Başlayacak

Başlayacak

Son dakika başlayacak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan başlayacak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan başlayacak haber sayfamızda...

Başlayacak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 86.375 başlayacak haberi bulunmuştur.
CANLI ANLATIM | Gaziantep FK - Hatayspor
CANLI ANLATIM | Gaziantep FK - Hatayspor Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 35'inci haftasında Hatayspor'u konuk edecek. Karşılaşma 19.00'da başlayacak.
5.05.2024 Gaziantep FK
Sapık gelin düğünden önce yakalandı! Damada büyük şok, müstakbel eşi pedofil çıktı
Sapık gelin düğünden önce yakalandı! Damada büyük şok, müstakbel eşi pedofil çıktı Düğününe aylar kala öğrencisine attığı iğrenç mesajlar ortaya çıkan sapık öğretmen ABD'de infial yarattı. Damat ise sapık gelinin skandalı karşısında açıklama dahi yapamadı, arkadaşları olayın detaylarını aktardı.
5.05.2024 Dünya
Galatasaray - Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Galatasaray - Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trendyol Süper Lig'in 35'inci haftasında Galatasaray, Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Heyecan dolu müsabaka 19.00'da başlayacak.
5.05.2024 Galatasaray
G.Saray yeni golcüsünü rekor bedelle transfer ediyor! Icardi için çılgın iddia: Ayrılık için anlaştı
G.Saray yeni golcüsünü rekor bedelle transfer ediyor! Icardi için çılgın iddia: Ayrılık için anlaştı Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray gelecek sezonun transfer planlamasını da yapmaya başladı. Sarı-kırmızılılar, Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin yanına genç bir yıldızı transfer etmek istiyor. Galatasaray'ın bu transfer için 23.5 milyon euroyu gözden çıkarabileceği vurgulandı.
5.05.2024 Galatasaray
Emekli ve memur zammı için son 2 veri kaldı! İşte konuşulan zam oranı
Emekli ve memur zammı için son 2 veri kaldı! İşte konuşulan zam oranı Nisan ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur, memur emeklisi, SSK ve Bağkur emeklilerinin alacağı 4 aylık enflasyon farkı belli oldu. Böylelikle geride sadece mayıs ve haziran aylarının enflasyon verisi kaldı. Peki açıklanan son verilere göre emekli maaşlarıyla ilgili konuşulan zam oranı ne? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte detaylar...
5.05.2024 Ekonomi
Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde'den derbi müjdesi!
Fenerbahçe'de Jayden Oosterwolde'den derbi müjdesi! Yurtdışı tedavisinden dönen ve takıma katılan Hollandalı futbolcunun, gelecek hafta oynanacak Kayserispor maçında süre alması, Galatasaray derbisine de tam olarak hazırlanması bekleniyor.
5.05.2024 Fenerbahçe
Galatasaray, kadın futbolda şampiyonluk için sahada!
Galatasaray, kadın futbolda şampiyonluk için sahada! Bu sezon 24. şampiyonluğa ulaşmak için çaba gösteren Galatasaray, futboldaki ilk başarısını kadınlarda elde etmek için sahaya çıkacak. Sarı-kırmızılılar, Florya’da bugün oynanacak maçta ALG Spor’u yenerse, diğer sonuçların ne olduğuna bakmadan zaferini ilan edecek.
Kınay’dan şenlik daveti
Kınay’dan şenlik daveti Baharın, bolluğun ve bereketin müjdecisi Hıdırellez’de Karabağlar Belediyesi, vatandaşların doyasıya eğlenecekleri bir şenliğe imza atacak.
4.05.2024 Ege
Son dakika: Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu! Mayıs ayında kar sürprizi
Son dakika: Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu! Mayıs ayında kar sürprizi Bugün yurdun tamamında sağanak yağış etkili olurken, Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayınladı.
4.05.2024 Gündem
Bakan Şimşek’ten enflasyon ve kredi notu açıklaması: Doğru yoldayız, bütün bunlar onu gösteriyor
Bakan Şimşek’ten enflasyon ve kredi notu açıklaması: Doğru yoldayız, bütün bunlar onu gösteriyor Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 8. Türk-Alman Ekonomi Günü programı kapsamında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek enflasyonda düşüş için tarih verirken, kredi derecelendirme kuruluşu S&P'nin not artırımına ilişkin de önemli bir değerlendirme yaptı.
