Aydın Haberleri

Aydın Haberleri

Son dakika aydın haberleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan aydın haberleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan aydın haberleri haber sayfamızda...

Aydın Haberleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 967 aydın haberleri haberi bulunmuştur.
Fatih Aydın’ın ifadesi ortaya çıktı! “Kağıt üzerinde ortağım”
Fatih Aydın’ın ifadesi ortaya çıktı! “Kağıt üzerinde ortağım” Çiftlik Bank soruşturması kapsamında tutuklanan “Tosuncuk” lakaplı Mehmet Aydın’ın ağabeyi Fatih Aydın’ın savcılık ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde şirket yönetimiyle alakası olmadığını söyleyen Aydın, Mehmet Aydın’ın kendisinin telkinleri sonrasında Türkiye’ye teslim olduğunu söyledi. Aydın ayrıca, kardeşi ve arkadaşının Uruguay’da uyuşturucu suçundan da soruşturma geçirdiğini anlattı. Aydın, “Mehmet Aydın’ın işlerinin büyümesiyle kendisine koruma tuttuğunu söyleyen Fatih Aydın, “Ona ulaşmam çok zor olmaya başladı. Ofisine bile giremez oldum. Beni kardeşimin masasına dahi oturtmadılar" dedi.
9.11.2021 Gündem
Çiftlik Bank kurucusu 'Tosuncuk' Mehmet Aydın'ın ifadesi şoke etti! Yeni detay...
Çiftlik Bank kurucusu 'Tosuncuk' Mehmet Aydın'ın ifadesi şoke etti! Yeni detay... Çiftlik Bank’ın kurucusu ‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın’ın uzun süre saklandığı Uruguay’da savcı ile denetimli serbestlik anlaşmasına vardığı öğrenildi. Öte yandan Mehmet Aydın'ın ortaya çıkan hakimlikteki ifadesi ise şaşkına çevirdi. Aydın, şu an herhangi bir geliri olmadığını ileri sürdü. İşte detaylar...
9.07.2021 Gündem
Son dakika haberi: 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın ağabeyi Uruguay'da gözaltına alındı!
Son dakika haberi: 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın ağabeyi Uruguay'da gözaltına alındı! Gelen son dakika haberine göre; Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın'ın teslim olmasının ardından bu kez ağabeyi Fatih Aydın, Uruguay'da gözaltına alındı.
8.07.2021 Gündem
Son dakika: 'Tosuncuk' olarak bilinen Mehmet Aydın tutuklandı
Son dakika: 'Tosuncuk' olarak bilinen Mehmet Aydın tutuklandı Gelen son dakika haberine göre; "Çiftlik Bank" davası sanığı Mehmet Aydın'ın tutuklandığı bildirildi. Öte yandan savcılık ifadesinde Aydın dikkat çeken açıklamalar yaptı. Ebubekir K. isimli kişinin yanına geldiğini anlatan Aydın, “Kendisini bana mafyavari biri olarak tanıttı. Ayrıca çalışanlarımızdan birinin akrabasıydı. Sık sık ofise gelip gidiyordu. Bana beni koruyacağını, piyasada yeni olduğum için diğer şahısların beni harcayacağını bu nedenle bana korumalık yapabileceğini söyledi. Ben kendisinden korktuğum için kendisini geçiştirdim' dedi. Mehmet Aydın kararın ardından adliyeden çıkarılarak, Maltepe Cezaevine götürüldü.
8.07.2021 Gündem
Son dakika haberleri: 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın gözaltında! Sao Paulo’da ne oldu?
Son dakika haberleri: 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın gözaltında! Sao Paulo’da ne oldu? Gelen son dakika haberine göre; Kamuoyunda "Çiftlik Bank" adlı sistemin kurucusu olarak bilinen ve hakkında "suç işlemek amaçlıyla örgüt kurmak", "dolandırıcılık" gibi çeşitli suçlardan 75 bin 260 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan ve "kırmızı bülten"le aranan Mehmet Aydın'ı taşıyan uçak, İstanbul Havalimanı'na indi. Mehmet Aydın, hakkında devam eden soruşturma ve daha önce açılan kamu davaları kapsamında İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı. Aydın, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Peki Sao Paulo’da neler yaşandı? İşte detaylar...
