Buluşma

Buluşma

Son dakika buluşma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan buluşma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan buluşma haber sayfamızda...

Buluşma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.745 buluşma haberi bulunmuştur.
Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama
Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel ile yaptığı görüşmeye ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın gündeminde İsrail ile ilgili atılan yeni adım da vardı.
3.05.2024 Gündem
İsrailli organ şebekesi deşifre oldu! Türkiye, İsrail, Suriye üçgeni
İsrailli organ şebekesi deşifre oldu! Türkiye, İsrail, Suriye üçgeni Adana’da polisin sahte pasaport üzerine yaptığı incelemede Türkiye, İsrail ve Suriye üçgenindeki ‘organ ticareti’ şebekesi ortaya çıkarıldı.
3.05.2024 Gündem
8 yıl aradan sonra tarihi buluşma! Karşılıklı hediye jesti
8 yıl aradan sonra tarihi buluşma! Karşılıklı hediye jesti Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde CHP lideri Özgür Özel’i kabul etti. Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı döneminde 8 yıllık aranın ardından bir CHP lideriyle ilk kez yeniden bir araya geldiği görüşme, 1 saat 35 dakika sürdü.
3.05.2024 Haberler
Bağırsaktan vuruyor! Görülme yaşı 20'lere düştü: İlk sinyali böyle veriyormuş, işte çaresi
Bağırsaktan vuruyor! Görülme yaşı 20'lere düştü: İlk sinyali böyle veriyormuş, işte çaresi Yapılan araştırmalar, dünya genelinde erken başlangıçlı kanserlerde artış yaşandığını gösteriyor. Yani artık sadece orta yaş grubu ya da yaşlılar değil, gençler de büyük risk altında. Bağırsak ile bağlantılı olan kanserlerde görülme yaşının neredeyse 20'lere kadar düşmesi ise akıllarda birçok soru işareti yarattı. Alanında uzman 2 isim, gerçekleri açıkladı.
3.05.2024 Genel Sağlık
Bir Galli ile Avustralyalı Yozgat'a düştü! Kaçmak için binbir çile çekip 'deli' oldular
Bir Galli ile Avustralyalı Yozgat'a düştü! Kaçmak için binbir çile çekip 'deli' oldular Takvimler I. Dünya Savaşı yıllarını gösteriyordu. Osmanlı askerleri tarafından yakalanıp Yozgat'taki esir kampına getirilen iki asker, yaptıkları planla herkesi kandırabileceğini düşünürken 'deli' damgası yedi. Tüm çabaları boşa çıkan ikilinin çektikleri tüm çile ise aslında boşunaydı.
3.05.2024 Yaşam
Araç alacaklar dikkat! Zam yasağı geliyor: Piyasayı nasıl etkileyecek?
Araç alacaklar dikkat! Zam yasağı geliyor: Piyasayı nasıl etkileyecek? Otomobil piyasasına yönelik Ticaret Bakanlığı yeni adımlar atmaya hazırlanıyor. Buna göre bayiler sıfır aracı yetkili satıcıya tahsis ettikten sonra vergisi ödendiği andan itibaren fiyatını artıramayacak. Peki zam yasağı piyasayı nasıl etkiler? Sıfır ve ikinci elde fiyat artışı durur mu? İşte detaylar...
3.05.2024 Ekonomi
Zehrinde şifa var dediler!
Zehrinde şifa var dediler! “Zehrinde şifa var dediler içmeye geldim” dizesi aşk için söylenmişti ama yasaklı tarım ilaçlarına da uyuyor. Yasaklanan ‘Dimethoate’ etken maddeli bir tarım ilacı, internet üzerinden hâlâ satılıyor.
3.05.2024 Gündem
İkinci el konutta ‘köpük’ sönüyor
İkinci el konutta ‘köpük’ sönüyor İkinci el konut piyasasında yeni yıl ile başlayan fiyat düşüşleri bölgesel olarak yüzde 30 seviyesine kadar geldi. Fiyatlardaki aşağı yönlü bu hareket alım isteğini artırıyor ancak konut kredi faizlerinin oranı, satışların frene basmasına neden oluyor.
3.05.2024 Ekonomi
8 yıl aradan sonra tarihi buluşma! Karşılıklı hediye jesti
8 yıl aradan sonra tarihi buluşma! Karşılıklı hediye jesti Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin genel merkezinde CHP lideri Özgür Özel’i kabul etti. Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı döneminde 8 yıllık aranın ardından bir CHP lideriyle ilk kez yeniden bir araya geldiği görüşme, 1 saat 35 dakika sürdü.
3.05.2024 Gündem
Taksim’e üst seviye güvenlik önlemi
Taksim’e üst seviye güvenlik önlemi 1 Mayıs’ta gözler Taksim’de olacak.
1.05.2024 Gündem
Girişimcilik ve iş dünyası buluştu
Girişimcilik ve iş dünyası buluştu Merkezi New York’ta bulunan ve Türkiye dahil 40 ülkede faaliyet gösteren Endeavor Derneği, Endeavor Türkiye Gala Gecesi’ni, 25 Nisan’da gerçekleştirdi.
1.05.2024 Ekonomi
Hareket Alanı’nda yüzleşme
Hareket Alanı’nda yüzleşme Huo Rf’nin dördüncü kişisel sergisi “Hareket Alanı”, 8 Mayıs’ta Versus Art Project’te açılıyor. Sanatçının son dönem çalışmalarını bir araya getiren seçki, Huo Rf’nin pratiğinin merkezinde yer alan empati ve utanç duyguları etrafında şekilleniyor.
