Bamba

Bamba

Son dakika bamba haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bamba gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bamba haber sayfamızda...

Bamba

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 980 bamba haberi bulunmuştur.
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
24.04.2024 Futbol
Lille, Olimpik Lyon'u 2 golle devirdi!
Lille, Olimpik Lyon'u 2 golle devirdi! Fransa Ligue 1'in 13'üncü haftasında Lille, Olimpik Lyon engelini 2-0'lık skorla geçti.
26.11.2023 Fransa Ligue 1
7 gol ve 2 penaltı kararı! Athletic Bilbao, Celta Vigo'yu 4-3'le geçti
7 gol ve 2 penaltı kararı! Athletic Bilbao, Celta Vigo'yu 4-3'le geçti İspanya La Liga'da oynanan müsabakada Athletic Bilbao, Celta Vigo engelini 4-3'lük skorla geçti.
10.11.2023 İspanya La Liga
Mali’de terör: 64 ölü
Mali’de terör: 64 ölü Darbe gerçekleşen Afrika ülkelerinden Mali’de terör olayları devam ediyor. Son olarak ülkede gerçekleştirilen iki saldırıda 49 sivil ve 15 asker yaşamını yitirdi.
9.09.2023 Dünya
İstanbul'da sessiz gece! Ümraniye ve Göztepe puanları paylaştı
İstanbul'da sessiz gece! Ümraniye ve Göztepe puanları paylaştı Trendyol 1. Lig'in 2'nci haftasında Ümraniyespor ile Göztepe, 0-0 berabere kaldı.
19.08.2023 1.Lig
Gençlerbirliği sezona 3 puanla başladı! Ümraniyespor mağlup
Gençlerbirliği sezona 3 puanla başladı! Ümraniyespor mağlup Trendyol 1. Lig'in ilk haftasında Gençlerbirliği, Ümraniyespor'u 2-1 mağlup etti.
13.08.2023 1.Lig
Ümraniyespor, Bamba ve Bregu'yu açıkladı
Ümraniyespor, Bamba ve Bregu'yu açıkladı Yeni sezonda 1'inci Lig'de mücadele edecek Ümraniyespor, forvet oyuncuları Daouda Bamba ve Dejvi Bregu'yu kadrosuna kattı.
23.07.2023 1.Lig
Senegal'de muhalefet lideri hapis cezasına çarptırıldı! Sokaklar savaş alanına döndü
Senegal'de muhalefet lideri hapis cezasına çarptırıldı! Sokaklar savaş alanına döndü Senegal’de mahkemenin muhalefet lideri Ousmane Sonko'yu 2 yıl hapis cezasına çarptırmasının ardından Sonko’nun destekçileri sokağa inerek polisle çatıştı.
2.06.2023 Dünya
PSG evinde kaybetmeye devam ediyor
PSG evinde kaybetmeye devam ediyor Fransa Ligue 1 lideri Paris Saint-Germain, sahasında Lorient'e 3-1 mağlup olarak dört maçta 9 puan kaybetti.
30.04.2023 Fransa Ligue 1
Galatasaray'da Firmino ve Talisca gerçekleri! Nevzat Dindar canlı yayında duyurdu
Galatasaray'da Firmino ve Talisca gerçekleri! Nevzat Dindar canlı yayında duyurdu Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray'da önemli transfer gelişmeleri yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılıların gündemini Skorer TV'de değerlendirdi. Dindar, Galatasaray'ın gündeminde yer alan Anderson Talisca ve Roberto Firmino için flaş açıklamalarda bulundu.
1.03.2023 Galatasaray
Galatasaray'a Fransa'dan yeni yıldız! Sürpriz transfer hamlesi
Galatasaray'a Fransa'dan yeni yıldız! Sürpriz transfer hamlesi Transfer çalışmaları kapsamında Paris'te kritik görüşmeler gerçekleştirmeye hazırlanan Galatasaray, Renato Sanches'in ardından Fransa'dan bir yıldızı daha gözüne kestirdi. Sarı-kırmızılılar transfer için girişimlere başladı.
25.02.2023 Galatasaray
PSG, Lille'i Messi'nin son dakika golüyle devirdi
PSG, Lille'i Messi'nin son dakika golüyle devirdi Fransa Ligue 1'in 24. hafta maçında PSG, sahasında Lille'i 4-3 mağlup etti.
19.02.2023 Fransa Ligue 1
Günün bomba transfer haberleri (17 Ocak 2023)
Günün bomba transfer haberleri (17 Ocak 2023) Süper Lig'de transfer döneminin açılmasıyla birlikte takımlar kadrolarını güçlendirmeye başladı. Süper Lig'deki tüm transfer gelişmelerini sizler için derledik. İşte ayrıntılar...
17.01.2023 Futbol