4.07.2021 Gündem
Yanan aracı gören vatandaşların ihbar etmesiyle ortaya çıktı
Yanan aracı gören vatandaşların ihbar etmesiyle ortaya çıktı Aydın'ın Çine ilçesinde, park halindeki yanmış bir  otomobilde ceset bulundu.
13.10.2018 Gündem
Sır olay! Gezmeye gelen vatandaşlar gördüğü manzara karşısında kanı dondu
Sır olay! Gezmeye gelen vatandaşlar gördüğü manzara karşısında kanı dondu Aydın’ın Efeler ilçesinde boş bir arazide ağaca asılı halde bir erkek cesedi bulundu.
1.09.2018 Gündem
Sır olay! Gezmeye gelen vatandaşlar gördüğü manzara karşısında kanı dondu
Sır olay! Gezmeye gelen vatandaşlar gördüğü manzara karşısında kanı dondu Aydın’ın Efeler ilçesinde boş bir arazide ağaca asılı halde bir erkek cesedi bulundu.
1.09.2018 Gündem
Yer: Aydın! Ağacın içinde şoke eden görüntü
Yer: Aydın! Ağacın içinde şoke eden görüntü Aydın'ın Çine ilçesinde yıldırım düşen ağacın içten yanması ilginç görüntü oluşturdu.
5.08.2018 Gündem
Son dakika: Tüm şehri sardı! Çürük yumurta kokusu...
Son dakika: Tüm şehri sardı! Çürük yumurta kokusu... Aydın’da gece yarısı tüm şehri çürük yumurta kokusu sardı. Efeler ilçesindeki tüm mahallelerde yoğun olarak hissedilen kötü koku nedeniyle vatandaşlar nefes almakta zorlandı.
3.05.2018 Gündem
Köpek dana kafasını böyle götürdü
Köpek dana kafasını böyle götürdü Aydın’da aç kalan bir köpek nereden çaldığı bilinmeyen bir dana kafasını böyle götürdü. Köpek çevredekilerin şaşkın bakışları arasında ortalıktan kayboldu.
8.08.2015 Gündem
Yerden altın topladılar!
Yerden altın topladılar! Aydın’da inşaat halindeki bir binanın yanında bulunan kuyumcu dükkanının çökmesi sonucu biri ağır 3 işi yaralandı. Göçük nedeniyle kuyumcudaki altınların bir bölümü etrafa saçıldı. Esnaflar altınları kurtarmak için seferber oldu
27.06.2015 Gündem
KPSS nedeniyle Aydın’da nüfus müdürlükleri açık tutulacak
KPSS nedeniyle Aydın’da nüfus müdürlükleri açık tutulacak Türkiye’ye genelinde hafta sonu yapılacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) nedeniyle Aydın’da nüfus müdürlükleri açık tutulacağı belirtildi.
24.09.2014 Eğitim
Tedavisi Biten Kaplumbağalar Suya Bırakıldı
Tedavisi Biten Kaplumbağalar Suya Bırakıldı Kuşadası’nda geçtiğimiz yıl olta misinası dolanması nedeniyle yaralanan biri caretta caretta deniz kaplumbağası, diğeri ise bir yeşil kaplumbağa tedavilerinin tamamlanmasının ardından bir yıl sonra doğal yaşam alanları denize bırakıldı.
10.09.2014 Gündem
Oğuz Aydın, Galatasaray'a transfer olacak mı? Alanyaspor'dan açıklama geldi
Oğuz Aydın, Galatasaray'a transfer olacak mı? Alanyaspor'dan açıklama geldi Galatasaray'ın Alanyaspor'un başarılı futbolcusu Oğuz Aydın'ı transfer listesine eklediği haberleri gündemde yer alırken Akdeniz ekibinden konu hakkında açıklama geldi.
6.05.2024 Alanyaspor
ÖZEL | Nevzat Dindar, Galatasaray'dan ayrılacak isimleri tek tek açıkladı: İkisinden biri kesin gidecek!
ÖZEL | Nevzat Dindar, Galatasaray'dan ayrılacak isimleri tek tek açıkladı: İkisinden biri kesin gidecek! Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasarau'da 25 Mayıs'ta yapılacak olağan seçimli genel kurul öncesi Dursun Özbek'in listesi netlik kazanmaya başladı. Erden Timur ve Abdurrahim Albayrak'ın listede yer alıp almayacağı konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılı kulüpten ayrılacak isimleri tek tek açıkladı.
