Belçikalı

Belçikalı

Son dakika Belçikalı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Belçikalı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Belçikalı haber sayfamızda...

Belçikalı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.424 belçikalı haberi bulunmuştur.
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda Bodrum-Kuşadası etabını Tobias Andresen kazandı
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda Bodrum-Kuşadası etabını Tobias Andresen kazandı 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı devam ediyor. 177.9 kilometrelik Bodrum-Kuşadası etabını DSM-Firmenich takımından Tobias Andresen, 4 saat 18 dakika 11 saniye ile kazandı
25.04.2024 Diğer
Suudi Arabistan'da Al Nassr'dan Kevin De Bruyne hedefi!
Suudi Arabistan'da Al Nassr'dan Kevin De Bruyne hedefi! Suudi Arabistan temsilcisi Al Nassr'ın Kevin De Bruyne'ü transfer etmek istediği öğrenildi.
Trabzonspor ilk transferini bitirdi! Sözleşme şartları belli oldu
Trabzonspor ilk transferini bitirdi! Sözleşme şartları belli oldu Trabzonspor'da gelecek sezon için çalışmalarına başlayan kurmayların ilk transferini bitirdiği öğrenildi. Yıldız futbolcunun sözleşme şartları netlik kazandı.
22.04.2024 Trabzonspor
Mertens'in görüntüsünü paylaştılar: Sanki arkasında gözü varmış gibi!
Mertens'in görüntüsünü paylaştılar: Sanki arkasında gözü varmış gibi! Galatasaray'da son haftaların parlayan yıldızı Dries Mertens, Pendikspor karşısında alınan 4-1'li galibiyetin mimarlarından oldu. Belçika basını Dries Mertens'e övgüler yağdırdı.
22.04.2024 Galatasaray
Dries Mertens'ten Süper Lig'de 6'ncı gol!
Dries Mertens'ten Süper Lig'de 6'ncı gol! Galatasaray'ın yıldızı Dries Mertens, bu sezon Süper Lig'de 6'ncı kez rakip fileleri havalandırdı.
21.04.2024 Galatasaray
Dries Mertens: Galatasaray'da devam etmek istiyorum!
Dries Mertens: Galatasaray'da devam etmek istiyorum! Galatasaray'ın yıldızı Dries Mertens, Pendikspor maçından sonra açıklamalarda bulundu.
21.04.2024 Galatasaray
Erman Öner yazdı: Masalsı parkur tüm dünyayı büyüleyecek!
Erman Öner yazdı: Masalsı parkur tüm dünyayı büyüleyecek! Tüm dünyanın ilgiyle takip ettiği Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bugün Antalya’da başlayacak. Organizasyon büyük bir rekabete sahne olmasının yanında ülkemizin güzelliklerini de göstererek Türkiye’nin tanıtımına büyük katkı sunuyor.
21.04.2024 Diğer
Galatasaraylı Dries Mertens'ten Napoli itirafı! 'Heyecan verici'
Galatasaraylı Dries Mertens'ten Napoli itirafı! 'Heyecan verici' Galatasaray'ın Belçikalı on numarası Dries Mertens, Napoli ile ilgili konuştu. Yıldız futbolcunun kullandığı ifadeler dikkat çekti.
19.04.2024 Galatasaray
BNP Paribas, Fosun'un Ageas'taki payını alacak
BNP Paribas, Fosun'un Ageas'taki payını alacak BNP Paribas SA, Fosun International'ın Belçikalı sigorta şirketi Ageas'taki %9 hissesini yaklaşık 730 milyon euro karşılığında satın almak için anlaştı.
15.04.2024 Uzmanpara
İki öğrencinin barış çağrısı
İki öğrencinin barış çağrısı Tiyatro D22, 2004’te Rusya’nın Beslan şehrinde bin 148 kişinin rehin alındığı, 334 kişinin hayatını kaybettiği trajik olayı konu alan “Bu Taraftan Daha Güzelim” oyununu tiyatroda hatırlatıyor.
15.04.2024 Kültür Sanat
Galatasaray'da İlkay Gündoğan gelişmesi! Ayrlık kararı
Galatasaray'da İlkay Gündoğan gelişmesi! Ayrlık kararı Süper Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Galatasaray'da transfer çalışmaları da hız kesmeden sürüyor. Mertens'i takımda tutmak isteyen sarı-kırmızılılar bu bölgeye yıldız bir oyuncuyu daha transfer etmek için kolları sıvadı. Galatasaray'da on numaraya yapılacak transfer için 3 aday bulunuyor.
6.04.2024 Galatasaray
Trabzonspor'un istediği Lundstram için Rangers'tan hamle
Trabzonspor'un istediği Lundstram için Rangers'tan hamle Yıldız oyuncuya Trabzonspor'un ilgisinin yoğunlaşmasının ardından İskoç temsilcisi, Lundstram ile sözleşme uzatmak için bütün şartlarını zorluyor.
5.04.2024 Trabzonspor
Galatasaray'ın yıldızı Mertens için olay benzetme: Kleptomani hastası!
Galatasaray'ın yıldızı Mertens için olay benzetme: Kleptomani hastası! Milliyet Gazetesi'nden Levent Kalkan, Galatasaray'ın Belçikalı yıldızını sert bir dille eleştirdi. İşte Kalkan'ın 'Oscar goes to Mertens' başlıklı yazısı...