Senegal, Katar'ı mağlup etti! Tarihi gol yetmedi
Senegal, Katar'ı mağlup etti! Tarihi gol yetmedi 2022 Dünya Kupası'nda ikinci grup maçlarında A grubunda bulunan Katar, Senegal ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu karşılaşmayı Senegal 3-1 kazandı.
25.11.2022 Dünya Kupası
Senegal açıkladı! Mame Thiam'a Dünya Kupası daveti
Senegal açıkladı! Mame Thiam'a Dünya Kupası daveti Katar'da düzenlenecek olan 2022 Dünya Kupası öncesi ülkeler kadrolarını açıklarken, Kayserispor forması giyen Mame Thiam'a ülkesi Senegal'den davet geldi. İşte detaylar...
8.11.2022 Dünya Kupası
Lille'de Yusuf Yazıcı'dan jeneriklik gol! Fransa'da gündem oldu
Lille'de Yusuf Yazıcı'dan jeneriklik gol! Fransa'da gündem oldu Geçen sezon CSKA Moskova'da tarihi bir performans sergileyen Yusuf Yazıcı, Fransız ekibi Lille'de harika bir gole imza attı.
27.08.2022 Fransa Ligue 1
Altay'da Sinan Kaloğlu gençlere inanıyor
Altay'da Sinan Kaloğlu gençlere inanıyor Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altay'da Teknik Direktör Sinan Kaloğlu, bu sezon altyapıdan yeni yetenekler çıkararak Türk futboluna armağan edeceklerini dile getirdi.
4.08.2022 1.Lig
Altay'dan transfer yasağı açıklaması
Altay'dan transfer yasağı açıklaması SPOR Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altay'da geçen sezon devre arasında gelen transfer yasağının kaldırılabileceği yönünde çıkan söylentilere Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Avni Atayol'dan yanıt geldi.
7.07.2022 1.Lig
Altay'dan Bamba atağı
Altay'dan Bamba atağı Spor Toto 1'inci Lig kulüplerinden Altay, mayıs ayında sözleşmesini tek taraflı feshederek takımdan ayrılan forvet Daouda Karamoko Bamba ile tekrar temasa geçti.
30.06.2022 1.Lig
Ayrılıklar, Altay’ın canını yaktı!
Ayrılıklar, Altay’ın canını yaktı! Altay’da mukaveleleri sona eren Kappel ve Thiam’ın yeni sezon öncesi Pendikspor’la sözleşme imzalaması siyah beyazlıları üzdü. Kadrosunda ciddi eksilmeye giden yönetim, iç transferde ilk teklifleri geri çeviren oyunculara ikinci teklifleri sunmaya hazırlanıyor.
21.06.2022 Ege
Altay'ı üzen imzalar
Altay'ı üzen imzalar İzmir ekibinde sözleşmeleri sona eren Kappel ve Thiam'ın yeni sezon öncesi Pendikspor'la sözleşme imzalaması siyah-beyazlıları üzdü.
21.06.2022 1.Lig
Altay'da iç transfer çıkmazı
Altay'da iç transfer çıkmazı SPOR Toto 1'inci Lig'de mücadele edeceği yeni sezon öncesi transfer yasağı bulunan Altay, iç transferde sözleşmeleri sona eren oyuncularını da ikna edemedi.
16.06.2022 Altay
Altay’da Martin Rodriguez’in alacakları ödendi
Altay’da Martin Rodriguez’in alacakları ödendi Altay, Şilili sol kanat oyuncusu Martin Rodriguez’in son taksidini ödeyerek takımda tuttu. Siyah-beyazlılar, 27 yaşındaki futbolcunun satışından kar elde etmeyi amaçlıyor.
31.05.2022 Altay
Son dakika: Fenerbahçe'nin transfer teklifini Fransızlar duyurdu! 22 yaşındaki santrafor
Son dakika: Fenerbahçe'nin transfer teklifini Fransızlar duyurdu! 22 yaşındaki santrafor Fenerbahçe'de gelecek sezon planlaması kapsamında hazırlıklar başladı. Sarı-lacivertlilerde santrafor mevkisi için adaylar hem Jorge Jesus hem de İsmail Kartal'a sunuldu. Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği 22 yaşındaki santraforu Fransız basını duyurdu. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...
26.05.2022 Fenerbahçe
Altay'da büyük tehlike
Altay'da büyük tehlike SPOR Toto Süper Lig'de küme düşen Altay, 1'inci Lig'de mücadele edeceği 2022-2023 sezonu öncesi kadrosunu tamamen kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.
24.05.2022 Altay

Benzer Haber Etiketleri

Bamba ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.