4.05.2024 Ekonomi
Wings for Life World Run yarın start alıyor
Wings for Life World Run yarın start alıyor Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlayan dünyanın en büyük koşu etkinliği ‘Wings for Life World Run’ yarın başlıyor. Farklı spor disiplinlerinde ülkemizi temsil eden başarılı Red Bull sporcularının da katılacağı etkinlik İstanbul Kuruçeşme’de gerçekleşiyor.
4.05.2024 Diğer
Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Resmi Gazete'de yayımlandı: Akaryakıtta fiyat farkı düzenlemesi
Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Resmi Gazete'de yayımlandı: Akaryakıtta fiyat farkı düzenlemesi Akaryakıt istasyonlarında performans ya da tasarruf vadi ile aynı türden akaryakıtların farklı fiyattan satılmasına yönelik uygulama kaldırıldı. Karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Peki uygulama ne zaman başlayacak? İşte detaylar...
4.05.2024 Ekonomi
Galatasaray'dan dev transfer harekatı! Yusuf Yazıcı ile birlikte 2 dünya yıldızı
Galatasaray'dan dev transfer harekatı! Yusuf Yazıcı ile birlikte 2 dünya yıldızı Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Okan Buruk'un sunduğu liste doğrultusunda transfer çalışmalarına başladı. Dursun Özbek 25 Mayıs'ta başkanlık seçimini kazandığı takdirde dev transfer harekatı başlayacak. Yönetim, Yusuf Yazıcı ile birlikte 2 dünya yıldızını kadrosuna katmak istiyor.
4.05.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'ten tedavi kararı! EURO 2024 hedefi
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'ten tedavi kararı! EURO 2024 hedefi İsmail Yüksek, EURO 2024’ü düşünerek ameliyatsız tedaviye karar verdi. Yabancı uzman bir doktordan destek alan Fenerbahçeli milli futbolcu, Almanya’daki finallere kadar sahalara dönmeyi planlıyor.
4.05.2024 Fenerbahçe
Aylık enflasyon yüzde 3.18
Aylık enflasyon yüzde 3.18 Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), nisan ayı enflasyonunu açıkladı. Tüketici fiyat endeksindeki (TÜFE) değişim nisanda bir önceki aya göre yüzde 3.18, aralık ayına göre yüzde 18.72, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 69.80 ve 12 aylık ortalamalara göre yüzde 59.64 oldu.
4.05.2024 Ekonomi
Pazartesi günü mezarı açılacak! Fenomeni Yağmur Taktaş'ın ölümünde şoke eden detaylar
Pazartesi günü mezarı açılacak! Fenomeni Yağmur Taktaş'ın ölümünde şoke eden detaylar Amerika Birleşik Devletleri'nde hayatını kaybeden ve sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın ailesinin avukatı Fethi Öksüz şoke eden açıklamalarda bulundu.
3.05.2024 Gündem
Real Madrid'de Arda Güler'e müjdeli haber! Carlo Ancelotti resmen açıkladı
Real Madrid'de Arda Güler'e müjdeli haber! Carlo Ancelotti resmen açıkladı İspanya La Liga'da adım adım şampiyonluğa yürüyen Real Madrid, Cadiz ile oynayacakları maça hazırlanırken teknik direktör Carlo Ancelotti, Arda Güler'e müjdeli haberi duyurdu. İşte detaylar...
3.05.2024 İspanya La Liga
'Kuver'e 'servis ücreti' eklendi; Tüketici Konfederasyonu uyardı! 'Ödemeyin'
'Kuver'e 'servis ücreti' eklendi; Tüketici Konfederasyonu uyardı! 'Ödemeyin' Bahşiş bırakılmadığı gerekçesiyle hesaba işlenen 'servis ücreti' işletmelerde yaygınlaşmaya başladı. Çok sayıda kişi kuver ücretine ek olarak adisyona eklenen servis ücretine tepkisini sosyal medyada paylaştı. Tüketici Konfederasyonu Hukuk Komisyonu Başkan Yardımcısı Mücahit Saraçlı, "Hesap pusulasının altına bu tür değişik isimlerde birçok ilaveler yapıyorlar. Yüzde 10, yüzde 15 hatta yüzde 20'ye varıyor. Çok sayıda şikayet var. Tüketici, müşteri bunu ödemesin.
