Uzak denizlere yelken açıyor!
Uzak denizlere yelken açıyor! Yunanistan’ın köklü deniz ürünleri markası Kallimanis’i bünyesine katan Dardanel, bu satın alma ile ihracattaki coğrafyasını büyütecek. Ayşe Önen Özoğuz, Dardanel’in planlarını anlattı.
7.04.2023 Milliyet Executive
Bakan Karaismailoğlu, Bodrum'da denizcilerle görüştü
Bakan Karaismailoğlu, Bodrum'da denizcilerle görüştü Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Muğla’nın Bodrum ilçesinde denizcilerle bir araya geldi, sorunları ve talepleri dinledi.
18.09.2022 Ekonomi
Su seviyesi düştü, yol ortaya çıktı
Su seviyesi düştü, yol ortaya çıktı Su taşkınlarını önlemek, içme ve sulama suyu ihtiyacını karşılamak için 1991’de yapımı tamamlanıp, hizmete açılan İkizcetepeler Barajı’nda su seviyesi, yüzde 30,5’e düştü.
25.08.2022 Gündem
Org. Güler’e bir yıl daha uzatma
Org. Güler’e bir yıl daha uzatma YAŞ toplantısında beklendiği gibi Genelkurmay Başkanı Güler’in görev ve yaş haddi süresi bir yıl uzatıldı. Hava ve Deniz kuvvetlerinde zirve değişti. Oramiral Tatlıoğlu Deniz Kuvvetleri, Orgeneral Gülan Hava Kuvvetleri Komutanı oldu.
5.08.2022 Siyaset
Römorkörde sıfır emisyon hedefi
Römorkörde sıfır emisyon hedefi Deniz araçları inşa eden Uzmar, çevre dostu üretime odaklandı. Şirket, birkaç yıl içerisinde filosundaki römorkörleri sıfır emisyonlu yapmayı planlıyor.
14.04.2022 Ekonomi
Erteleme maçında Eyüpspor 3 puanı 3 golle aldı
Erteleme maçında Eyüpspor 3 puanı 3 golle aldı Spor Toto 1. Lig 22. hafta erteleme maçında Eyüpspor sahasında karşılaştığı Bursaspor’u 3-0 mağlup etti.
10.03.2022 1.Lig
Deniz salyası Karadeniz’de! Hemen harekete geçildi
Deniz salyası Karadeniz’de! Hemen harekete geçildi Ordu'nun Fatsa ilçesinde, Karadeniz'de önceki gün küçük çaplı alanda deniz salyası görüldü. Balıkçıların ihbarı ile belediye ekipleri, deniz yüzeyindeki kirliliği temizledi. Ordu Üniversitesi (ODÜ) Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Aydın, "Çay ve fındık tarımında gübre olarak çok fazla azot ve fosfor kullanılıyor. Marmara kadar yakın zamanda böyle etki göstermez ama kirliliğe devam edersek 3, 5, 30 yıl sonra biz de karşı karşıya kalacağız" dedi.
7.06.2021 Gündem
Deniz salyası Karadeniz’de! Hemen harekete geçildi
Deniz salyası Karadeniz’de! Hemen harekete geçildi Ordu'nun Fatsa ilçesinde, Karadeniz'de önceki gün küçük çaplı alanda deniz salyası görüldü. Balıkçıların ihbarı ile belediye ekipleri, deniz yüzeyindeki kirliliği temizledi. Ordu Üniversitesi (ODÜ) Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Aydın, "Çay ve fındık tarımında gübre olarak çok fazla azot ve fosfor kullanılıyor. Marmara kadar yakın zamanda böyle etki göstermez ama kirliliğe devam edersek 3, 5, 30 yıl sonra biz de karşı karşıya kalacağız" dedi.
7.06.2021 Gündem
Resimli - Yazılı 15 Temmuz mesajları kısa - uzun anlamlı, duygu dolu 15 Temmuz mesajları
Resimli - Yazılı 15 Temmuz mesajları kısa - uzun anlamlı, duygu dolu 15 Temmuz mesajları 15 Temmuz mesajları sabahın ilk ışıklarından bu yana büyük ilgi görüyor. Türk halkının her yıl gururla anacağı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü bugün yaşanıyor. FETÖ'nün hain saldırısına karşı direndiğimiz 15 Temmuz'u en güzel anlatan, ifade eden mesajlar haberimizde...
15.07.2020 Gündem
15 Temmuz Şehitleri - Gazileri kimler? 15 Temmuz şehit ve gazi sayısı kaç kişi, isimleri neler?
15 Temmuz Şehitleri - Gazileri kimler? 15 Temmuz şehit ve gazi sayısı kaç kişi, isimleri neler? 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü bugün anılıyor. 15 Temmuz 2016 yılında hain FETÖ tarafından darbe girişimine uğrayan Türkiye'de vatandaşlar, vatanı için sokaklara döküldü, tankların üzerine çıkarak, silahlara karşı gardını açtı. Ne yazık ki o gece birçok şehit ve gazi vatandaşımız oldu. Peki 15 Temmuz şehitleri, gazileri kimler? 15 Temmuz gecesi kaç şehit, kaç gazi oldu?
