Çıkan

Çıkan

Son dakika çıkan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çıkan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çıkan haber sayfamızda...

Çıkan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 306.710 çıkan haberi bulunmuştur.
İkinci Kadir Şeker davasında karar verildi
İkinci Kadir Şeker davasında karar verildi Eskişehir’de eşini ve kızını bıçakla yaralayan Afganistan uyruklu şahsı, kavgayı ayırdığı esnada bıçakladığı için yargılandığı davada verilen 5 yıl hapis cezası onanan Tolga Daşkıran ile arkadaşı Hüseyin Şahin Eskişehir Adliyesine gelerek teslim oldu.
26.04.2024 Gündem
Barış Alper Yılmaz'ı Adana'da iki dev takip edecek!
Barış Alper Yılmaz'ı Adana'da iki dev takip edecek! Galatasaray'ın genç yıldızı Barış Alper Yılmaz, Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeye devam ediyor.
26.04.2024 Galatasaray
Adana Demirspor-Galatasaray maçı "Şampiyon Oran" ile Misli'de
Adana Demirspor-Galatasaray maçı "Şampiyon Oran" ile Misli'de Süper Lig'in zirvesinde Fenerbahçe ile puan farkını 4 yapan Galatasaray, rahat konumda bulunan Adana Demirspor'la kozlarını Yeni Adana Stadyumu'nda paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Canlı Bahis, Canlı Sohbet seçenekleriyle ve Misli’ye özel "Şampiyon Oran" ile yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!
26.04.2024 Adana Demirspor
Çanakkale Boğazı'nda yangın: Gemi, liman bölgesine demirletildi
Çanakkale Boğazı'nda yangın: Gemi, liman bölgesine demirletildi Mısır'dan Bulgaristan'a giden 'AK DISCOVERY' isimli 107 metre uzunluğundaki kuru yük gemisinde, dün saat 19.00 sıralarında yangın çıktı.
26.04.2024 Gündem
Mert Demir ile aşkı belgelenmişti! Serenay Sarıkaya kulisten verdiği pozunu paylaştı
Mert Demir ile aşkı belgelenmişti! Serenay Sarıkaya kulisten verdiği pozunu paylaştı Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte başrolü paylaştığı 'Aile' dizisinde 'Devin' karakterini canlandıran ve şimdilerde şarkıcı Mert Demir ile yaşadığı aşkla gündemde adından söz ettiren Serenay Sarıkaya, kuliste hazırlanırken verdiği pozu takipçileriyle paylaştı.
26.04.2024 Cadde
‘Yüksek yargıda hiyerarşi yok’
‘Yüksek yargıda hiyerarşi yok’ AYM Başkanı Kadir Özkaya, yüksek mahkemeler arasındaki gerilimle ilgili, “Anayasa’ya göre yasama, yürütme ve yargı organları arasında hiyerarşik bir ilişki olmadığı gibi yüksek yargı organları arasında da böyle bir ilişki yoktur” dedi.
26.04.2024 Gündem
Organik çilekle tarıma doping!
Organik çilekle tarıma doping! Ünü Türkiye’yi aşan Hüyük çileği ile Sason çileğinde ilk ürünler geri sayımda. Anadolu’dan çıkan bu iki organik tat, küçük ve engebeli arazileri üretime katarken; aynı zamanda şehirden köye göçü sağlayarak kırsal kalkınmanın iyi birer örneği oluyor.
26.04.2024 Ekonomi
Kaygı çocukları esir aldı
Kaygı çocukları esir aldı Dünya sorunları, akıllı telefonlar, sosyal medya ve sınavlar nedeniyle çocuklar, adeta kaygının esiri oldular. Korku, endişe, saç dökülmesi, egzema, depresyon bu durumun belirtileri arasında.
26.04.2024 Eğitim
Beyoğlu'nun kalbindeki Frej'in dramı! Düştükleri belediye çukuru koca mirası iç etti
Beyoğlu'nun kalbindeki Frej'in dramı! Düştükleri belediye çukuru koca mirası iç etti Beyoğlu'nda bir apartman... Şimdilerde eskisi kadar olmasa da hâlâ ihtişamlı. Onu 'gösterişli' yapan da mimari görüntüsünden ziyade hikâyesi. Frej Ailesi'nin kızlarına bıraktığı miras, bir karı-koca için sonun başlangıcı oldu. Peki, çoğumuzun belki de her gün önünden gelip geçtiği o binada neler yaşandı?
26.04.2024 Yaşam
Adana'da kardeşlerin kavgası kanlı bitti: 3 yaralı
Adana'da kardeşlerin kavgası kanlı bitti: 3 yaralı Adana’nın Ceyhan ilçesinde tarlada patates başağı toplayan kardeşler arasında paylaşım anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. 1’i kadın 3 kişinin yaralandığı çatışma anları cep telefonu kamerasına yansıdı.
26.04.2024 Gündem
İnci Taneleri'nde Azem'in sözleri yüreklere dokundu! Nusret özgürlüğüne kavuştu
İnci Taneleri'nde Azem'in sözleri yüreklere dokundu! Nusret özgürlüğüne kavuştu Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 12. bölümü yayınlandı. Azem gün geçtikçe kızına bir adım daha yaklaşıyor. Dilber ayrılığı kaldıramadı. Nusret özgürlüğüne kavuştu. Aleyne, Reyyaz'a rest çekti. Azem'in sözleri yüreklere dokundu. İşte detaylar...
26.04.2024 Cadde
Kontrolden çıkan otomobil karşı yönden gelen araca çarptı o anlar kamerada
Kontrolden çıkan otomobil karşı yönden gelen araca çarptı o anlar kamerada Düzce'de yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, karşı yöne geçerek başka bir otomobille çarpıştı. 4 kişinin yaralandığı kaza, araç içi kamerasına yansıdı.
