Beklenti

Beklenti

Son dakika Beklenti haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Beklenti gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Beklenti haber sayfamızda...

Beklenti

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.442 beklenti haberi bulunmuştur.
Barış Alper Yılmaz'ı Almanya'dan 16 milyon euroluk resmi teklif!
Barış Alper Yılmaz'ı Almanya'dan 16 milyon euroluk resmi teklif! Galatasaray'ın genç yıldızı Barış Alper Yılmaz, Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeye devam ediyor.
26.04.2024 Galatasaray
ABD gizlice uzun menzilli füze gönderdi! 'Başkanın talimatı, fark yaratacaklar'
ABD gizlice uzun menzilli füze gönderdi! 'Başkanın talimatı, fark yaratacaklar' Amerikalı yetkililer, Ukrayna’nın Washington’ın gizlice verdiği uzun menzilli füzeleri ülkeyi işgal eden Rus güçlerine karşı kullandığını teyit etti.
25.04.2024 Dünya
Almanya'da ihracatçıların hissiyatı geriledi
Almanya'da ihracatçıların hissiyatı geriledi Almanya'da ihracatçıların hissiyatında mart ayında gözle görülür yaşanan iyileşme nisan ayında hafif bir ivmeyle olumsuzluğa doğru döndü.
25.04.2024 Uzmanpara
Merkez Bankası’nın faiz kararı öncesi altın, dolar ve borsa yatırımı olanlar dikkat! Sürpriz olur mu? İşte piyasaya dair yeni tahminler
Merkez Bankası’nın faiz kararı öncesi altın, dolar ve borsa yatırımı olanlar dikkat! Sürpriz olur mu? İşte piyasaya dair yeni tahminler Yurt içi piyasaların gözü kulağı bugün açıklanacak olan Merkez Bankası’nın faiz kararında olacak. Peki faizde bir değişiklik olacak mı? Karar altın, dolar ve borsayı nasıl etkiler? İşte tahminler...
25.04.2024 Ekonomi
Alman iş dünyasının morali iyileşti
Alman iş dünyasının morali iyileşti Alman iş dünyasının morali nisan ayında beklenenden daha fazla iyileşme gösterdi.
24.04.2024 Uzmanpara
Avustralya'da enflasyon beklentileri aştı
Avustralya'da enflasyon beklentileri aştı Avustralya'da hizmet maliyeti baskılarının inatla yüksek kalması nedeniyle tüketici enflasyonu ilk çeyrekte beklentilerin üzerinde gerçekleşti.
24.04.2024 Uzmanpara
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: ‘Çıkarılan petrol ve gazdan pay alınabilir’ Türkiye son dönemde enerjide dışa bağımlılığı azaltmak için önemli atılımlar yaptı. Karadeniz’deki doğal gaz keşfinin yanı sıra Türkiye’de gaz merkezinin kurulması için yapılan girişimler bunlardan sadece birkaçı. Özellikle Libya ve Somali ile enerji anlaşmaları konusunda da önemli adımlar atıldı. Peki Türkiye başka ülkelerden çıkardığı petrol ve doğal gazdan pay alabilir mi? Gaz merkezi ne zaman kurulacak? İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Almanya’dan 6 beklenti!
Almanya’dan 6 beklenti! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier arasındaki görüşmenin gündeminde Avrupa Birliği dosyaları öne çıkıyor.
24.04.2024 Gündem
Borsa ve altın yatırımı olanlar dikkat! Piyasadaki ani hareketin nedeni belli oldu
Borsa ve altın yatırımı olanlar dikkat! Piyasadaki ani hareketin nedeni belli oldu Geçen hafta piyasalar oldukça hareketli geçti. Cuma günü gram altın 2550 lirayı aşarken, borsa öğleden sonra sert yükseldi. Bu hafta ise yurt içi piyasaların gözü kulağı Merkez Bankası’nın faiz kararında olacak. Peki altın, borsa ve faizde beklentiler ne? İşte detaylar...
22.04.2024 Ekonomi
Mehmet Topal, Trabzonsporlu yıldıza hayran kaldı! 'Büyük beklenti var'
Mehmet Topal, Trabzonsporlu yıldıza hayran kaldı! 'Büyük beklenti var' Eski futbolcu Mehmet Topal, Trabzonspor'un Kayserispor'u mağlup ettiği maçı değerlendirdi.
21.04.2024 Trabzonspor
Bakan Fidan Rutte ile görüşecek
Bakan Fidan Rutte ile görüşecek Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hollada’lı mevkidaşı Bruins Slot’un daveti üzerine Wittenburg Konferansı’nın 10. Toplantısı kapsamında bugün Hollanda’yı ziyaret ediyor.
19.04.2024 Gündem
Eski Fenerbahçeli Elvir Baljic, Cengiz Ünder'e patladı! 'Sana 15 milyon euro verildi'
