Cambridge

Cambridge

Son dakika Cambridge haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Cambridge gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Cambridge haber sayfamızda...

Cambridge

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.127 cambridge haberi bulunmuştur.
Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, Dubai'de aşka geldi!
Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, Dubai'de aşka geldi! Kaan Urgancıoğlu ile başrolleri paylaştığı Yargı dizisindeki performansıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu Pınar Deniz, sevgilisi Kaan Yıldırım ile art arda paylaşımda bulundu. Dubai’de mutlu anlar geçiren çiftin paylaşımlarına beğeni yağdı.
15.03.2024 Cadde
Kalp için domates hapı
Kalp için domates hapı Domatesin kalbe faydalı olduğu bilindiği için bu alanda yeni üretimler yapılıyor. İngiliz bilim insanları da yeni bir  “domates hapı” geliştirdi.
20.02.2024 Dünya
20 yılda ne ‘yüz’ler eskitti: Facebook
20 yılda ne ‘yüz’ler eskitti: Facebook Sosyal medyanın ‘mucidi’ Mark Zuckerberg’in kurduğu Facebook, 3 milyardan fazla insanı sanal platformda buluştururken suçlamalara da göğüs gererek 20. yaşına girdi.
11.02.2024 Gündem
Herkesin iyiliği için YZ
Herkesin iyiliği için YZ 'Moda' sözcüğün ötesinde: Yapay zekânın küresel zorluklara karşı sunduğu gerçekçi çözümler
9.02.2024 Teknoloji
Kaan Yıldırım, Pınar Deniz'i telefonuna neden 'cart curt' diye kaydetti?
Kaan Yıldırım, Pınar Deniz'i telefonuna neden 'cart curt' diye kaydetti? Sevgilisi Pınar Deniz’i telefonuna “Cart curt” diye kaydeden Kaan Yıldırım, “Sevgilinzii Cart curt diye kaydetmeniz sosyal medyada çok konuşuldu. Neden bu şekilde kaydettiniz?” diye soran muhabirlere dikkat çeken bir yanıt verdi.
5.02.2024 Cadde
Pınar Deniz: Kaan Yıldırım ile aramıza kimse giremez!
Pınar Deniz: Kaan Yıldırım ile aramıza kimse giremez! Kanal D'nin sevilen dizisi 'Yargı'da Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz, önceki akşam sevgilisi ve meslektaşı Kaan Yıldırım ile 'Öteki' adlı tiyatro oyununun galasına katıldı. Birlikte kameralara poz veren ikiliden güzel oyuncu, "Aramıza kimse giremez" diyerek bir kez daha Yıldırım'a aşkını ilan etti. Ünlü ismin bu sözlerinde bir gönderme olup olmadığı ise merak konusu oldu.
3.02.2024 Cadde
Birleşik Krallık ekonomik durgunluktan etkilendi
Birleşik Krallık ekonomik durgunluktan etkilendi Birleşik Krallık'ın tüm bölgeleri 2010 yılından bu yana ekonomik durgunluktan etkilendi.
22.01.2024 Uzmanpara
Doktorlara sordu, 3 kilo getirip Türkiye'de ekti! 'Kral yiyeceği' 4 yılda 20'ye katladı
Doktorlara sordu, 3 kilo getirip Türkiye'de ekti! 'Kral yiyeceği' 4 yılda 20'ye katladı Eskişehirli Hayriye Kuşçu, okulda çok başarılı bir öğrenci değildi. Çünkü annesinin okuma yazması olmadığı gibi ona derslerinde yardım edecek kimse de yoktu. Ancak ilkokul öğretmeni küçük kıza sürekli, "Sen ileride çok başarılı bir iş kadını olacaksın" diyordu. Hayriye, o ışığı küçükken gözlerinde gören öğretmenini yanıltmadı. Meksika'dan Türkiye'ye getirip ektiği mor patatesle başarısını 4 yılda 20'ye katladı.
17.01.2024 Yaşam
‘MS hastalığı göçle Avrupa’ya taşındı’
‘MS hastalığı göçle Avrupa’ya taşındı’ Kuzey Avrupalıların, MS (Multiple Skleroz) hastalığına yakalanma risklerinin, neden atalarından daha fazla olduğuna dair Cambridge Üniversitesi’nde antik DNA’lar üzerine çalışma yapıldı.
12.01.2024 Dünya
Cerrahpaşa’da estetik hatalara estetik! Kuaförler bile yapıyor
Cerrahpaşa’da estetik hatalara estetik! Kuaförler bile yapıyor Dolgu, botoks gibi estetik işlemler, merdiven altı güzellik ve kuaför salonlarında hatta kadınların ev toplantılarında yaptırılıyor. Plastik cerrah, dermatolog, uzmanına yaptırılmayan işlemler hayatı kâbusa çevirebiliyor. Estetiği kimlerin yapması gerektiğini, sağlığa zararlarını uzmanlarına sorduk.
8.01.2024 Gündem
Kütüphanelerin Evrimi
Kütüphanelerin Evrimi Kitaplar ve onlar için tasarlanan yapılar tarih süresince birbirlerine çok yakın bir gelişim sergiledi. Kitapların üretimi, korunması, saklanması ve okurla buluşması teknolojinin olanaklarıyla birlikte sürekli biçim değiştirirken, kütüphane yapıları da bu gelişime ayak uydurarak evrimini sürdürdü. Günümüzde kütüphane yapıları insanları bir araya getiren kamusal bir mekan ve kültürel bir simge olarak eskisinden çok daha büyük bir önem taşıyor.
