Aşırı

Aşırı

Son dakika aşırı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan aşırı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan aşırı haber sayfamızda...

Aşırı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 59.408 aşırı haberi bulunmuştur.
İklim Krizi: Aşırı sıcaklar elektriksiz bıraktı!
İklim Krizi: Aşırı sıcaklar elektriksiz bıraktı! Meksika’yı etkisi altına alan sıcak hava dalgası sebebiyle elektrik talebinin artması sonucu, ülkede 21 eyalette elektrik kesintileri yaşandı.
9.05.2024 Dünya
Avrupa'da nüfuzunu artıran Çin Sırbistan ile ticaret anlaşması imzaladı
Avrupa'da nüfuzunu artıran Çin Sırbistan ile ticaret anlaşması imzaladı Ticaret anlaşması Brüksel için olumsuz bir gelişme, zira AB iç pazarını korumak için Çin menşeli elektrikli araçlara uyguladığı vergiyi yüzde 10'a çıkarmayı düşünüyor.
9.05.2024 Dünya
Süreyya Yalçın’ın acı günü! Annesi hayatını kaybetti
Süreyya Yalçın’ın acı günü! Annesi hayatını kaybetti Son dönemde verdiği kilolarla gündeme gelen sosyetik güzel Süreyya Yalçın, bugün acı haberle sarsıldı. Açıklamalarıyla ve paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ismin annesi Ülkü Yalçın, 77 yaşında hayatını kaybetti.
9.05.2024 Cadde
'Kredilerde artış aşırı risk yaratmadı'
'Kredilerde artış aşırı risk yaratmadı' ABD Merkez Bankası (Fed) yetkilisi Lisa Cook, banka dışı yatırım şirketlerinin kredilerindeki artışın izlenmesi gerektiğini ancak finansal sistem için aşırı risk yaratmış gibi görünmediğini söyledi.
9.05.2024 Uzmanpara
BoJ toplantı tutanakları yayınlandı
BoJ toplantı tutanakları yayınlandı Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) bugün yayınlanan toplantı tutanakları, BoJ üyelerinin çoğunun Nisan toplantısında şahin tutum takındıklarını gösterdi.
9.05.2024 Uzmanpara
Piyasada keskin düşüş! Petroldeki gerileme akaryakıta indirim olarak yansır mı?
Piyasada keskin düşüş! Petroldeki gerileme akaryakıta indirim olarak yansır mı? Petrol fiyatları 12 Nisan’da 92 doları aştıktan sonra sert düşüş eğilimine girdi. Yaklaşık 1 aylık süreç içerisinde petrolde yüzde 10’luk bir düşüş yaşandı. Peki petrol fiyatlarındaki sert düşüşün nedeni ne? Petrolde sert gerilemenin ardından akaryakıt fiyatlarında daha fazla indirim görülür mü? Konuyla ilgili merak edilenleri uzman isim milliyet.com.tr’ye açıladı. İşte petrolde tahminler...
9.05.2024 Ekonomi
‘Küresel sıcaklıkta limit aşılacak’
‘Küresel sıcaklıkta limit aşılacak’ Yüzlerce iklim bilimcisi, küresel hava sıcaklığının bu yüzyılda en az 2,5 derece artarak kabul görmüş limiti aşacağını açıkladı.
9.05.2024 Dünya
Çelik kanatlar Kıbrıs'ta! Uçaktan atlayıp kurtuldu, TCG Kocatepe'de dost ateşiyle vuruldu
Çelik kanatlar Kıbrıs'ta! Uçaktan atlayıp kurtuldu, TCG Kocatepe'de dost ateşiyle vuruldu Kıbrıs Barış Harekâtı’nın üzerinden neredeyse yarım asırlık bir süre geçmiş olsa da birçok detay yeteri kadar kayıt alınmadığı için gizemini koruyor. Sonuçları sebebiyle günümüzde dahi zaman zaman gündemde yer bulan, Türkiye Cumhuriyeti tarihindeki en önemli olaylardan biri olan harekâta ilişkin ortaya çıkan yeni detaylar ise o dönemde yaşananları gözler önüne seriyor.