4.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'de Michy Batshuayi'nin alternatifi bulundu! Bonservis bedeli yok
Fenerbahçe'de Michy Batshuayi'nin alternatifi bulundu! Bonservis bedeli yok Michy Batshuayi'nin sezon sonundaki muhtemel vedası nedeniyle forvet arayışlarına hız veren Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuyu gündemine aldığı iddia edildi. Sarı-lacivertlilerin gündemindeki yıldızın sezon sonunda boşa çıkacak olması dikkat çekti.
31.03.2024 Fenerbahçe
İngiltere'den Fenerbahçeli yıldız için flaş transfer iddiası! Sezon sonu ayrılık
İngiltere'den Fenerbahçeli yıldız için flaş transfer iddiası! Sezon sonu ayrılık İngiliz basını Fenerbahçe'nin yıldız isminin sezon sonunda sarı - lacivertlilerden ayrıalarak İngiliz ekibine transfer olabileceğini iddia etti.
31.03.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da gündem Mertens! Futbolculardan baskı
Galatasaray'da gündem Mertens! Futbolculardan baskı Galatasaray'da yeni sezon kadro planlamaları kapsamında durumu en merak edilen isimlerin başında Dries Mertens geliyor. Geçtiğimiz günlerde futbola 1 yıl daha devam etmeyi düşündüğünü açıklayan Mertens için takım arkadaşları da devreye girmiş durumda.
29.03.2024 Galatasaray
Bakan Fidan: PKK biz vurdukça köşeye sıkışıyor
Bakan Fidan: PKK biz vurdukça köşeye sıkışıyor Dışişleri Bakanı Fidan: "PKK biz vurdukça köşeye sıkışıyor. Köşeye sıkıştıkça, bu defa yıllardır onlara müsamaha gösteren ülkelerde terör estiriyor"
27.03.2024 Gündem
Chelsea'de 62 milyonluk transferden kötü haber!
Chelsea'de 62 milyonluk transferden kötü haber! Chelsea'nin sezon başında 62 milyon euro karşılığında transfer ettiği Romeo Lavia sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalmıştı. Genç futbolcunun iyileşme sürecinde tekrar sakatlandığı öğrenildi.
Galatasaray'da Dries Mertens jübile için tarih verdi!
Galatasaray'da Dries Mertens jübile için tarih verdi! Galatasaray'ın Antalya kampında Dries Mertens açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Galatasaray
Türk Başkonsolosluğu'na saldırı girişimi! Almanya'nın Ankara büyükelçisiyle görüşüldü
Türk Başkonsolosluğu'na saldırı girişimi! Almanya'nın Ankara büyükelçisiyle görüşüldü Almanya'da Türkiye'nin Hannover Başkonsolosluğu'na yapılan saldırıya ilişkin Almanya Büyükelçisi ile bir görüşme gerçekleştirildi.
27.03.2024 Haberler
Türk Başkonsolosluğu'na saldırı girişimi! Almanya'nın Ankara büyükelçisiyle görüşüldü
Türk Başkonsolosluğu'na saldırı girişimi! Almanya'nın Ankara büyükelçisiyle görüşüldü Almanya'da Türkiye'nin Hannover Başkonsolosluğu'na yapılan saldırıya ilişkin Almanya Büyükelçisi ile bir görüşme gerçekleştirildi.
27.03.2024 Gündem
Türk Başkonsolosluğu'na saldırı girişimi! Terör örgütü sempatizanları bu kez Almanya'da ortaya çıktı
Türk Başkonsolosluğu'na saldırı girişimi! Terör örgütü sempatizanları bu kez Almanya'da ortaya çıktı Almanya'da Türkiye'nin Hannover Başkonsolosluğu'na terör örgütü sempatizanları taşlı saldırı gerçekleştirdi.
27.03.2024 Haberler
Türk Başkonsolosluğu'na saldırı girişimi! Terör örgütü sempatizanları bu kez Almanya'da ortaya çıktı
Türk Başkonsolosluğu'na saldırı girişimi! Terör örgütü sempatizanları bu kez Almanya'da ortaya çıktı Almanya'da Türkiye'nin Hannover Başkonsolosluğu'na terör örgütü sempatizanları taşlı saldırı gerçekleştirdi.
27.03.2024 Gündem
Türkiye'den Belçika'ya PKK uyarısı: Avrupa'da toplumsal barışa ve düzene tehdit
Türkiye'den Belçika'ya PKK uyarısı: Avrupa'da toplumsal barışa ve düzene tehdit Belçika'da PKK yandaşlarının Türk vatandaşlarına saldırısı sonucu yaşanan olaylarla ilgili Dışişleri Bakanlığı'ndan gelen açıklamada "Belçika’daki toplumumuzun sağduyulu tavrı ve Belçika emniyet makamlarının etkili müdahalesi sayesinde olayların büyümesi engellenmiştir. " ifadelerine yer verildi.
26.03.2024 Dünya
Thomas Meunier, sinirlendiği oyuncuları anlattı: Hilecileri sevmiyorum
Thomas Meunier, sinirlendiği oyuncuları anlattı: Hilecileri sevmiyorum Trabzonspor’un ara transfer döneminde Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'dan kadrosunu kattığı Belçikalı sağ bek Thomas Meunier, bordo-mavili kulübün dergisine açıklamalarda bulundu.
26.03.2024 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Belçikalı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.