Derbide

Derbide

Son dakika Derbide haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Derbide gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Derbide haber sayfamızda...

Derbide

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.397 derbide haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel ilk 11'ler, FB - BJK derbi istatistikleri
Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel ilk 11'ler, FB - BJK derbi istatistikleri Trendyol Süper Lig'in 34'üncü haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Dev derbi 19.00'da başlayacak. Fenerbahçe - Beşiktaş maçının tüm ayrıntıları SKORER'de!
26.04.2024 Fenerbahçe
Real Madrid'e 3 puanı Arda Güler getirdi!
Real Madrid'e 3 puanı Arda Güler getirdi! İspanya La Liga'nın 33'üncü haftasında Real Madrid, Real Sociedad'ı Arda Güler'in golüyle devirdi.
26.04.2024 İspanya La Liga
Eski Fenerbahçeli, Yunanistan'da topa tutuldu! Performansı sınıfta kaldı
Eski Fenerbahçeli, Yunanistan'da topa tutuldu! Performansı sınıfta kaldı Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra PAOK'un yolunu tutan Mbwana Samatta'nın performansı Yunanistan'da gündem oldu. Tanzanyalı futbolcu eleştiri oklarının hedefine kondu.
26.04.2024 Dünyadan Futbol
Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi hazırlıkları tamamlandı!
Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi hazırlıkları tamamlandı! Süper Lig'in 34'üncü haftasında Fenerbahçe deplasmanında sahaya çıkacak Beşiktaş'ta hazırlıklar tamamlandı.
26.04.2024 Beşiktaş
Tahkim Kurulu'ndan Süper Kupa kararı! Fenerbahçe derbide sahadan çekilmişti
Tahkim Kurulu'ndan Süper Kupa kararı! Fenerbahçe derbide sahadan çekilmişti TFF Tahkim Kurulu, Süper Kupa maçında sahadan çekilen Fenerbahçe'nin itirazı sonrası kararın onandığını açıkladı.
26.04.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi öncesi 4 sakat, 1 cezalı!
Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi öncesi 4 sakat, 1 cezalı! Siyah-beyazlı takımda, Fenerbahçe derbisinde 4 oyuncu sakatlıkları, 1 futbolcu da sarı kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.
26.04.2024 Beşiktaş
ÖZEL | Ali Güneş, şampiyonluk favorisi için net konuştu! Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi çarpıcı tahmin
ÖZEL | Ali Güneş, şampiyonluk favorisi için net konuştu! Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi çarpıcı tahmin Bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta forma giyen eski futbolcu Ali Güneş, dev derbi öncesi Skorer'den Nergis Aşkın'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ali Güneş, Süper Lig'deki çekişmeli geçen şampiyonluk yarışını da yorumlarken, favorisini açıkladı.
26.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe derbi öncesi taktik çalıştı
Fenerbahçe derbi öncesi taktik çalıştı Derbide Beşiktaş'ı ağırlayacak sarı-lacivertli takım dev karşılaşmanın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.
25.04.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş derbide siftah peşinde
Beşiktaş derbide siftah peşinde Bu sezon henüz derbi galibiyeti olmayan siyah-beyazlı takım, bu hasretine Fenerbahçe karşısında son vermek istiyor.
25.04.2024 Beşiktaş
SON DAKİKA: Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini Volkan Bayarslan yönetecek
SON DAKİKA: Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini Volkan Bayarslan yönetecek Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde hakem Volkan Bayarslan düdük çalacak.
25.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ın derbi öncesi planları tuttu!
Beşiktaş'ın derbi öncesi planları tuttu! Kartal’ın Ankaragücü deplasmanından golsüz beraberlikle ayrılması teknik heyeti mutlu etti. Olumsuz bir sonuç hem finali tehlikeye atacak hem de derbi öncesi morallerin bozulmasına neden olabilecekti.
25.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe derbisinde yabancı hakem olacak mı? Galatasaray'da Nihat Kırmızı'dan açıklama geldi
Fenerbahçe derbisinde yabancı hakem olacak mı? Galatasaray'da Nihat Kırmızı'dan açıklama geldi Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Nihat Kırmızı, gündeme dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Okan Buruk'un takımdaki geleceğinden şampiyonluk yarışına kadar birçok konuya değinen Kırmızı, Fenerbahçe ile oynayacakları derbide yabancı hakem olup olmayacağı hakkında da konuştu.
