Brad Falchuk

Brad Falchuk

Son dakika Brad Falchuk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Brad Falchuk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Brad Falchuk haber sayfamızda...

Brad Falchuk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 54 brad falchuk haberi bulunmuştur.
Ünlü oyuncunun 'çok eşlilik' cevabı olay oldu!
Ünlü oyuncunun 'çok eşlilik' cevabı olay oldu! İki çocuk annesi ABD'li oyuncu Gwyneth Paltrow, Instagram sayfasından takipçileriyle soru-cevap etkinliği yaptı. Brad Falchuk ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü isim, bir takipçisinin "Hiç çok eşli ilişki yaşamayı düşündünüz mü?" sorusuna gündem olan bir yanıt verdi.
3.04.2024 Cadde
Gwyneth Paltrow ailesiyle Meksika tatilinde!
Gwyneth Paltrow ailesiyle Meksika tatilinde! Oyunculuğa ara verdiğini açıklayan Oscar ödüllü aktris Gwyneth Paltrow, şimdilerde tatilin tadını çıkarıyor. Son olarak ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte Meksika'da objektiflere yansıyen ABD'li yıldız, fit haliyle dikkat çekti.
26.12.2023 Cadde
Gwyneth Paltrow, Oscar heykelciğini kapıyı tutması için kullanıyor!
Gwyneth Paltrow, Oscar heykelciğini kapıyı tutması için kullanıyor! ABD'li aktris Gwyneth Paltrow, 1999 yılında 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünün sahibi olmuştu. 'Shakespeare in Love' filmiyle ödül kazanan Paltrow, Oscar heykelciğini koyduğu yerle gündem oldu.
10.10.2023 Cadde
Gwyneth Paltrow eski sevgilileri Brad Pitt ve Ben Affleck ile ilgili müstehcen detayları paylaştı!
Gwyneth Paltrow eski sevgilileri Brad Pitt ve Ben Affleck ile ilgili müstehcen detayları paylaştı! 'Shakespeare in Love' (Aşık Shakespeare) filmi ile Oscar kazanan ABD'li oyuncu Gwyneth Paltrow, geçtiğimiz gün katıldığı bir podcast programında eski sevgilileri Brad Pitt ve Ben Affleck ile ilgili müstehcen bir soruyu cevaplamasıyla gündeme geldi. Ünlü isim, Leonardo DiCaprio ve Johnny Depp ile öpüştüğü iddiaları hakkında da konuşarak, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
5.05.2023 Cadde
Gwyneth Paltrow'dan 'bilinçli ayrılık' açıklaması! 'Gurur duyuyorum'
Gwyneth Paltrow'dan 'bilinçli ayrılık' açıklaması! 'Gurur duyuyorum' İki çocuğunun babası, Coldplay grubunun solisti Chris Martin'den ayrıldığı dönemde kullandığı 'bilinçli ayrılık' sözleriyle tepki çeken ünlü oyuncu Gwyneth Paltrow, yıllar sonra bu konuyla ilgili konuştu. Bir takipçisinin sorusu üzerine kamera karşısına geçerek açıklama yaptı.
1.05.2023 Cadde
Gwyneth Paltrow'dan Brad Pitt açıklaması: Ona bayılıyorum!
Gwyneth Paltrow'dan Brad Pitt açıklaması: Ona bayılıyorum! 'Iron Man' (Demir Adam), 'Great Expectations' (Büyük Umutlar) ve 'Contagion' (Salgın) gibi yapımlarda rol alan ABD'li oyuncu Gwyneth Paltrow, yıllar önce ayrıldığı eski nişanlısı Brad Pitt ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Eski aşkına saygı duyduğunu ve aktörün büyük hayranı olduğunu söylerken; dört sene önce evlendiği eşinin arkadaşlıklarına saygı duyduğunu da belirtti.
21.10.2022 Cadde
Brad Pitt hastalığını açıkladı: Egoist değilim!
Brad Pitt hastalığını açıkladı: Egoist değilim! Dünyaca ünlü oyuncu Brad Pitt, "prosopagnozi" (yüz körlüğü) hastalığına sahip olduğunu açıkladı. Gördüğü ve tanıştığı insanları sonradan hatırlayamadığını belirten ünlü aktör, hastalığın sonucu olarak insanların kendisini 'egoist' olarak gördüğünü söyledi.
7.07.2022 Cadde
Brad Pitt-Gwyneth Paltrow'dan 25 yıl sonra aşk itirafı! 'Ağlayarak yanıma geldi'
