Son dakika: CHP'de şok istifa! Battal İlgezdi istifa etti
Son dakika: CHP'de şok istifa! Battal İlgezdi istifa etti CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, partisinden istifa ettiğini açıkladı. İlgezdi, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin son kurultayında Genel Başkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyenler tek tek partimizden tasfiye ediliyor." dedi.
26.01.2024 Gündem
‘İkinciliğe mahkum olmak bitecek’
‘İkinciliğe mahkum olmak bitecek’ “CHP’nin ikinciliklere mahkumiyeti, muhalefeti bitecek, CHP iktidara gelecek” diyen Özgür Özel, “Milletin sesini duymadan siyaset yapamayız. Yenilgilerin geride kalması için bizim ileriye gitmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.
5.11.2023 Gündem
CHP'nin yeni genel başkanı belli oldu: Özgür Özel'den açıklama
CHP'nin yeni genel başkanı belli oldu: Özgür Özel'den açıklama CHP’de Genel Başkan seçimini 812 oyla Özgür Özel kazandı. Kemal Kılıçdaroğlu ise 536 oy aldı. Özgür Özel, CHP'nin 8'inci Genel Başkanı seçildi. Özel oylama sonrası açıklama yaptı.
5.11.2023 Gündem
'Başka çareleri yok' diyerek CHP'nin yerel seçim planını anlattı: Beşiktaş, Küçükçekmece, Esenyurt...
'Başka çareleri yok' diyerek CHP'nin yerel seçim planını anlattı: Beşiktaş, Küçükçekmece, Esenyurt... 23. Dönem CHP Milletvekili Mehmet Sevigen, Cumhuriyet Halk Partisi'nin yerel seçim planını açıkladı. İYİ Parti ve YSP ile ittifakın olacağını belirten Sevigen, Beşiktaş, Küçükçekmece ve Esenyurt ilçelerine dikkat çekti. İYİ Parti'li Turhan Çömez, Gelecek Parti'li Serkan Özcan ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına tepki gösterdi.
21.07.2023 Gündem
Aslı Baykal'dan CNN Türk'te flaş açıklamalar: CHP ele geçirildi
Aslı Baykal'dan CNN Türk'te flaş açıklamalar: CHP ele geçirildi Deniz Baykal'ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal telefonla bağlandığı CNN TÜRK yayınında Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı Hikmet Çetin'in 'Kılıçdaroğlu partiye Baykal'dan bile daha fazla zarar veriyor' açıklamasını yorumladı.
7.07.2023 Haberler
Aslı Baykal'dan CNN Türk'te flaş açıklamalar: CHP ele geçirildi
Aslı Baykal'dan CNN Türk'te flaş açıklamalar: CHP ele geçirildi Deniz Baykal'ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal telefonla bağlandığı CNN TÜRK yayınında Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Başkanı Hikmet Çetin'in 'Kılıçdaroğlu partiye Baykal'dan bile daha fazla zarar veriyor' açıklamasını yorumladı.
7.07.2023 Gündem
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 28 Mayıs sonrası flaş açıklamalar! CNN TÜRK'te gazeteciler değerlendirdi
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 28 Mayıs sonrası flaş açıklamalar! CNN TÜRK'te gazeteciler değerlendirdi 28 Mayıs sonrası CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, canlı yayına katıldı. Kılıçdaroğlu, "Beklediğimiz olmadı, üzüldük ama yine de ben o akşam konuştum; kazanamadık ama ortaya çıkan tablo ağır bir yenilgi değil." dedi. CNN TÜRK'te gazeteciler Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını değerlendirdi.
9.06.2023 Gündem
Son dakika! Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na çağrı: Onurunuzla, gururunuzla istifa ediniz
Son dakika! Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na çağrı: Onurunuzla, gururunuzla istifa ediniz Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Kemal Kılıçdaroğlu'na "Lütfen şu koltuk sevdalısı, gücünü sizden alan zavallılara kalkan olmayın, onurunuzla, gururunuzla istifa ediniz! Kazananlara bırakın." derken Ekrem İmamoğlu, CHP'nin başına geçmelidir çağırısında bulundu.
28.05.2023 Gündem
Keçiören'de Deniz Baykal'ın adı verilen park açıldı
Keçiören'de Deniz Baykal'ın adı verilen park açıldı Keçiören Belediyesi tarafından ilçedeki Şehit Kubilay Mahallesi’ne inşa edilen ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın ismi verilen parkın açılışı gerçekleştirildi. Parkın girişinde Baykal'ın özgeçmişi yer aldı.
26.05.2023 Gündem
Bakan Dönmez’den Muharrem İnce açıklaması
Bakan Dönmez’den Muharrem İnce açıklaması Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, baba ocağı Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde tarihi Taşhan’da partililerle bir araya geldi.
11.05.2023 Gündem
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 14 Mayıs tatili
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 14 Mayıs tatili TBMM Genel Kurulu, 14 Mayıs milletvekili genel seçimi kesin sonuçlarının YSK tarafından ilanını takip eden üçüncü günü saat 14.00'te toplanmak üzere tatile girdi.
6.04.2023 Gündem
CHP'de 50 yıl sonra Baykal'sız ilk seçim
CHP'de 50 yıl sonra Baykal'sız ilk seçim Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Antalya'da 50 yıl sonra ilk defa Deniz Baykal listede olmadan seçime girecek. 1973 yılında ilk defa Antalya'dan milletvekili seçilen Baykal, 50 yılda CHP listelerinden 10 kez girdiği milletvekilliği seçiminde, 9 kez 1'inci sırada kendisine yer buldu.