15.07.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan onayladı! Atananlar arasında dikkat çeken isimler
Cumhurbaşkanı Erdoğan onayladı! Atananlar arasında dikkat çeken isimler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayıyla Kara Kuvvetleri Komutanlığında 75, Deniz Kuvvetleri Komutanlığında 25 ve Hava Kuvvetleri Komutanlığında 27 general ve amiralin atama işlemleri gerçekleştirildi.
22.08.2019 Gündem
Geleneği bozmadılar!
Geleneği bozmadılar! Erken Doğan Bebekleri Yaşatma Derneği (ERDODER), İstanbul’da düzenledikleri yardım gecelerini Bodrum’a taşıdı.
18.07.2019 Cadde
Soğuk havaya aldırmadı! Görenler adeta şoke oldu
Soğuk havaya aldırmadı! Görenler adeta şoke oldu Zonguldak’ta Kozlu sahilinde 69 yaşındaki bir kişi soğuk havaya meydan okuyarak denize girdi.
14.04.2019 Gündem
Kardemir Karabükspor-İstanbulspor: 1-1
Kardemir Karabükspor-İstanbulspor: 1-1 Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasında son sırada yer alan Kardemir Karabükspor evinde İstanbulspor ile 1-1 berabere kaldı.
1.07.2020 1.Lig
İstanbullu Gelin dizisinin sezon finali
İstanbullu Gelin dizisinin sezon finali İstanbullu Gelin dizisi, ikinci sezonunda da seyircileri ekran başına çekmeyi başardı. Star TV’de cuma günleri yayınlanan dizi, 53. bölümü ile sezon finali yapacak. Peki, Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin’in sezon finalinin tarihi ne zaman?
22.05.2018 Gündem
Balıkçılar "Bu yıl Hamsi avı olmadı" diyor ama uzmanlar aksini söylüyor
Balıkçılar "Bu yıl Hamsi avı olmadı" diyor ama uzmanlar aksini söylüyor Trabzon Su Ürünleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. İlhan Aydın: “Bu sezon Hamsi avı geçen yıldan yaklaşık yüzde 50 daha fazla oldu” "Daha önce 70-80 bin ton civarında avlanan Hamsi avı henüz sezonun bitmemesine rağmen 150 bin tonu buldu"
24.02.2018 Ekonomi
‘Acıları yeni kuşaklar da öğrenmeli’
‘Acıları yeni kuşaklar da öğrenmeli’ Nurdan Tümbek Tekeoğlu’nun mübadeleyi anlatan ‘İki Yaka, Yarım Aşk’ adlı kısa filminin İzmir’deki gösterimi duygulu anlara sahne oldu. Başkan Kocaoğlu, “Acıları yeni kuşaklar da öğrenmeli” dedi
31.01.2018 Ege
KKTC, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu yönetimine girdi
KKTC, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu yönetimine girdi Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 2. Olağan Genel Kurulu Fethiye’de yapıldı. Genel Kurulda, Genel Başkan Nuri Kolaylı oy birliği ile güven tazeledi.
16.05.2017 The Others
Kanal D’nin dizisi ekrana veda etti
Kanal D’nin dizisi ekrana veda etti Kanal D’de ekrana gelen günlük dizi Alın Yazım final yaptı. Alın Yazım’ın kanalla olan anlaşması gereği başka bir kanala da geçemeyecek.
17.10.2015 Cadde
Dört partiden  31 aday değişti
Dört partiden 31 aday değişti 7 Haziran Pazar günü yapılacak 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’ne ilişkin kesin aday listesi, Resmi Gazete’de yayımlandı.
24.04.2015 Siyaset
Alın Yazım yeni bölümde Asya gerçekleri öğrenecek mi?
Alın Yazım yeni bölümde Asya gerçekleri öğrenecek mi? Kanal D'nin gündüz kuşağı sevilen dizisi Alın Yazım'da bu bölümde gerçekleri söylemek isteyen Yiğit, Asya'nın doğum günü olduğunu öğrenir ve Asya'nın mutluluğunu bozmamak için gerçekleri söylemez. Aya ise klinikten Yiğit'e gelen telefonu açar. Alın Yazım yeni bölüm ayrıntıları haberimiz içerisinde..
5.11.2014 Cadde
AYŞE TOLGA’DAN SAĞLIKLI YAZ KÜRÜ
AYŞE TOLGA’DAN SAĞLIKLI YAZ KÜRÜ Oyunculuğun yanında aromaterapi uzmanlığı yapan Ayşe Tolga, önceki gün Cihangir’deki bir kafede davet düzenledi.
10.05.2014 Cadde
Vatandaşın kafası karışık
Vatandaşın kafası karışık Milliyet, birçok anne-babaya “Çocuğunuza aşı yaptıracak mısınız?” diye sordu. Cevap ya “Yaptırmayacağım” ya da “Kararsızım” oldu. Birçoğu da “Önce Başbakan yaptırsın” dedi
21.11.2009 Gündem
Hedefe odaklandı
Hedefe odaklandı Terim, Ukrayna karşılaşmasının son durumlarını görmek açısından önemli olduğunu söyledi, “Kalan 4 maçımızı da kazanacağız” dedi
11.08.2009 Skorer