Berlin

Berlin

Son dakika berlin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan berlin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan berlin haber sayfamızda...

Berlin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 18.144 berlin haberi bulunmuştur.
Seçimleri kazandığı açıklanan Putin'e göre Rusya’da demokrasi Batılı birçok ülkeden daha şeffaf
Seçimleri kazandığı açıklanan Putin'e göre Rusya’da demokrasi Batılı birçok ülkeden daha şeffaf Yüzde 88 oy oranı alan Vladimir Putin, beşinci kez Rusya’nın devlet başkanı oldu. Amerika ise, ülkedeki seçimlerin özgür veya adil olmadığını söyledi.
18.03.2024 Dünya
Rusya'da seçim: Resmi olmayan sonuçlara göre Putin 5. kez Devlet Başkanı seçildi
Rusya'da seçim: Resmi olmayan sonuçlara göre Putin 5. kez Devlet Başkanı seçildi Rusya'daki devlet başkanlığı seçimlerinde beklendiği üzere bir sürpriz yaşanmadı ve resmi olmayan sonuçlara göre seçimi Vladimir Putin kazandı.
18.03.2024 Dünya
Putin, 5. kez Rusya Devlet Başkanı
Putin, 5. kez Rusya Devlet Başkanı Rusya devlet başkanlığı seçimlerinde 3 günlük oy verme işlemi dün sona erdi. Sandık çıkış anketine göre oyların yüzde 87.8’ini alan Vladimir Putin, seçimi kazanarak 5’inci kez Rusya Devlet Başkanı oldu. Seçimin son gününde, Rusya vatandaşları, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu pek çok ülkedeki Rus elçilik ve konsolosluklarının önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Seçimlere katılımın beklenenden yüksek olduğu belirtilirken, yüzde 74’ün üzerine çıktığı ifade ediliyor.
18.03.2024 Dünya
Proje görüşmelerinde
Proje görüşmelerinde Bir süredir Almanya’nın başkenti Berlin’de yaşayan Meryem Uzerli, İstanbul’a geldi.
18.03.2024 Cadde
Beşiktaş yeni yıldızını Borussia Dortmund'da buldu! Fernando Santos yönetimle görüştü
Beşiktaş yeni yıldızını Borussia Dortmund'da buldu! Fernando Santos yönetimle görüştü Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-beyazlıların, Borussia Dortmund ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek 28 yaşındaki yıldızı renklerine bağlamak istediği iddia edildi.
17.03.2024 Beşiktaş
Avrupa’nın yeni ‘şahini’ Macron
Avrupa’nın yeni ‘şahini’ Macron Fransa Cumhurbaşkanı Macron son dönemde Rusya karşısındaki tutumunu büyük oranda değiştirdi ve Ukrayna savaşı konusunda en şahin lider haline geldi. Macron’un bu değişiminde hangi gelişmeler rol oynadı?
17.03.2024 Dünya
Union Berlin, Werder Bremen'i 2-1'le geçti!
Union Berlin, Werder Bremen'i 2-1'le geçti! Bundesliga'nın 26'ncı haftasında Union Berlin, Werder Bremen'i 2-1 mağlup etti.
16.03.2024 Almanya Bundesliga
Euroleague’de 29. hafta sona erdi! Real Madrid liderliğini sürdürüyor
Euroleague’de 29. hafta sona erdi! Real Madrid liderliğini sürdürüyor Euroleague’de 29. hafta geride kalırken Real Madrid liderliğini sürdürdü. geride bıraktığımız haftada Fenerbahçe evinde Valencia Basket’i mağlup ederken, Anadolu Efes ise deplasmanda ASVEL’e yenildi.
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda sezon sonuna yaklaştıkça heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oranlar ile normal üzerinde oranlarla kazanma şansını yakala!
16.03.2024 Diğer
Turizmde Türkiye birinci
Turizmde Türkiye birinci Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, İngiltere, Benelüks ve İskandinav ülkeleri ile Almanya pazarında tur operatörü satışlarında Türkiye'nin birinci sırada olduğunu açıkladı. Kavaloğlu, Antalya'ya bu yıl ilk defa 4 milyonun üzerinde Alman turist geleceğini de söyledi.
16.03.2024 Ekonomi
Weimar üçlüsü toplandı! Scholz'tan dikkat çeken açıklama: Rusya ile savaş içinde değiliz
Weimar üçlüsü toplandı! Scholz'tan dikkat çeken açıklama: Rusya ile savaş içinde değiliz Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Weimar Üçlüsünü oluşturan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Polonya Başbakanı Donald Tusk ile Almanya’da düzenlenen basın toplantısında, “Birliğimiz her zamankinden daha fazla gücümüzdür. Özellikle Almanya, Polonya ve Fransa'nın özel bir sorumluluğu var. Ukrayna’yı destekliyoruz fakat Rusya ile de savaş içerisinde değiliz” dedi.
15.03.2024 Dünya
Almanya’da 50 yıl önce Berlin Duvarı’nda bir Polonyalıyı öldürmekle suçlanan eski Stasi subayı yargılanıyor