9.05.2024 Gündem
Sarıyer'de polisin 'dur' ihtarına uymadı kaza yaptı
Sarıyer'de polisin 'dur' ihtarına uymadı kaza yaptı Sarıköy Bahçeköy'de polisten kaçan otomobil kaza yaptı. Kaza sonucu 2 kişi yaralandı.
9.05.2024 Gündem
Brezilya'da sel felaketi: En az 90 ölü, 100'ün üzerinde kayıp
Brezilya'da sel felaketi: En az 90 ölü, 100'ün üzerinde kayıp Brezilya'da şiddetli yağışların yol açtığı sellerde hayatını kaybedenlerin sayısı 90'a yükselirken, 131 kişiden haber alınamadığı, 155 binden fazla kişinin ise evsiz kaldığı açıklandı.
8.05.2024 Haberler
Brezilya'da sel felaketi: En az 90 ölü, 100'ün üzerinde kayıp
Brezilya'da sel felaketi: En az 90 ölü, 100'ün üzerinde kayıp Brezilya'da şiddetli yağışların yol açtığı sellerde hayatını kaybedenlerin sayısı 90'a yükselirken, 131 kişiden haber alınamadığı, 155 binden fazla kişinin ise evsiz kaldığı açıklandı.
8.05.2024 Dünya
Dünya genelinde geçen ay ‘en sıcak nisan’ olarak ilan edildi
Dünya genelinde geçen ay ‘en sıcak nisan’ olarak ilan edildi Copernicus'tan yapılan açıklamada, geçen ayın ortalama yüzey hava sıcaklığının 15,03 derece ölçüldüğü belirtildi.
8.05.2024 Dünya
Hatay’da kuduz alarmı! '10-15 gün içerisinde ölüm gerçekleşiyor'
Hatay’da kuduz alarmı! '10-15 gün içerisinde ölüm gerçekleşiyor' Hatay’ın Defne ilçesinde görülen ve bölge halkında tedirginliğe neden olan kuduz hastalığının ölümcül ve tedavisinin olmadığını dile getiren veteriner Şerif Güneş, uyardı.
8.05.2024 Gündem
İrem Derici tek kalemde silmişti! Gökhan Fırat'a 'ayrılık' sorusu
İrem Derici tek kalemde silmişti! Gökhan Fırat'a 'ayrılık' sorusu Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen İrem Derici ile yönetmen Gökhan Fırat'ın, yaklaşık yedi aylık ilişkisinin sona erdiği ortaya çıktı. Ünlü popçunun birlikte çekilen fotoğraflarını kaldırdığı ve takipten çıktığı Fırat, ayrılık haberlerinin ardından ilk kez görüntülendi.
8.05.2024 Cadde
Baykar paylaştı! Hareketli ve sabit deniz hedefi atışları tam isabet
Baykar paylaştı! Hareketli ve sabit deniz hedefi atışları tam isabet Türk havacılığının altın çağı! Baykar, sosyal medyasından hareketli ve sabit deniz hedefi atışlarının tam isabetle vurulduğunu duyurdu ve bir de video paylaştı.
7.05.2024 Gündem
Astımda eğitim güç verir: Bilgi anahtardır
Astımda eğitim güç verir: Bilgi anahtardır Astım; tekrarlayan nefes darlığı, hırıltı, göğüste baskı hissi ve öksürük gibi belirtilerle kendini gösteren, kronik bir hava (nefes) yolu hastalığıdır.
7.05.2024 Advertorial
Aşırı kilo kaybı yaşayan Anne Winters hayranlarını endişelendirdi! Yıldız oyuncu tedavi görecek!
Aşırı kilo kaybı yaşayan Anne Winters hayranlarını endişelendirdi! Yıldız oyuncu tedavi görecek! Amerika'da popüler hale gelen fakat bir o kadar sağlıksız olan 'Zayıflık modası' sadece halkı değil, ünlü isimleri de etkisi altına aldı. Bu tehlikeli duruma ünlü oyuncu Anne Winters da eklendi. Genç isim, yetersiz beslenme sebebiyle zor günler yaşadığını açıkladı.
