Aras Kargo

Aras Kargo

Son dakika aras kargo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan aras kargo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan aras kargo haber sayfamızda...

Aras Kargo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 240 aras kargo haberi bulunmuştur.
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri Teknolojinin iş hayatına olan etkisinin ve dijital dönüşüm çalışmalarının zirveye çıktığı 'yapay zeka çağı'nda teknoloji liderleri şirketleri geleceğe taşıyor...
15.04.2024 Milliyet Executive
Utku Ayyarkın: 16 bin kişilik bir aileyiz!
Utku Ayyarkın: 16 bin kişilik bir aileyiz! Kurulduğu ilk yılda Sultanlar Voleybol Ligi’ne yükselen Aras Kargo Spor Kulübü büyük bir alkışı haketti. Bu büyük başarıyı anlatan Başkan Utku Ayyarkın, “Biz 16 bin kişilik bir aileyiz. Şimdi bunu yeni rakiplerimiz de hissetmeli. Biz ‘her yer evimiz’ diye oynuyoruz” dedi.
24.03.2024 Voleybol
Bahçelievler Belediye, Sultanlar Ligi'nde!
Bahçelievler Belediye, Sultanlar Ligi'nde! KFC Kadınlar 1. Ligi play-off final etabında, Bodrum Belediye Bodrumspor'u 3-1 mağlup eden Bahçelievler Belediye adını Sultanlar Ligi'ne yazdırdı.
16.03.2024 Voleybol
Fenerbahçe Opet, Çukurova Belediyespor'u 3-1'le geçti!
Fenerbahçe Opet, Çukurova Belediyespor'u 3-1'le geçti! Vodafone Sultanlar Ligi'nin 26'ncı haftasında Fenerbahçe Opet, Çukurova Belediyespor'u 3-1 mağlup etti.
16.03.2024 Voleybol
Aras Kargo, Vodafone Sultanlar Ligi'nde!
Aras Kargo, Vodafone Sultanlar Ligi'nde! KFC Kadınlar 1. Lig'de mücadele eden Aras Kargo, Vodafone Sultanlar Ligi'ne yükseldi.
16.03.2024 Voleybol
Aras Kargo kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 2024 Aras Kargo çalışma saatleri
Aras Kargo kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 2024 Aras Kargo çalışma saatleri İnternet alışverişinin daha sık tercih edildiği son günlerde kargo şirketlerinden paket bekleyen vatandaşlar Aras Kargo'nun hangi saatler arasında çalıştığını merak ediyor. Peki, Aras Kargo saat kaçta açılıyor, kapanıyor? İşte 2024 Aras Kargo çalışma saatleri...
9.01.2024 Gündem
Kargo Çalışma Saatleri (2024): Kargolar Kaça Kadar Açık Kalıyor, Saat Kaçta Kapanıyor?
Kargo Çalışma Saatleri (2024): Kargolar Kaça Kadar Açık Kalıyor, Saat Kaçta Kapanıyor? Kargolar kaçta açılır? 2024 Kargo şirketleri çalışma saatleri en sık araştırılan konular arasında yer alıyor. İnternet üzerinden alışveriş yapanlar ya da kargo ile paket göndermek isteyen vatandaşlar kargo şirketlerinin çalışma saatlerini merak ediyor. Peki, kargolar kaçta açılır, kaçta kapanır? İşte kargo çalışma saatleri...
9.01.2024 Gündem
Türkı̇ye'nı̇n 50 en etkin CMO’su
Türkı̇ye'nı̇n 50 en etkin CMO’su Pandemiyle birlikte akın eden teknolojik dönüşüm yapay zekanın da baskın rolüyle bambaşka bir boyut kazandı. Dijitalleşme görülmedik bir hızla ilerliyor, tüketici alışkanlıkları süratle değişiyor.
9.10.2023 Milliyet Executive
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CMO'su
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CMO'su Pandemiyle birlikte akın eden teknolojik dönüşüm yapay zekanın da baskın rolüyle bambaşka bir boyut kazandı. Dijitalleşme görülmedik bir hızla ilerliyor, tüketici alışkanlıkları süratle değişiyor. İş dünyasında bu büyük değişime ayak uydurmak için CMO'ların (Chief Marketing Officer - Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı) sorumluluğu artarken önlerinde bir fırsat penceresi de açılmış durumda...
12.10.2023 Milliyet Executive
1 milyar TL’lik yeni yatırım kargoda!
1 milyar TL’lik yeni yatırım kargoda! Aras Kargo, kısa vadede 1 milyar TL’lik yeni yatırım devreye alacağını açıkladı. Dijitalleşme yatırımlarıyla Avrupa’da 8 ülkeye teknoloji ihraç eden Aras Kargo Azerbaycan’la başlayan globalleşme stratejisinde hedefine Orta Asya’dan yeni pazarları koyduğunu da duyurdu.
23.09.2023 Ekonomi
Aras Kargo Spor Kulübü kuruldu! Hedef Sultanlar Ligi
Aras Kargo Spor Kulübü kuruldu! Hedef Sultanlar Ligi İzmir merkezli takım, yeni sezonda Kadınlar Voleybol 1'inci Ligi’nde mücadele edecek.
19.09.2023 Voleybol
Trabzonspor'da sponsorluk anlaşması yenilendi!
Trabzonspor'da sponsorluk anlaşması yenilendi! Aras Kargo, Trabzonspor ile sponsorluk anlaşmasını yeniledi. 2022-23 sezonunda kulübün ‘Taşıma Sponsoru’ olan Aras Kargo, Papara Park’ta düzenlenen imza töreniyle, bu desteğini sürdüreceğini duyurdu.