30.04.2024 Kültür Sanat
Hep birlikte ‘daha uzaklara’
Hep birlikte ‘daha uzaklara’ Mardin Bienali, altıncı edisyonuyla 10 Mayıs’ta başlıyor. Sorularına Mezopotamya coğrafyasında, “Daha Uzaklara” başlığıyla cevap arayacak bienalin küratörü Ali Akay “Ovanın öznelliği bize ilham vermekte” diyor.
29.04.2024 Kültür Sanat
Attila Gökçe'den Serdar Topraktepe’ye Cenk Tosun tepkisi! 'Maçı çevirebilecek fırsatı harcamadın mı?'
Attila Gökçe'den Serdar Topraktepe’ye Cenk Tosun tepkisi! 'Maçı çevirebilecek fırsatı harcamadın mı?' Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Fenerbahçe’ye 2-1 mağlup oldu. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarları derbiyi değerlendirdi.
28.04.2024 Beşiktaş
‘Festival Çocuk’la doğada buluşma
‘Festival Çocuk’la doğada buluşma İzmir’in eğlencesi en bol çocuk festivali “Festival Çocuk”, Akıllı Teknoloji Uzmanı Bilicra Ana sponsorluğunda, 12 Mayıs Pazar günü Çiçekliköy Moment Tabiat Park’ında kapılarını 8. kez açmaya hazırlanıyor.
27.04.2024 Ege
“Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor”
“Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor” Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, halı fuarlarının sektör açısından önemli buluşma noktaları olduğunu söyledi.
23.04.2024 Ekonomi
Bakan Tekin koltuğunu Irmak Genç'e devretti
Bakan Tekin koltuğunu Irmak Genç'e devretti Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in koltuğuna oturan 6'ncı sınıf öğrencisi Irmak Genç (11), teneffüs ve tatil süreleriyle ilgili açıklama yaptı.
23.04.2024 Gündem
Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı: Skandal bir hata!
Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı: Skandal bir hata! Sivasspor, Süper Lig’in 33’üncü haftasında Fenerbahçe’yi konuk etti. Karşılaşmanın tartışmalı penaltı kararını eski hakemler yorumladı.
23.04.2024 Sivasspor
Savunmada uluslararası buluşma tamam
Savunmada uluslararası buluşma tamam Türk savunma, havacılık ve uzay sektörünün, yerlilik oranının artırılması, uluslararası rekabette üst seviyelere taşınması için hareket eden sanayi kümelenmesi SAHA İstanbul’un Genel Sekreteri Levent Kerim Uça, “Savunma sanayiinde faaliyet gösteren firmalarımızın ihracat gayretlerini desteklemeye devam ediyoruz. Bu kapsamda, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi’nin öncülüğünde İtalyan havacılık kümelenmesi Lombardia Aerospace Cluster ile başarılı bir etkinlik gerçekleştirdik” dedi.
22.04.2024 Ekonomi
Tanrı Dağları’nın eteklerinde bir vaha: İli
Tanrı Dağları’nın eteklerinde bir vaha: İli Özay Şendir - Fransız Doğu Bilimci Joseph De Guines’in 1756-1758 yılları arasında 3 cilt olarak yayımladığı “Büyük Türk Tarihi” kitabında Türklerin atası olarak Nuh Peygamberin oğlu Yafes’in adını zikreder ve Yafes’in oğullarından birinin adının Türk olduğunu yazar...
20.04.2024 Pazar
Fabrikada sanat var
Fabrikada sanat var Her İzmirlinin belleğinde izler bırakan Alsancak Tekel Fabrikası aslına uygun restorasyon edilerek, İzmir Kültür Sanat Fabrikası olarak hayat buldu. Kısa sürede kentin yeni cazibe merkezi halini alan İzmir Kültür Sanat Fabrikası 1. yaşını kutluyor.
20.04.2024 Ege
YÖK Başkanı Özvar: Yapay zekayı ülke açısından çok önemli görüyoruz
YÖK Başkanı Özvar: Yapay zekayı ülke açısından çok önemli görüyoruz Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, "Bugün, ülkemizdeki üniversitelerde 198 farklı ülkeden 350 bine yakın uluslararası öğrenci öğrenim görmektedir. Bu yönüyle ülkemiz dünyada en fazla öğrenciye sahip ilk 10 ülke arasına girmiş ve yükseköğretimde küresel bir eğitim merkezi haline gelmiştir. Hedefimiz uluslararası öğrenci sayısında, dünyada ilk 5’e girmektir" dedi.
19.04.2024 Gündem
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Haberler
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Gündem
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali 18 - 21 Nisan tarihleri arasında 13.’sü gerçekleşecek olan Alaçatı Ot Festivali, birbirinden eğlenceli konserleri, şefler meydanı, sergileri, kıymetli söyleşileri, heyecan dolu yemek yarışmaları ve zengin stantlarıyla unutulmaz anılara ev sahipliği yapacak. Festivalin en renkli görüntülerine sahne olan geleneksel festival korteji 19 Nisan Cuma günü saat 14’te gerçekleşecek.
15.04.2024 Advertorial

Benzer Haber Etiketleri

Buluşma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.