Almanya’da 50 yıl önce Berlin Duvarı’nda bir Polonyalıyı öldürmekle suçlanan eski Stasi subayı yargılanıyor Doğu Almanya’nın istihbarat örgütü Stasi’nin eski bir subayı, 50 yıl önce Berlin Duvarı’ndan kaçmak isteyen bir kişiyi öldürmekle suçlanıyor. Adı gizli tutulan sanık yargılanıyor.
15.03.2024 Dünya
Berlinale filmleri İstanbul’da
Berlinale filmleri İstanbul’da İKSV tarafından 17-28 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek 43. İstanbul Film Festivali bu yıl da Berlin Film Festivali’nin ödüllü filmlerine yer veriyor.
15.03.2024 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gizli saklı ittifak kuruyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gizli saklı ittifak kuruyorlar Ağrı mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sırtını örgüte dayayan siyasi temsilciler İstanbul'da ve diğer başka yerlerde kirli pazarlıklarla kendi ikballerini kotarmanın peşindeler" dedi.
14.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gizli saklı ittifak kuruyorlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gizli saklı ittifak kuruyorlar Ağrı mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sırtını örgüte dayayan siyasi temsilciler İstanbul'da ve diğer başka yerlerde kirli pazarlıklarla kendi ikballerini kotarmanın peşindeler" dedi.
14.03.2024 Gündem
SunExpress 28 yeni rotaya uçacak
SunExpress 28 yeni rotaya uçacak 2023 yılında 1,8 milyar Euro gelir elde eden Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress Hava Yolları, 2024 yılı yaz sezonunda 28 yeni noktaya uçacak. Havayolu şirketi bu sene 15 milyon yolcuya hizmet vermeyi hedefliyor.
13.03.2024 Ekonomi
Hafsanur Sancaktutan ile Sadri Alışık aşk yaşıyor!
Hafsanur Sancaktutan ile Sadri Alışık aşk yaşıyor! Son dönemde yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Hafsanur Sancaktutan; iddiaya göre; Kerem Alışık’ın yapımcı oğlu Sadri Alışık ile aşk yaşamaya başladı. Birbirlerini yeni yeni tanımaya başlayan çift, gözlerden uzak görüşmeyi tercih ediyor.
13.03.2024 Cadde
Milli Takım'ın rakibi Macaristan'ın aday kadrosu belli oldu! Eski Fenerbahçeli listede
Milli Takım'ın rakibi Macaristan'ın aday kadrosu belli oldu! Eski Fenerbahçeli listede A Milli Futbol Takımı'nın 22 Mart Cuma günü özel maçta karşılaşacağı Macaristan'ın aday kadrosu açıklandı. Teknik direktör Marco Rossi tarafından belirlenen aday kadroda 25 futbolcu yer alıyor.
12.03.2024 Milli Takım
Doğamda ‘kentsel’ dönüşümler
Doğamda ‘kentsel’ dönüşümler 74. Berlin Film Festivali’nin Panorama Bölümü’nde yarışan ve FIPRESCI Ödülü kazanan “Faruk”, kentsel dönüşüm fonunda insan doğasını inceliyor.
10.03.2024 Kültür Sanat
Hafsanur Sancaktutan: Beni seven böyle izlesin!
Hafsanur Sancaktutan: Beni seven böyle izlesin! Son olarak final yapan 'Ya Çok Seversen' dizisinde rol alan Hafsanur Sancaktutan, her zaman oyunculukta sınırlarının olduğunu söylerken, sıkça tartışma konusu olan estetiğe bakış açısını da anlattı.
9.03.2024 Cadde
Ayrımcılığa karşı sinema
Ayrımcılığa karşı sinema Ayrımcılık konusunda duyarlılık yaratmayı hedefleyen Positively Different Kısa Film Festivali bu sene Atina ve Berlin’in yanı sıra İstanbul’da gerçekleşecek. 
9.03.2024 Kültür Sanat
Bundesliga'da Stuttgart, Union Berlin engeline takılmadı!
Bundesliga'da Stuttgart, Union Berlin engeline takılmadı! Bundesliga'nın 25'inci haftasında Stuttgart, Union Berlin'i 2-0 mağlup etti.
8.03.2024 Almanya Bundesliga
Spor dünyasından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü mesajları
Spor dünyasından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü mesajları Spor dünyası 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü sosyal medyadan yayımladıkları paylaşımlarıyla kutladılar.
8.03.2024 Diğer
Almanya Savunma Bakanlığı'nın şifresi patladı: 1234! Devlet sırları herkese açık hale geldi
Almanya Savunma Bakanlığı'nın şifresi patladı: 1234! Devlet sırları herkese açık hale geldi Rus istihbaratı geçtiğimiz günlerde Almanya'nın askeri planlarına dair bilgileri dinledi, kayda aldı ve dünyaya duyurdu. Bu gelişmeden kısa bir süre sonra ise Berlin'de yankı uyandıracak bir başka skandal daha yaşandı.
6.03.2024 Dünya
EuroLeague'de dev maç! Fenerbahçe, Real Madrid karşısında
EuroLeague'de dev maç! Fenerbahçe, Real Madrid karşısında Euroleague'de 28. hafta yarın oynanacak 6 karşılaşma ile başlayacak. Fenerbahçe, yarın İspanyol ekibi Real Madrid'e konuk olacak.

Benzer Haber Etiketleri

Berlin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.