Balıkesirde Deprem

Balıkesirde Deprem

Son dakika balıkesirde deprem haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan balıkesirde deprem gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan balıkesirde deprem haber sayfamızda...

Balıkesirde Deprem

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11 balıkesirde deprem haberi bulunmuştur.
Son depremler, deprem mi oldu 12 Aralık 2019? Kandilli Rasathanesi son depremler
Son depremler, deprem mi oldu 12 Aralık 2019? Kandilli Rasathanesi son depremler Son deprem haberleri... Kandilli Rasathanesi meydana gelen son depremleri listelemeye devam ediyor. Balıkesir'de art arda yaşanan depremleri vatandaşları tedirgin ederken bu sabah saatlerinde Girit Adası açıklarında bir deprem daha meydana geldi. Peki, son depremler nerede oldu? İşte 12 Aralık 2019 son depremler listesi.
12.12.2019 Gündem
Son depremler | Art arda son depremler korkuttu! 11 Aralık deprem oldu mu?
Son depremler | Art arda son depremler korkuttu! 11 Aralık deprem oldu mu? Son depremler... Dün akşam saatlerinde Balıkesir'de art arda meydana gelen depremler vatandaşları tedirgin etti. İzmir, Bursa ve Manisa'da hissedilen depremler İstanbul'da da hissedildi. Peki, bugün deprem oldu mu? İşte Kandilli Rasathanesi 11 Aralık 2019 son depremler listesi.
11.12.2019 Gündem
Son dakika | Balıkesir'de korkutan depremler! İstanbul'da da hissedildi
Son dakika | Balıkesir'de korkutan depremler! İstanbul'da da hissedildi Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 23:24'te aynı bölgede 4.3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

AFAD 23.46'da Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı bildirildi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Balıkesir'de meydana gelen depremden kaynaklı şu an itibarıyla can ve mal kaybının olmadığını söyledi.

AFAD verilerine göre 4,6 büyüklüğündeki depremin ardından Balıkesir'de 51 artçı sarsıntı meydana geldi.
11.12.2019 Gündem
Son depremler 22 Kasım 2019 | Deprem mi oldu son dakika Kandilli
Son depremler 22 Kasım 2019 | Deprem mi oldu son dakika Kandilli 22 Kasım 2019 Son depremler listesi. Kandilli Rasathanesi tarafından son dakika meydana gelen depremler listeleniyor. Peki, bugün deprem oldu mu? İşte 22 Kasım 2019 son dakika meydana gelen depremlerin listesi...
22.11.2019 Gündem
Son dakika... Balıkesir'de korkutan deprem
Son dakika... Balıkesir'de korkutan deprem Balıkesir'de 3,0 şiddetinde bir deprem meydana geldi.
25.01.2019 Gündem
Son dakika: Balıkesir'de deprem korkuttu!
Son dakika: Balıkesir'de deprem korkuttu! Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Richter ölçeğine göre 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
4.01.2018 Gündem
Fıkra gibi tatbikat
Fıkra gibi tatbikat Telefon görüşmesine tanık olan bir bakanlık personeli Acunun verdiği bilgiyi gerçek zannedince, komik olaylar zinciri başladı...
1.10.2002 Gündem
Deprem mi oldu, nerede oldu? 19 Aralık son dakika deprem haberleri - Kandilli Rasathanesi
Deprem mi oldu, nerede oldu? 19 Aralık son dakika deprem haberleri - Kandilli Rasathanesi Yurt genelinde birbiri ardına gelmeye devam eden deprem haberlerine ilişkin aramalar devam ediyor. Birçok vatandaşımızın oldukça merak ettiği konular arasında yer alan depreme dair merak edilen bugün deprem oldu mu sorusunun cevabını derledik. İşte Kandilli Rasathanesi tarafından verilen 19 Aralık son dakika deprem haberleri...
19.12.2019 Gündem
Son depremler 18 Aralık 2019 Kandilli | Deprem mi oldu son dakika?
Son depremler 18 Aralık 2019 Kandilli | Deprem mi oldu son dakika? Son dakika deprem haberleri. Son zamanlarda Türkiye'de özellikle Marmara ve Ege Bölgesi'nde yaşanan depremler vatandaşları tedirgin ediyor. Kandilli Rasathanesi Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listeliyor. Peki, son deprem nerede oldu? Bugün deprem oldu mu? İşte 18 Aralık 2019 son depremler listesi.
18.12.2019 Gündem
Misyonerler izleniyor
Misyonerler izleniyor Misyonerlerin daha çok yoksul ailelerle, deprem ve sel felaketlerinden yararlandığını kaydeden Bakan Aksu, Türkiyede son 7 yılda 344 kişinin din değiştirdiğini belirtti
21.03.2005 Siyaset
Fayın ucundaki ilçeler daha çok hasar görür
Fayın ucundaki ilçeler daha çok hasar görür Prof. Okan Tüysüze göre yanal atımlı fayların yanındaki ilçeler değil, bitiş ve başlangıç noktalarındaki ilçeler çok daha fazla zarar görüyor
3.04.2002 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Balıkesirde Deprem ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.