Brad Pitt-Gwyneth Paltrow'dan 25 yıl sonra aşk itirafı! 'Ağlayarak yanıma geldi' Dünyaca ünlü başarılı oyuncu ve iş insanı Brad Pitt yıllar boyunca çetrefilli ilişkileriyle gündeme geldi. Angelina Jolie ile olaylı bir boşanma süreci geçiren Pitt cephesinde ise geçtiğimiz günlerde eski nişanlısı Gwyneth Paltrow ile ilgili bir gelişme yaşandı. İşte 25 yıl sonra gelen büyük itiraf...
15.06.2022 Cadde
Gwyneth Paltrow'un kızı Apple 18 yaşına bastı! 'Senin doğduğun gün doğdum'
Gwyneth Paltrow'un kızı Apple 18 yaşına bastı! 'Senin doğduğun gün doğdum' ABD'li aktris Gwyneth Paltrow'un şarkıcı Chris Martin ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Apple, 18 yaşına bastı. 49 yaşındaki ünlü oyuncu, kızının doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı.
17.05.2022 Cadde
Hollywood'un Terazi'leri...
Hollywood'un Terazi'leri... Kimi güzel, kimi yakışıklı, kimi pratik, kimi ise kararsız... İşte adaletleriyle ön planda olan ve Venüs tarafından yönetilen Terazi burcunun dünyadaki örnek isimleri...
27.09.2021 Cadde
Hollywood'un Terazi'leri...
Hollywood'un Terazi'leri... Kimi güzel, kimi yakışıkı, kimi pratik, kimi ise kararsız...
27.09.2021 Cadde
Dikkat birikinti!
Dikkat birikinti! Gwyneth Paltrow-Brad Falchuk çifti, önceki gün Montecito’da objektiflere takıldı.
24.06.2021 Cadde
Gwyneth Paltrow'dan samimi itiraflar
Gwyneth Paltrow'dan samimi itiraflar ABD'li aktris Gwyneth Paltrow, eski eşi Chris Martin ve 1999 yılında kazandığı Oscar ödülüyle ilgili samimi itiraflarda bulundu.
25.03.2021 Cadde
Gwyneth Paltrow babasının küllerini ziyaret etti
Gwyneth Paltrow babasının küllerini ziyaret etti ABD'li oyuncu Gwyneth Paltrow, babası Bruce Paltrow'un doğum gününü unutmadı. Çocuklarıyla birlikte babasının küllerinin gömülü olduğu ağacı ziyaret eden Paltrow, o anları sosyal medya hesabından yayınladı.
28.11.2020 Cadde
Yok böyle kutlama
Yok böyle kutlama ABD’li yapımcı Brad Falchuk, 47 yaşına giren eşi Gwyneth Paltrow’u öve öve bitiremedi
29.09.2019 Cadde
‘Yaşlandıkça kendinizi seviyorsunuz’
‘Yaşlandıkça kendinizi seviyorsunuz’ ABD’li oyuncu Gwyneth Paltrow, “Belirli bir yaşa eriştikten sonra cinsiyetlerin bir önemi kalmıyor. Zaman geçtikçe kendinizi daha çok sevmeye başlıyorsunuz” dedi.
27.07.2019 Cadde
Makyajsız tanınmadı
Makyajsız tanınmadı Gwyneth Paltrow, eşi Brad Falchuk’la Los Angeles Havalimanı’ndaydı.
23.01.2019 Cadde
'Gün başladığı gibi bitti'
'Gün başladığı gibi bitti' ABD'li oyuncu Gwyneth Paltrow, 29 Eylül'de Brad Falchuk ile evlendiği törenin fotoğraflarını instagram'da yayınladı.
3.11.2018 Cadde
'Gün başladığı gibi bitti'
'Gün başladığı gibi bitti' ABD'li oyuncu Gwyneth Paltrow, 29 Eylül'de Brad Falchuk ile evlendiği törenin fotoğraflarını instagram'da yayınladı.
3.11.2018 Cadde
‘Eş olmayı seviyorum’
‘Eş olmayı seviyorum’ Geçtiğimiz günlerde dört yıllık sevgilisi Brad Falchuk ile dünyaevine giren Gwyneth Paltrow, Marie Claire dergisine kapak oldu.
5.10.2018 Cadde
‘Eş olmayı seviyorum’
‘Eş olmayı seviyorum’ Geçtiğimiz günlerde dört yıllık sevgilisi Brad Falchuk ile dünyaevine giren Gwyneth Paltrow, Marie Claire dergisine kapak oldu.
5.10.2018 Cadde
Mutlu son!
Mutlu son! ABD’li oyuncu Gwyneth Paltrow, yapımcı Brad Falchuk ile evlendi.
30.09.2018 Cadde
9-1-1 ikinci sezonuyla Foxlife'ta
9-1-1 ikinci sezonuyla Foxlife'ta İlkyardım çağrılarına cevap veren gizli kahramanların sıra dışı hikayeleri, 1 Ekim’den itibaren her pazartesi saat 20.30’de 9-1-1’in ikinci sezon bölümleriyle Foxlife’ta devam ediyor.
27.09.2018 TV-Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Brad Falchuk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.