1.01.2024 Mimarlık
'Cumhuriyetin Mimarları' Kitabı
'Cumhuriyetin Mimarları' Kitabı Yıldız Entegre, Cumhuriyet’in 100. yılında, mimari alanda önemli izler bırakacak “Cumhuriyetin Mimarları” adlı eseri sektöre ve Türkiye’ye kazandırdı.
1.01.2024 Mimarlık
Pınar Deniz'den Kaan Yıldırım'a: Beraber büyümek ne güzel!
Pınar Deniz'den Kaan Yıldırım'a: Beraber büyümek ne güzel! Uzun süredir kendisi gibi oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşayan 'Yargı' dizisinin yıldızı Pınar Deniz, yakında birlikte nikah masasına oturması beklenen sevgilisinin doğum gününü romantik bir paylaşımla kutladı.
26.12.2023 Cadde
‘Dünyanın en iyi eğitimcileri’ listesine girdi
‘Dünyanın en iyi eğitimcileri’ listesine girdi Cambridge Üniversitesi Yayınları tarafından beş yıldır düzenlenen Cambridge Mesleğe Adanmış Öğretmen Ödülleri 2023’ün bölge birincileri arasında Ankara Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Dr. Selçuk Yusuf Arslan da yer aldı.
23.12.2023 Eğitim
Evlilik planları yaptığı 'adam' kadın çıktı! Şeytani planın şok detayları
Evlilik planları yaptığı 'adam' kadın çıktı! Şeytani planın şok detayları İlişki yaşadığı kadını 'erkek' taklidi yaparak kandırdı, sayısız yalanı evlilik planları izledi. İnternetteki bir flört uygulamasından kurbanlarını ağına düşüren kadının yaptıkları hakimi bile pes ettirdi.
21.12.2023 Dünya
Büyük ilgi! Eğitimin kalbi Bursa'da attı
Büyük ilgi! Eğitimin kalbi Bursa'da attı Eğitimde İnovasyon Derneği ve Özel Bursa Kültür Okulları işbirliği ile gerçekleştirilen 10. Eğitimde Değişim Konferansı, 'Değişim İçin; Yeniden Okul' temasıyla gerçekleştirildi.
17.12.2023 Eğitim
Roma tarihini değiştirecek keşif
Roma tarihini değiştirecek keşif Cambridge liderliğindeki bir arkeolog ekibi tarafından yapılan keşifler, Roma İtalya’sının gerileyişiyle ilgili temel varsayımları çürütüyor.
15.12.2023 Kültür Sanat
Uluslararası dil sınavları cep yakıyor
Uluslararası dil sınavları cep yakıyor Sonuçları dünyada ve Türkiye’de birçok okula ve üniversiteye girişte geçerli olan yabancı dil sınavlarının ücreti, yükselen döviz kuruyla birlikte günden güne artıyor.
13.12.2023 Eğitim
'Beyni olmayan adam' gerçek mi? 'Gizli yetenekleri ortaya çıkabilir'
'Beyni olmayan adam' gerçek mi? 'Gizli yetenekleri ortaya çıkabilir' Son günlerde herkes beyin dokusunun büyük bir kısmını kaybetmesine rağmen yine de normal bir hayat sürdürebilen kişiyi konuşuyor. Peki sosyal medya platformu TikTok'ta izlenme rekorları kıran bu videoda izlediklerimiz gerçek mi? Beyin hasarı alan bir kişinin günlük yaşamına devam etmesi mümkün mü?
2.12.2023 Gündem
Rahmi M. Koç Bilim Madalyası Prof. Dr. Ayşe Zarakol’a
Rahmi M. Koç Bilim Madalyası Prof. Dr. Ayşe Zarakol’a Koç Üniversitesi tarafından bilimin gelişmesini teşvik etmek amacıyla bu yıl sekizinci kez verilen Rahmi M. Koç Bilim Madalyası’nın sahibi Cambridge Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ayşe Zarakol oldu.
30.11.2023 Ekonomi
ABD’den sahte mozaik iadesi
ABD’den sahte mozaik iadesi Lübnanlı bir antika kaçakçısının New York’a getirildiği söylenen ve ABD tarafından Lübnan’a iade edilen 9 mozaik panelin sahte olduğu iddia ediliyor.
21.11.2023 Kültür Sanat
‘Taş Devri bebekleri daha şanslıydı’
‘Taş Devri bebekleri daha şanslıydı’ Bir araştırma, Taş Devri bebeklerinin bugünkünden daha iyi ebeveynliğe sahip olduğunu ortaya koydu.
16.11.2023 Dünya
‘GRB 221009A’, radyo dalgalarını bile karıştırdı: Kozmik patlamayı bu kez ucuz atlattık
‘GRB 221009A’, radyo dalgalarını bile karıştırdı: Kozmik patlamayı bu kez ucuz atlattık Bilim insanları, şimdiye kadar Dünya atmosferinde gerçekleşen en güçlü kozmik enerji patlamasını, bir başka ifadeyle devasa gama ışını patlamasını tespit etti.
16.11.2023 Dünya
Bahçeşehir Koleji'nden Sabah'a 19 sayı fark!
Bahçeşehir Koleji'nden Sabah'a 19 sayı fark! Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup D Grubu'nun 5'inci haftasında Sabah engelini 99-80'lik skorla geçti.
15.11.2023 Basketbol
Afete karşı startup
Afete karşı startup Genç girişimci Damla Akyüz, afetler sonrası kesilmeyecek bir haberleşme sistemi oluşturma hedefiyle startup Quakecom'u kurmuş. Fikir yatılı okurken bir depremde ailesiyle iletişim kuramayınca doğmuş...
10.11.2023 Milliyet Executive

Benzer Haber Etiketleri

Cambridge ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.