1.04.2023 Gündem
Hayatını kaybeden Deniz Baykal'a veda
Hayatını kaybeden Deniz Baykal'a veda 85 yaşında hayatını kaybeden CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal için Ankara'da cenaze töreni düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.
14.02.2023 Haberler
Hayatını kaybeden Deniz Baykal'a veda
Hayatını kaybeden Deniz Baykal'a veda 85 yaşında hayatını kaybeden CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlandı.
14.02.2023 Gündem
Bir devir kapandı
Bir devir kapandı Türk siyaset hayatında derin izler bırakan eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Ankara’daki evinde dün sabaha karşı yaşama veda etti.
12.02.2023 Gündem
Deniz Baykal vefat etti
Deniz Baykal vefat etti Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal hayatını kaybetti.
11.02.2023 Haberler
CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal vefat etti
CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal vefat etti Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal hayatını kaybetti.
12.02.2023 Gündem
Bakan Bozdağ: Türkiye eninde sonunda yeni anayasayı yapacak
Bakan Bozdağ: Türkiye eninde sonunda yeni anayasayı yapacak Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yeni anayasa çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Yeni anayasa Türkiye'nin değişmez gündem maddesi. Türkiye eninde sonunda yeni anayasayı yapacak." dedi.
3.10.2022 Siyaset
BBP'li Polat: Muhsin Yazıcıoğlu'nu Türkiye Cumhuriyeti arıyor ve özlüyor
BBP'li Polat: Muhsin Yazıcıoğlu'nu Türkiye Cumhuriyeti arıyor ve özlüyor Büyük Birlik Partisi (BBP) Sivas İl Başkanı Ahmet Polat, 25 Mart 2009'da Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde, içerisinde bulunduğu helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden genel başkanları Muhsin Yazıcıoğlu'na özlemlerinin hiç dinmediğini söyledi. Polat, "Bugün 13'üncü seneyi devriyesini yaşıyoruz. Hasret ve özlemle arıyoruz. Sadece biz Alperenler ve Büyük Birlik Partililer değil onu Türkiye Cumhuriyeti arıyor ve özlüyor " dedi. Polat, olayla ilgili açılan davanın da bir an önce sonuçlanmasını beklediklerini vurguladı.
25.03.2022 Siyaset
CHP 98 yaşında
CHP 98 yaşında Mustafa Kemal Atatürk tarafından 9 Eylül 1923’te kurulan ve bugüne kadar 7 genel başkanın görev yaptığı CHP, 98. kuruluş yıl dönümünü kutluyor.
8.09.2021 Siyaset
Deniz Baykal sessizliğini bozdu! "Kendime 'iyi ki cevap vermedin' diyorum"
Deniz Baykal sessizliğini bozdu! "Kendime 'iyi ki cevap vermedin' diyorum" Deniz Baykal, 3 Kasım 2002 seçimleri ile ilgili 'siyasi pazarlık' iddiasında bulunarak kendisini hedef alan Zülfü Livaneli ile ilgili sessizliğini bozdu. Baykal, "Geriye bakınca kendime ‘İyi ki bir cevap vermeye kalkmadın’ diyorum. Çünkü çok kolayca duygusallaşarak insanın içini rahatlatacak laflar da söylenebilir ama şimdi yaşanmışlıkları görünce ‘İyi ki Deniz, hiç konuşmaya girmedin, açmadın’ diyorum" açıklamasını yaptı.
27.07.2021 Siyaset
Dönüşümün rantı vatandaşın olacak
Dönüşümün rantı vatandaşın olacak İzmir’de Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap Temel Atma töreninde tepki gösteren vatandaşları dinleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kentsel dönüşümle ortaya çıkan rantın bölgede yaşayanların yararına kullanılması için çalıştıklarını söyledi
14.03.2021 Siyaset
Mehmet Özhaseki, partisinin Ağrı kongresinde konuştu
Mehmet Özhaseki, partisinin Ağrı kongresinde konuştu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "13 tane kardeşimiz şehit edildi, içimiz yandı. Kimdi o yavrular, sizin, bizim ve çevremizdeki herkesin evlatları. Bir gün olsun ne HDP'lilerden ne onlardan (CHP) 'Kahrolsun PKK, Allah belasını versin bu lanet örgütün.' diye bir söz duymadık. Bu elbette bizim içimizi acıtır. Utanmadan 'Bu işin sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan'dır.' demeye başladılar." dedi.
24.02.2021 Siyaset
Dudu: Kılıçdaroğlu önerimizi reddetti!
Dudu: Kılıçdaroğlu önerimizi reddetti! CHP’de 3 milletvekilinin istifası ardından arabulucu rolü üstlenerek eski genel başkanlarla görüşen ancak sonuç alamayınca partiden istifa eden eski milletvekili Mevlüt Dudu, genel başkan ve cumhurbaşkanı adayının üyeler tarafından belirlenmesi, iki seçimde başarısız olan g enel başkanın görevinden ayrılması önerilerinin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından reddedildiğini söyledi.
14.02.2021 Siyaset
Son dakika... CHP'den istifa etti perde arkasını anlattı: Kılıçdaroğlu reddetti!
Son dakika... CHP'den istifa etti perde arkasını anlattı: Kılıçdaroğlu reddetti! Gelen bir son dakika haberine göre; Cumhuriyet Halk Partisi'nde 3 milletvekilinin istifasının ardından arabulucu olarak eski genel başkanlarla istişarelerde bulunan ama netice alamayınca CHP'den istifa eden eski vekil Mevlüt Dudu, önerilerinin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından reddedildiğini söyledi.
13.02.2021 Siyaset