24.04.2024 Galatasaray
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
24.04.2024 Futbol
Şampiyonluk hesapları yeniden yapılıyor! İşte kalan maçlar, puan durumu ve tüm ihtimaller
Şampiyonluk hesapları yeniden yapılıyor! İşte kalan maçlar, puan durumu ve tüm ihtimaller Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasının kapanış maçında Fenerbahçe, Sivasspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalıncı şampiyonluk yarışında hesaplar yeniden yapılmaya başlandı. İşte ligin geri kalanında Fenerbahçe ve Galatasaray'ın maçları, puan durumu ve tüm ihtimaller...
23.04.2024 Galatasaray
Ergin Ataman'ın acı günü! Babası İbrahim Nuray Ataman vefat etti
Ergin Ataman'ın acı günü! Babası İbrahim Nuray Ataman vefat etti A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman'ın babası vefa etti.
18.04.2024 Basketbol
Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Milliyet yazarları Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yorumladı: Favori olan takım...
Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Milliyet yazarları Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yorumladı: Favori olan takım... Galatasaray ile Fenerbahçe, ligde diğer rakiplerinden koptu, gitti. İkisi arasındaki amansız yarış ise heyecanını kaybetmeden devam etti. Son 6 haftasına girilen ligin röntgenini çeken MİLLİYET yazarları, şampiyonluk düğümünün 37. haftada oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde çözüleceğini dile getirdi.
18.04.2024 Galatasaray
Spor yazarları Galatasaray'ın farklı galibiyetini değerlendirdi: Rüyamda görsem düşünmezdim
Spor yazarları Galatasaray'ın farklı galibiyetini değerlendirdi: Rüyamda görsem düşünmezdim Galatasaray, Süper Lig'in 32. haftasında Corendon Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup etti. Spor yazarları sarı-kırmızılıların farklı galibiyetini değerlendirdi.
16.04.2024 Galatasaray
Ankara derbisi Keçirörengücü'nün: 2-1
Ankara derbisi Keçirörengücü'nün: 2-1 Trendyol 1. Lig’in 30. haftasındaki derbide Ankara Keçiörengücü, kendi evinde Gençlerbirliği’ni 2-1 yendi.
13.04.2024 1.Lig
Daniele De Rossi: Herkesle gurur duyuyorum!
Daniele De Rossi: Herkesle gurur duyuyorum! Milan'ı deplasmanda 1-0 mağlup eden Roma'da Daniele De Rossi açıklamalarda bulundu.
11.04.2024 UEFA Avrupa Ligi
Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, Fenerbahçe'yi neden alkışladığını açıkladı
Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, Fenerbahçe'yi neden alkışladığını açıkladı Süper Kupa'da 7 Nisan'daki derbide Fenerbahçe’nin U19 takımı sahadan çekilirken, Arjantinli golcü kenara giderek alkışlamıştı. Deneyimli oyuncu merak edilen bu davranışına açıklık getirdi.
11.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'de Serdar Dursun'dan eşine Galatasaray sözü!
Fenerbahçe'de Serdar Dursun'dan eşine Galatasaray sözü! Fenerbahçe'de son dönemde adından çokça söz ettiren Serdar Dursun'un eşine Galatasaray maçıyla ilgili verdiği söz gündem oldu.
10.04.2024 Fenerbahçe
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
6.04.2024 Futbol
Portekiz'de şampiyonluk maçı D Smart ve D-Smart Go'da
Portekiz'de şampiyonluk maçı D Smart ve D-Smart Go'da Portekiz Ligi'nde yarın şampiyonluk düğümü çözülüyor. Derbide liderlik koltuğunda oturan Sporting, takipçisi Benfica’yı ağırlayacak.
5.04.2024 Dünyadan Futbol
Vincent Aboubakar'ın yeni rotası belli oldu! Üç talip birden
Vincent Aboubakar'ın yeni rotası belli oldu! Üç talip birden Beşiktaş'ın Kamerunlu yıldızı Vincent Aboubakar'ın yeni rotası belli oluyor. Siyah-Beyazlı ekibin çok büyük beklentiler içerisinde olduğu yıldız golcü bu sezonki performansıyla hayal kırıklığı yarattı. Fransızlar, Aboubakar'ın yeni rotasını açıkladı.
3.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş derbide Fenerbahçe'yi 4-2 mağlup etti
Beşiktaş derbide Fenerbahçe'yi 4-2 mağlup etti Kadınlar Futbol Ligi'nde Beşiktaş, 1-0 geriye düştüğü derbide Fenerbahçe'yi 4-2 yendi. Beşiktaş'ın 3 golünü daha önce Fenerbahçe forması giyen Nikoda Fishley attı.

Benzer Haber Etiketleri

Derbide ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.