7.05.2024 Cadde
Sultangazi'de eve giren akrep paniğe neden oldu
Sultangazi'de eve giren akrep paniğe neden oldu Sultangazi'de bir kadın evde temizlik yaptığı sırada duvardaki akrebi görünce büyük panik yaşadı. Kadın tarafından zarar vermemesi için cam kavanoza konulan akrep doğal yaşamına bırakıldı.
7.05.2024 Haberler
Maya yoksa dert etmeyin! Süte 15 tane ekleyince yoğurt taş gibi oluyor
Maya yoksa dert etmeyin! Süte 15 tane ekleyince yoğurt taş gibi oluyor Yoğurt mayalamak istiyorsunuz ancak mayanız yok mu? Dert etmenize gerek yok. Maya olmadan taş gibi yoğurt mayalayabileceğiniz bir yöntem var. İşte maya olmadan taş gibi yoğurt mayalamanın sırrı.
7.05.2024 Püf Noktası
'Seda Sayan'la yaşamak her babayiğidin harcı değil!'
'Seda Sayan'la yaşamak her babayiğidin harcı değil!' Estetik haberleriyle gündemden düşmeyen Seda Sayan (61), kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile Nisan 2022'de dünyaevine girmişti. Ünlü şarkıcının yakın arkadaşı Esra Özmen, Sayan'ın çok konuşulan evliliği ve eşiyle arasındaki yaş farkı hakkında açıklama yaptı.
7.05.2024 Cadde
Konyaspor-Fenerbahçe maçında tartışma yaratan iki pozisyon! Ahmet Oğuz'un Ferdi'ye hareketi kırmızı kart mı? İptal edilen gol
Konyaspor-Fenerbahçe maçında tartışma yaratan iki pozisyon! Ahmet Oğuz'un Ferdi'ye hareketi kırmızı kart mı? İptal edilen gol Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe deplasmanda kümede kalma mücadelesi veren Konyaspor'la golsüz berabere kaldı. Yayıncı kuruluşun Trio kadrosu, Bahattin Şimşek ve ekibinin görev yaptığı müsabakanın tartışmalı pozisyonlarına yönelik değerlendirmelerde bulundu.
7.05.2024 Fenerbahçe
Dikkatsizlik ve aşırı hız kazaları beraberinde getirdi!
Dikkatsizlik ve aşırı hız kazaları beraberinde getirdi! Tokat'taki trafik kazaları, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına yansıdı.
7.05.2024 Haberler
Emily Blunt'ın 'öpüşme' itirafı gündem oldu! Kusmak istedim'
Emily Blunt'ın 'öpüşme' itirafı gündem oldu! Kusmak istedim' Altın Küre ödüllü Emily Blunt (41), Hollywood'da Tom Cruise, Colin Firth ve Matt Damon gibi birçok yıldızla öpüşme sahnesinde kamera karşısına geçti. Bazı rol arkadaşlarıyla öpüşmenin midesini bulandırdığını açıklayan İngiliz aktris, bu isimlerle kimya yakalama çabasını da anlattı.
7.05.2024 Cadde
Karnındaki bovling topu değil, dev fıtıkmış! 'Tomografi çektirdiğinde öğrenenler var'
Karnındaki bovling topu değil, dev fıtıkmış! 'Tomografi çektirdiğinde öğrenenler var' Geçirdiği ameliyatın ardından karnı hızla büyümeye başlamıştı. Yapılan tetkikler sonucunda 'klinik olarak acil bir durumu olmadığı' söylense de bir süre sonra durum çığrından çıktı. Çok az kişi tarafından bilinen, hatta bazılarının tomografi çektirdiğinde haberdar olduğu bu hastalık neydi? Doç. Dr. Tevfik Kıvılcım Uprak açıkladı.
8.05.2024 Genel Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Aşırı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.