3.05.2024 Gündem
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Nisan ayında enflasyonun beklentiler doğrultusunda yüzde 3,18 olarak gerçekleşmesine dair "Yıllık enflasyon mayıs ayında tepe noktasına ulaştıktan sonra öngörülerimiz doğrultusunda keskin bir şekilde düşmeye başlayacak" dedi.
3.05.2024 Uzmanpara
THY, kabin memuru alımı yapacak
THY, kabin memuru alımı yapacak Dünyanın en çok noktasına uçan havayolu şirketi olan Türk Hava Yolları (THY), büyüme hedefleri doğrultusunda kabin memuru adayı alımına yönelik iş ilanı duyurusu yayımladı.
3.05.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek: Yıllık enflasyon keskin bir şekilde düşmeye başlayacak
Bakan Şimşek: Yıllık enflasyon keskin bir şekilde düşmeye başlayacak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bugün açıklanan nisan ayı enflasyon rakamlarını değerlendirdi.
3.05.2024 Ekonomi
LİLA KAĞIT (LILAK) halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanır? Lila Kağıt hisse fiyatı ne kadar, kaç lot verir, hangi bankalarda var, ne zaman işlem görecek?
LİLA KAĞIT (LILAK) halka arz sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanır? Lila Kağıt hisse fiyatı ne kadar, kaç lot verir, hangi bankalarda var, ne zaman işlem görecek? Lila Kağıt halka arz sonuçları bekleniyor. Halka arz takvimine eklenen Lila Kâğıt, 30 Nisan'da talep toplamaya başladı. Lila Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş. halka arz sonuçlarının açıklanmasının ardından Borsa'da işlem görmeye başlayacak. BİST kodu LILAK olarak belirlenen firma 120 milyon lot dağıtacak. Bu noktada "Lila Kağıt halka arz sonuçları açıklandı mı, kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek?" soruları gündemde. İşte, Lila Kâğıt hisse fiyatı, talep toplama tarihleri ve hissenin satıldığı bankalar...
3.05.2024 Bilgi Rehberi
AİLE DESTEK ÖDEMESİ SORGULAMA 2023 | Mayıs ayı aile destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak ve nasıl öğrenilir?
AİLE DESTEK ÖDEMESİ SORGULAMA 2023 | Mayıs ayı aile destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak ve nasıl öğrenilir? Mayıs ayı Aile Destek Programında ödemelerinin hesaplara yatıp yatmadığı merak ediliyor. Aylık olarak düzenlenen ödeme listeleri çerçevesinde merkezi olarak yapılan Aile Destek Programı ödemeleri mayıs ayında yeniden hesaplara yatacak. Peki, 2024 Mayıs ayı Aile Destek Ödemeleri ne zaman hesaplara yatmaya başlayacak, nasıl sorgulanır? İşte Aile Destek Paketi ödeme sorgulama ekranı...
2.05.2024 Bilgi Rehberi
Çeşme Yarı Maratonu için geri sayım!
Çeşme Yarı Maratonu için geri sayım! Ege'nin incisi Çeşme’de 4 Mayıs Cumartesi Çeşme Yarı Maratonu gerçekleştirilecek. 21 ülkeden bin 745 sporcunun katılacağı organizasyonda çevre duyarlılığı anlamında da önemli bir adım atılacak.
2.05.2024 Diğer
Red Bull sporcuları Pazar günü koşamayanlar için koşacak
Red Bull sporcuları Pazar günü koşamayanlar için koşacak Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlayan dünyanın en büyük koşu etkinliği ‘Wings for Life World Run’ 5 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek. Farklı spor disiplinlerinde ülkemizi temsil eden başarılı Red Bull sporcuları İstanbul Kuruçeşme’de tüm dünyayla aynı anda koşamayanlar için koşacak.
2.05.2024 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Başlayacak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.