişiye mezar olan apartmanın davasında yeni gelişme! 'Karar canımı yakıyor' Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve 51 kişiye mezar olan Gaziantep’in Nizip ilçesindeki Furkan Apartmanı ile ilgili tutuklu sanıklardan 3’ünün tahliye kararı, hayatını kaybedenlerin yakınlarının acısını ikiye katladı.
2.05.2024 Gündem
ANLAM YÜKLÜ 1 MAYIS 2024 İŞÇİ BAYRAMI MESAJI 💥 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı için Uzun-Kısa, Resimli, En farklı, Yepyeni kutlama mesajları ve sözleri
ANLAM YÜKLÜ 1 MAYIS 2024 İŞÇİ BAYRAMI MESAJI 💥 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı için Uzun-Kısa, Resimli, En farklı, Yepyeni kutlama mesajları ve sözleri 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajları araştırma konusu olmaya devam ediyor. Her yıl 1 Mayıs tarihinde kutlanan İşçi ve Emekçiler Bayramı'nda dayanışma, işçi hakları, Haksızlıklara karşı mücadele gibi birçok önemli konu değerlendirmeye alınır. 1 Mayıs İşçi'nin emeğinin sömürüsüne karşı duruştur. Bu özel ve anlamlı günü sosyal medya hesapları üzerinden yapacakları resimli, anlam yüklü 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajları ile kutlamak isteyen vatandaşlar araştırmalarını sürdürüyor. İşte en anlamlı 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajları ve sözleri...
1.05.2024 Bilgi Rehberi
1 Mayıs mesajları (resimli, resimsiz, kısa, uzun) 1 Mayıs İşçi Bayramı sözleri 2024 özel
1 Mayıs mesajları (resimli, resimsiz, kısa, uzun) 1 Mayıs İşçi Bayramı sözleri 2024 özel Bugün 1 Mayıs İşçi Bayramı...Günün anlam ve önemini anlatan mesajlar ve sözler araştırılıyor. Vatandaşlar 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutlamak amacıyla sosyal medya hesaplarından paylaşım yapıyor. Kimi ise 1 Mayıs mesajları (resimli, resimsiz, kısa, uzun) 1 Mayıs İşçi Bayramı sözleri araştırıyor. İşte bugüne özel 1 Mayıs mesajları ve sözleri
1.05.2024 Bilgi Rehberi
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI'NDA NE OLDU? 1 Mayıs İşçi Bayramı nasıl ortaya çıktı, ilk ne zaman kutlandı? Emek ve Dayanışma Günü'nün önemi nedir, neden kutlanıyor?
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI'NDA NE OLDU? 1 Mayıs İşçi Bayramı nasıl ortaya çıktı, ilk ne zaman kutlandı? Emek ve Dayanışma Günü'nün önemi nedir, neden kutlanıyor? 1 Mayıs İşçi Bayramı bugün kutlanıyor. İşçi Bayramı olarak bilinen Emek ve Dayanışma Günü, 1 Mayıs'ta dünya genelinde kutlanıyor. İlk olarak 1889 yılında Amerikalı sendikacıların önerisiyle kutlanan işçi bayramı, Türkiye'de resmi bayram niteliğini 1923 yılında Türkiye Cumhuriyeti'nin ilanı ile kazandı. 886'da başlatılan kitlesel grevlerle yaygınlaşarak küresel nitelik kazanan 1 Mayıs'ın anlam ve önemi merak ediliyor. Peki, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda ne oldu? 1 Mayıs İşçi Bayramı nasıl ortaya çıktı, ilk ne zaman kutlandı? Emek ve Dayanışma Günü'nün önemi nedir, neden kutlanıyor?
30.04.2024 Bilgi Rehberi
Cannes’da ‘Noksan’ değiliz
Cannes’da ‘Noksan’ değiliz 77. Cannes Film Festivali’nde bu sene Türkiye’yi Cem Demirer’in “Noksan” adlı kısa filmi temsil edecek.
28.04.2024 Kültür Sanat
Bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
Bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ‘Kaza Köpek Kahvaltı ve Yumurta’, bir tanışma, bir farkında olma hâli. Sözüyle, rejisiyle yeni bir şey söyleme zamanı olduğuna işaret ediyor.
28.04.2024 Kültür Sanat
Lösemide çığır açacak tedavi: NX-5948! Ölümüne sayılı günler kala böyle kurtuldu
Lösemide çığır açacak tedavi: NX-5948! Ölümüne sayılı günler kala böyle kurtuldu Lösemi yani kan kanseriydi. Konulan teşhisin ardından 9 yıl geçmişti, tedavi artık sonuç vermiyordu. Her gününü son günü gibi yaşıyor, sevdikleriyle vedalaşıyordu. Ta ki henüz deney aşamasındaki o ilacı alana kadar. 59 yaşındaki adamın yaşadıkları, umut verecek cinsten.
28.04.2024 Genel Sağlık
Hollanda Başbakanı Rutte NATO Genel Sekreterliği desteği için Türkiye'de
Hollanda Başbakanı Rutte NATO Genel Sekreterliği desteği için Türkiye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO Genel Sekreterliği seçimi için "Kararımızı stratejik akıl ve hakkaniyet çerçevesinde vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın." ifadelerini kullandı. Mark Rutte yaptığı açıklamada 'NATO'nun güney kanadının Türkiye'ye ihtiyacı var, Türkiye'nin liderliğine ihtiyacı var' sözlerine yer verdi.