25.04.2024 Haberler
Çanakkale Boğazı'nda kuru yük gemisinde yangın söndürüldü
Çanakkale Boğazı'nda kuru yük gemisinde yangın söndürüldü Çanakkale Boğazı’nda AK DISCOVERY isimli kuru yük gemisinde çıkan yangın, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü. Olayda yaralanan 1 gemi personeli hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
25.04.2024 Gündem
Acun Ilıcalı'nın satın almak istediği takım ortaya çıktı! Fenerbahçe'nin rakibi olmuştu
Acun Ilıcalı'nın satın almak istediği takım ortaya çıktı! Fenerbahçe'nin rakibi olmuştu İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı'nın satın almak istediği yeni kulüp ortaya çıktı. Bu sezon Fenerbahçe'nin de rakibi olan kulüpten konu hakkında resmi açıklama geldi. İşte detaylar...
25.04.2024 Dünyadan Futbol
Hatay'da depremzedelerin kaldığı konteyner kentte yangın
Hatay'da depremzedelerin kaldığı konteyner kentte yangın Hatay'ın Antakya ilçesinde konteyner kentte yangın çıktı. İtfaiye ekipleri yangına hemen müdahale etti.
25.04.2024 Gündem
Ankara'da bir fabrikada yangın çıktı!
Ankara'da bir fabrikada yangın çıktı! Ankara’da yer alan bir fabrikanın dış cephesinde yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.
25.04.2024 Haberler
Teleferik kazası sonrası Kepez belediyesinde başkan vekili belli oldu
Teleferik kazası sonrası Kepez belediyesinde başkan vekili belli oldu Antalya'da yaşanan teleferik kazasının ardından tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün vekili belli oldu.
25.04.2024 Gündem
Bayatlama derdinden kurtarıyor, kıyır kıyır oluyor! Tuzlu kurabiye hamuruna 1 çay kaşığı koyun
Bayatlama derdinden kurtarıyor, kıyır kıyır oluyor! Tuzlu kurabiye hamuruna 1 çay kaşığı koyun Her saatte keyifle tüketilen tuzlu kurabiyeler, çay saatlerinin ve misafir ağırlamanın vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Eğer pastaneden alınan tuzlu kurabiyeleri aratmayacak hatta onlardan daha lezzetli, ev yapımı kurabiyeler hazırlamak istiyorsanız, bu tarifi mutlaka denemelisiniz. Bu tarif hem sizi bayatlama derdinden kurtaracak hem de kıyır kıyır olacak.
25.04.2024 Püf Noktası
Ankara'da bir fabrikada yangın çıktı! Ekipler yangına müdahale etti
Ankara'da bir fabrikada yangın çıktı! Ekipler yangına müdahale etti Ankara’da yer alan bir fabrikanın dış cephesinde yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Fabrika yangını kontrol altına alındı.
25.04.2024 Gündem
Marmaris’te açıkta demirleyen tekne battı
Marmaris’te açıkta demirleyen tekne battı Muğla’da açık denizde demirleyen ve içerisinde kimsenin bulunmadığı öğrenilen gezi teknesi battı.
25.04.2024 Haberler
Gazze’de insani dram: En az 34 bin 305 ölü
Gazze’de insani dram: En az 34 bin 305 ölü İsrail’in 202 gündür bombardımanı sürdürdüğü Gazze Şeridi’nde hayatını kaybedenlerin sayısı en az 34 bin 305’e, yaralıların sayısı ise 77 bin 293’e yükseldi.
25.04.2024 Dünya
Park halindeki otomobil alev alev yandı
Park halindeki otomobil alev alev yandı Park halindeki otomobilde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.
25.04.2024 Gündem
Atatürk'e dua edilmesine tepki gösterip, hakaret etmişti! Karar verildi
Atatürk'e dua edilmesine tepki gösterip, hakaret etmişti! Karar verildi İstanbul Beşiktaş'ta, 10 Kasım'da, Cuma Namazı hutbesinde Atatürk'e dua edilmesine tepki göstererek camiden çıkan ve sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla Atatürk'e ve ona dua eden imama hakaret eden Ahmet Bostancı için karar verildi.
25.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'nin 62. Kuruluş Yıl Dönümü Töreni’ne katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'nin 62. Kuruluş Yıl Dönümü Töreni’ne katıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Yüce Divan Salonu'nda Anayasa Mahkemesinin 62. kuruluş yıl dönümü ve yeni üye Prof. Dr. Ömer Çınar'ın ant içme törenine katıldı.
25.04.2024 Gündem
Tavandaki lambaları düzeltirken elektrik akımına kapılarak 4 metreden düştü
Tavandaki lambaları düzeltirken elektrik akımına kapılarak 4 metreden düştü Konya’da iş yerinin tavanında bulunan lambaları düzeltmek için merdivenle 4 metre yükseğe çıkan iş yeri sahibinin elektrik akımına kapılarak zemine düşme anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İş yeri sahibi hastaneye kaldırılırken, yapılan muayenelerinde sağlık durumunun iyi olduğunun anlaşılması üzerine hastaneden taburcu edildi.
25.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Çıkan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.