Eski Fenerbahçeli Elvir Baljic, Cengiz Ünder'e patladı! 'Sana 15 milyon euro verildi' Fenerbahçe'nin Olympiakos'a penaltılarla elendiği maçı Elvir Baljic yorumladı.
19.04.2024 Konferans Ligi
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Bakan Mehmet Şimşek ABD'de yatırımcılarla görüştü
Bakan Mehmet Şimşek ABD'de yatırımcılarla görüştü Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bir dizi toplantıya katılmak için ABD'ye gitti. Bakan Şimşek, IMF-Dünya Bankası Bahar Toplantıları ile G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı'na katılıyor. Bakan Şimşek "Ekonomik program sonuç verdikçe, yatırımcıların inancı da artacaktır" dedi.
17.04.2024 Ekonomi
ÖZEL | Ali Palabıyık: Yabancı VAR hakemi kaçınılmazdı! Yabancı hakemi de göreceğiz
ÖZEL | Ali Palabıyık: Yabancı VAR hakemi kaçınılmazdı! Yabancı hakemi de göreceğiz FIFA kokartlı eski hakem Ali Palabıyık, Skorer’den Nergis Aşkın’a özel açıklamalarda bulundu. Ali Palabıyık son dönemde yeni alınan yabancı VAR kararını değerlendirdi.
17.04.2024 Futbol
ABD'de sanayi üretimi arttı
ABD'de sanayi üretimi arttı ABD'de sanayi üretimi mart ayında piyasa beklentilerine paralel artış gösterdi.
16.04.2024 Uzmanpara
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü Yapılan bir araştırma Türkiye'de sigara ve alkol hariç Hızlı Tüketim Ürünleri (FMCG) pazarının 2023 yılında yüzde 81 oranında ciro büyümesi kaydettiğini ortaya koydu.
16.04.2024 Ekonomi
Çin'de büyüme beklentileri aştı
Çin'de büyüme beklentileri aştı Çin ekonomisi 2024 yılının ilk çeyreğinde beklentileri aşan bir büyüme gösterdi. Veriler, ekonominin politikalar ve talepteki artıştan destek aldığını ortaya koydu.
16.04.2024 Uzmanpara
Ankara istikrar için devrede
Ankara istikrar için devrede Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İsrail-İran gerilimine ilişkin yoğun telefon diplomasisi yürüttü.
15.04.2024 Gündem
İran'ın İsrail saldırısından kim kârlı çıktı?
İran'ın İsrail saldırısından kim kârlı çıktı? İran’ın İsrail’e düzenlediği misillemeyi Milliyet’e değerlendiren uzmanlar, bu saldırının daha çok Tel Aviv’in hanesine yazılacağını belirtti.
15.04.2024 Gündem
Dışişleri'nden İran ve İsrail açıklaması! 'Tırmanmaya son verin'
Dışişleri'nden İran ve İsrail açıklaması! 'Tırmanmaya son verin' İran'ın İsrail'e yönelik İHA ve balistik füze saldırısının ardından Dışişleri Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı.
14.04.2024 Dünya
Türkiye gerilimi düşürmek için devrede! Bakan Fidan'dan peş peşe kritik temaslar
Türkiye gerilimi düşürmek için devrede! Bakan Fidan'dan peş peşe kritik temaslar Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran - İsrail gerilimi sonrası peş peşe görüşmeler gerçekleştirdi. Bakan Fidan; İran, İngiltere ve ABD'li mevkidaşlarıyla görüştü. ABD'li mevkidaşıyla görüşen Bakan Fidan, Türkiye’nin Gazze’deki krizin başlangıcından bu yana bunun bir bölgesel çatışmaya dönüşme riski taşıdığını defalarca belirtmiş olduğuna dikkati çekti.
14.04.2024 Dünya
ECB faiz kararını açıkladı
ECB faiz kararını açıkladı Avrupa Merkez Bankası (ECB) piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı. Banka politika faizini beklentilere paralel bir şekilde sabit bıraktı.
11.04.2024 Uzmanpara
Avrupa Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Avrupa Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Avrupa Merkez Bankası (ECB) piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı. Banka politika faizini beklentilere paralel bir şekilde sabit bıraktı.
11.04.2024 Ekonomi
Uğurcan Çakır'dan transferde ters köşe! Yeni adresi şaşırttı
Uğurcan Çakır'dan transferde ters köşe! Yeni adresi şaşırttı Fırtına'nın kaptanı için flaş bir iddia ortaya atıldı. Uzun süredir ismi Avrupa ekipleriyle anılan ancak bir türlü transferi gerçekleşmeyen Uğurcan Çakır'ın yazın Trabzonspor'dan ayrılabileceği öne sürüldü. Olası adresi ise çok şaşırttı!
9.04.2024 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Beklenti ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.