25.08.2023 Trabzonspor
Trabzonspor'a yeni sponsor
Trabzonspor'a yeni sponsor 2022-2023 sezonunda Trabzonspor’un ‘Taşıma Sponsoru’ olan Aras Kargo, Papara Park’ta düzenlenen imza töreniyle, bu desteğini 2023-2024 sezonunda da sürdüreceğini duyurdu.
24.08.2023 Trabzonspor
Hatayspor'da sponsorluk anlaşması!
Hatayspor'da sponsorluk anlaşması! Süper Lig'de sezonu galibiyetle açan Hatayspor bir sponsorluk anlaşmasına daha imza attı. Hatayspor Başkan Vekili Aydın Toksöz törende, "Kadromuzda yüksek rakamlara alınan bir futbolcu yok. Dünyanın her yerinden neredeyse gönüllü olarak geldiler” ifadelerini kullandı.
16.08.2023 Hatayspor
15 TEMMUZ'DA KARGOLAR AÇIK MI, PTT çalışıyor mu, kapalı mı 2023? || 15 Temmuz'da PTT açık mı, cuma günü kargolar tatil mi?
15 TEMMUZ'DA KARGOLAR AÇIK MI, PTT çalışıyor mu, kapalı mı 2023? || 15 Temmuz'da PTT açık mı, cuma günü kargolar tatil mi? 15 Temmuz kargolar ve PTT'nin çalışma durumu ayrıntıları merak ediliyor. Demokrasi ve Milli Birlik Günü 15 Temmuz tarihi olduğu için resmi tatil uygulamasının olup olmadığı merak ediliyor. Peki 15 Temmuz'da kargolar açık mı, tatil mi? 15 Temmuz'da PTT açık mı 2022?
13.07.2023 Gündem
Aras, Azerbaycan’da şirket satın aldı
Aras, Azerbaycan’da şirket satın aldı Aras Kargo, Aras Global markasıyla uluslararası pazarlara açılma stratejisinde önemli bir atılım gerçekleştirdi.
8.06.2023 Ekonomi
Aras Kargo Azerbaycan’da şirket satın aldı
Aras Kargo Azerbaycan’da şirket satın aldı Aras Kargo, Starex markasıyla hizmet veren Azerbaycan kargo şirketi Star Express'in paylarının yüzde 75'ini satın aldı.
7.06.2023 Ekonomi
TIR’lar yola çıktı
TIR’lar yola çıktı Depremin ardından iş dünyasının yardım çalışmaları sürüyor. Depremden etkilenen bölgelere yardım TIR’larının yanı sıra iş makineleri de yönlendiriliyor.
8.02.2023 Ekonomi
Aras’tan tam destek
Aras’tan tam destek Spora verdiği desteğe bir yenisini ekleyen Aras Kargo, pazar günü yapılacak olan NKolay İstanbul Maratonu’na tedarik sponsoru oldu. Aras, organizasyonda TEMA Vakfı Ağaç Kardeşliği projesi için bağış toplayacak.
4.11.2022 Diğer
CMO’lar ‘anlam’ arayışında
CMO’lar ‘anlam’ arayışında CMO Summit 2022 Türkiye’nin önde gelen firmalarının üst düzey yöneticilerini ve CMO’larını bir araya getirdi. Pazarlamanın bugünü ve geleceği, dijital dönüşüm, pazarlamada sürdürülebilirlik konularının ele alındığı zirvede ‘En Etkin 50 CMO’ya ödülleri verildi.
7.10.2022 Milliyet Executive
Tüketici markadan samimiyet bekliyor
Tüketici markadan samimiyet bekliyor DataExpert ve Milliyet Executive iş birliğinde BMI organizasyonuyla CMO Summit 2022 bu yıl dördüncü kez düzenlendi. Zirvede pandemiyle birlikte iş yapış biçimlerinin değiştiği belirtilirken, tüketicilerin markalardan samimiyet beklediği ifade edildi.
24.09.2022 Ekonomi
TVF'ye yeni sponsor
TVF'ye yeni sponsor Türkiye Voleybol Federasyonu, Dünya şampiyonası önecesi sponsorluk anlaşması imzaladı.
20.09.2022 Voleybol
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Yusuf Demir için çalışıyoruz
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Yusuf Demir için çalışıyoruz Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Aras Kargo ile imzalanan sponsorluk anlaşmasında Yusuf Demir’in A Milli Takıma kazandırılması için uğraştıklarını belirtti, “İstediğimiz Yusuf Demir’in performansı ile milli takıma başarı getirmesi” dedi.
20.09.2022 Galatasaray
Galatasaray'dan Yusuf Demir hamlesi! Dursun Özbek açıkladı
Galatasaray'dan Yusuf Demir hamlesi! Dursun Özbek açıkladı Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Yusuf Demir'in yerli statüsünde oynaması için başvuru yapacaklarını açıkladı.
19.09.2022 Galatasaray
İşte Türkiye’nin En Etkin CMO’su
İşte Türkiye’nin En Etkin CMO’su Dünya baş döndürücü bir hızla dijitalleşiyor, tüketici alışkanlıkları anbean değişiyor. Pandemi geride kalırken şirketler büyük değişime ayak uydurmak için daha kapsayıcı stratejilere ihtiyaç duyuyor. Bu süreçte CMO’ların (Chief Marketing Officer - Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı) oynadıkları kilit rol her zamankinden önemli hale geliyor. Milliyet Executive’in bu sayısında sizleri sergiledikleri performansla dikkat çeken Türkiye’nin En Etkin 50 CMO’suyla tanıştırıyoruz.
7.09.2022 Milliyet Executive

Benzer Haber Etiketleri

Aras Kargo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.