26.04.2024 Gündem
Otobüsten düşen kadından haber var! Başını asfalta çarptı, kemikleri kırıldı
Otobüsten düşen kadından haber var! Başını asfalta çarptı, kemikleri kırıldı Adana’da hastane dönüşü bindiği özel halk otobüsünün açık olan kapısından dengesini kaybedip düşerek ağır yaralanan Hatice Sabahi (75), kafatasında biriken kan boşaltıldıktan sonra entübe edildi. Sürücü Vedat K. ise serbest bırakıldı.
26.04.2024 Gündem
ÖZEL | Ali Güneş, şampiyonluk favorisi için net konuştu! Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi çarpıcı tahmin
ÖZEL | Ali Güneş, şampiyonluk favorisi için net konuştu! Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi çarpıcı tahmin Bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta forma giyen eski futbolcu Ali Güneş, dev derbi öncesi Skorer'den Nergis Aşkın'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ali Güneş, Süper Lig'deki çekişmeli geçen şampiyonluk yarışını da yorumlarken, favorisini açıkladı.
26.04.2024 Fenerbahçe
109 yıl sonra 57. Alay’ın izinde
109 yıl sonra 57. Alay’ın izinde Türkiye’nin 81 ilinden gelen 1200’ü aşkın genç, Gelibolu Yarımadası’na çıkarma yapan düşman kuvvetlerine karşı Yarbay Mustafa Kemal’in emriyle Conkbayırı’na giden 57. Alay’ın yürüyüşünü canlandırdı... Etkinlikte konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, “Şehitletimiz en güçlü donanmaları, orduları burada yendiler. Herkese, tüm dünyaya ‘Çanakkale geçilmez’ efsanesini anlattılar” dedi...
26.04.2024 Gündem
Hande Fırat’ın 'DEVRİAMBER' sergisi açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan tebrik mesajı
Hande Fırat’ın 'DEVRİAMBER' sergisi açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan tebrik mesajı CNN TÜRK’te Gece Görüşü programının moderatörü ve Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın resim, heykel, yerleştirmeler ve dijital eserlerden oluşan 'Devriamber' sergisi açıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gönderdiği mesajda gazeteci Fırat’ı tebrik ederek, “Başarılı gazeteci kimliğinin yanı sıra sergi vesilesi ile sanatçı yönünü de tanıma fırsatı bulduğumuz Hande Fırat'ı tebrik ediyor kendisine meslek ve sanat hayatında da muvaffakiyetler diliyorum” dedi.
25.04.2024 Gündem
23 NİSAN MESAJLARI SÖZLERİ Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı: 23 Nisan için Atatürk sözleri - Resimli, yazılı, kısa, sözlü, yeni 23 Nisan kutlama mesajları
23 NİSAN MESAJLARI SÖZLERİ Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı: 23 Nisan için Atatürk sözleri - Resimli, yazılı, kısa, sözlü, yeni 23 Nisan kutlama mesajları 23 Nisan mesajlarını sizler için derledik. Türkiye'de 23 Nisan, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanır. Bu özel gün, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 23 Nisan 1920'de açılmasıyla ve Türk ulusunun egemenliğini ilan etmesiyle bağlantılıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu günü çocuklara armağan etmiş, çocukların geleceğin yöneticileri ve ülkenin umudu olduğunu vurgulamıştır. Bu nedenle, 23 Nisan aynı zamanda dünya çocuklarına armağan edilen ilk bayramdır. Her yıl, bu önemli gün, çeşitli etkinlikler, törenler ve kutlamalarla coşkuyla karşılanır. İşte bugünün anlam ve önemine uygun 23 Nisan kutlama mesajları ve Atatürk sözleri.
23.04.2024 Bilgi Rehberi
‘Mücadelenin ilk kıvılcımı’
‘Mücadelenin ilk kıvılcımı’ İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
22.04.2024 Ege
İrfan Can Kahveci'den penaltı tepkisi: Futbolu biraz bilmek lazım!
İrfan Can Kahveci'den penaltı tepkisi: Futbolu biraz bilmek lazım! Fenerbahçeli futbolcu İrfan Can Kahveci, Sivasspor maçından sonra konuştu.
22.04.2024 Fenerbahçe
Sivasspor - Fenerbahçe maçına damga vuran karar! İrfan Can Kahveci çok sinirlendi
Sivasspor - Fenerbahçe maçına damga vuran karar! İrfan Can Kahveci çok sinirlendi Süper Lig'in 33'üncü haftasında Sivasspor ile Fenerbahçe puanları paylaştı. Son dakikalarda verilen penaltı kararı İrfan Can Kahveci'yi çok sinirlendi.
23.04.2024 Fenerbahçe
Donald Trump seçimlere hile karıştırmakla suçlandı! 'Basit bir sahtekarlıktı'
Donald Trump seçimlere hile karıştırmakla suçlandı! 'Basit bir sahtekarlıktı' ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasının jüri seçimi sonrası ilk gününde savcılar, Trump’ı 2016 seçimlerine hile karıştırmakla suçladı.
22.04.2024 Dünya
"Beş yıllık bir aradan sonra Çalışma Meclisi’ni topluyoruz"
"Beş yıllık bir aradan sonra Çalışma Meclisi’ni topluyoruz" Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu’nu (TÜRK-İŞ) ziyaret ederek, Genel Başkan Ergün Atalay ve TÜRK-İŞ Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.
22.04.2024 Ekonomi
Tokat'ta 4.1 büyüklüğünde deprem! AFAD ve Kandilli'den peş peşe açıklamalar
Tokat'ta 4.1 büyüklüğünde deprem! AFAD ve Kandilli'den peş peşe açıklamalar Tokat'ta saat 15.03 sıralarında meydana gelen depremin ardından AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nden peş peşe açıklamalar yapıldı.
21.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Anlam ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.