30.04.2024 Galatasaray
Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı: Skandal bir hata!
Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı: Skandal bir hata! Sivasspor, Süper Lig’in 33’üncü haftasında Fenerbahçe’yi konuk etti. Karşılaşmanın tartışmalı penaltı kararını eski hakemler yorumladı.
23.04.2024 Sivasspor
Otoyolda Ramazan Bayramı yoğunluğu arttı! İşte yollarda son durum
Otoyolda Ramazan Bayramı yoğunluğu arttı! İşte yollarda son durum Ramazan Bayramı tatili için vatandaşlar, İstanbul'dan memleketlerine ve tatil yörelerine gitmeye başladı. Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı Tüneli geçişinde Ankara istikametinde yoğunluk devam ediyor.
6.04.2024 Gündem
SON DAKİKA: İstanbul seçim sonuçları! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu? İşte seçim sonuçları
SON DAKİKA: İstanbul seçim sonuçları! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu? İşte seçim sonuçları Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. İstanbul'da da sonuçlar merak ediliyor. İstanbul’un oy oranları, hangi partinin ne kadar oy aldığı, ilçe ilçe seçim sonuçları Milliyet.com.tr'de...
1.04.2024 Gündem
Fenerbahçe lehine verilen penaltı kararı doğru mu? Eski hakem canlı yayında açıkladı!
Fenerbahçe lehine verilen penaltı kararı doğru mu? Eski hakem canlı yayında açıkladı! Süper Lig’in 27’nci haftasında Fenerbahçe ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Cihan Aydın’ın tartışmalı kararlarını eski hakemler canlı yayında değerlendirdi.
25.02.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Edin Dzeko ofsayta takıldı! Mert Hakan Yandaş itiraz etti
Fenerbahçe'de Edin Dzeko ofsayta takıldı! Mert Hakan Yandaş itiraz etti Süper Lig'in 27'nci haftasında Fenerbahçe ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadelenin ilk yarısının son dakikasında Edin Dzeko'nun ağlara gönderdiği top ofsayt nedeniyle gol değeri kazanmadı.
24.02.2024 Fenerbahçe
AYDIN SON DEPREMLER: Aydın'da deprem mi oldu? Aydın'da son 24 saatte meydana gelen depremler listesi
AYDIN SON DEPREMLER: Aydın'da deprem mi oldu? Aydın'da son 24 saatte meydana gelen depremler listesi Aydın deprem haberleri zaman zaman gündeme geliyor. Aydın'da yaşayan vatandaşlar Aydın'da deprem mi oldu sorusuna cevap arıyor. Aydın'da son 24 saatte meydana gelen depremler listesini haberimize ekledik. İşte Aydın son depremler haberi.
24.02.2024 Bilgi Rehberi
Galatasaray maçında Cihan Aydın'ın gol iptali kararı doğru mu? Eski hakem canlı yayında açıkladı!
Galatasaray maçında Cihan Aydın'ın gol iptali kararı doğru mu? Eski hakem canlı yayında açıkladı! Süper Lig'in 25'inci haftasında Galatasaray, Başakşehir'i konuk etti. Kritik karşılaşmada Cihan Aydın'ın verdiği gol iptali kararını eski hakemler değerlendirdi.
10.02.2024 Galatasaray
Süper Lig'de 25. haftanın hakemleri belli oldu!
Süper Lig'de 25. haftanın hakemleri belli oldu! Trendyol Süper Lig'in 25. hafta müsabakalarında görev yapacak hakemler açıklandı.
9.02.2024 Süper Lig
'Tuğçe bir ömür Sivas gelini olarak, Aydın soyadıyla yaşayacak!'
'Tuğçe bir ömür Sivas gelini olarak, Aydın soyadıyla yaşayacak!' Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, yaklaşık 6 ay önce Muhammet Aydın ile nikah masasına oturmuştu. Şimdilerde ikinci kez anne olmak için gün sayan Tayfur'un eşi Aydın, ayrılık iddialarına noktayı koydu.
10.01.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Aydın Haberleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.