Diş Doktoru

Diş Doktoru

Son dakika diş doktoru haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan diş doktoru gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan diş doktoru haber sayfamızda...

Diş Doktoru

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 783 diş doktoru haberi bulunmuştur.
Ekipler şoke oldu! Sahte doktor operasyonla yakalandı
Ekipler şoke oldu! Sahte doktor operasyonla yakalandı Aksaray’da evini diş kliniğine çevirip diş muayenesi ve tedavisi yapan sahte doktor operasyonla yakalandı. Kliniği aratmayan evdeki malzemeler ise jandarmayı şaşkına çevirdi.
26.02.2024 Gündem
Esenyurt’ta korkunç olay! Diş doktoru aracının yanında ölü bulundu
Esenyurt’ta korkunç olay! Diş doktoru aracının yanında ölü bulundu İstanbul Esenyurt’ta diş doktoru aracının yanında ölü bulundu. Savcılık şüpheli ölüm nedeniyle soruşturma başlattı. Doktorun şüpheli ölüm nedeniyle savcılık soruşturma başlattı.
29.11.2023 Gündem
5 yaşındaki Deniz'den kahreden haber! Dişi çekildikten 3 gün sonra hayatını kaybetti
5 yaşındaki Deniz'den kahreden haber! Dişi çekildikten 3 gün sonra hayatını kaybetti Bursa'da, diş ağrısı nedeniyle götürüldüğü özel diş kliğinde genel anestezi yapılarak, 1 dişi çekilip, 1’i kanal tedavisi olmak üzere 4 dişine dolgu işlemi uygulanan Deniz Sönmez (5), eve geldikten sonra fenalaştı. Hastaneye kaldırılan Sönmez, 3 gün sonra, oksijen azlığına bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Deniz’den geriye 29 Temmuz'daki doğum günü kutlamasının görüntüleri kaldı.
14.11.2023 Gündem
Dişi çekilen 5 yaşındaki çocuk öldü! Acılı ailenin korkunç iddiası: Hepsi gördü ve güldü
Dişi çekilen 5 yaşındaki çocuk öldü! Acılı ailenin korkunç iddiası: Hepsi gördü ve güldü Bursa’da diş ağrısı şikayeti ile gittiği özel bir klinikte fenalaşıp kaldırıldığı hastanede 3 gün sonra hayatını kaybeden 5 yaşındaki Deniz Sönmez’in ailesi olayda ihmaller zinciri olduğunu iddia ederek savcılığa şikayette bulundu.
14.11.2023 Gündem
'Dişçi' soyadlı sahte dişçiye gözaltı! Doktor değil kalfa çıktı
'Dişçi' soyadlı sahte dişçiye gözaltı! Doktor değil kalfa çıktı Bağcılar'da implant yaptırmak isteyen Hatice D.(41), kendisini diş doktoru olarak tanıtan Orhan Dişçi (37) ile 40 bin liraya anlaştı. Ancak Orhan Dişçi, Hatice D.’nin dişine implant yaparken, sağlam olan dişlerine de zarar verdi. Orhan Dişçi’nin ruhsatsız muayenehane işlettiği, diş doktoru değil, diş protezciliği kalfalık belgesinin olduğu anlaşıldı.
13.03.2023 Haberler
'Dişçi' soyadlı sahte dişçiye gözaltı! Doktor değil kalfa çıktı
'Dişçi' soyadlı sahte dişçiye gözaltı! Doktor değil kalfa çıktı Bağcılar'da implant yaptırmak isteyen Hatice D.(41), kendisini diş doktoru olarak tanıtan Orhan Dişçi (37) ile 40 bin liraya anlaştı. Ancak Orhan Dişçi,  Hatice D.’nin dişine implant yaparken, sağlam olan dişlerine de zarar verdi. Orhan Dişçi’nin ruhsatsız muayenehane işlettiği, diş doktoru değil, diş protezciliği kalfalık belgesinin olduğu anlaşıldı.
13.03.2023 Gündem
Hindistan’dan sağlık ekibi ve hastane
Hindistan’dan sağlık ekibi ve hastane Hindistan, yaralı depremzedelerin tedavisi için 99 kişiden oluşan askeri sağlık ekibini Türkiye’ye yolladı. Hintli sağlık ekibi, İskenderun’da hastane kurdu.
13.02.2023 Gündem
Veteriner Maaşları 2023: Özel ve Devlette Veteriner Hekim Maaşı Ne Kadar?
Veteriner Maaşları 2023: Özel ve Devlette Veteriner Hekim Maaşı Ne Kadar? İnsanların doktoru olduğu gibi hayvanlarında sağlığı ile ilgilenen doktorlar oluyor. Tıbbi durumlarını inceleyerek hayvanların hastalıklarını teşhis edip tedavi eden kişiler veteriner hekimdir. Devlette veya özel kliniklerde çalışma imkanları bulunur. Veteriner olmak isteyen birçok insan veteriner maaşları hakkında bilgi almak ister. Özel ve devlette veteriner hekim maaşı ne kadar? 2023 veteriner maaşları hakkında bilgi almak için sizin için oluşturduğumuz içerikten detaylı bir şekilde ulaşabilirsiniz.
5.01.2023 Ekonomi
Psikolog Maaşları 2023: Adli, Uzman, Sağlık Bakanlığı Psikolog Maaşı Ne Kadar?
Psikolog Maaşları 2023: Adli, Uzman, Sağlık Bakanlığı Psikolog Maaşı Ne Kadar? Günümüzde sıklıkla adını duyduğumuz psikologlar bireyin tutum ve davranışlarını inceler. Devlet hastaneleri, cezaevi, klinik, adli tıp, adliyede çalışabilirler. Tıp alanının önemli dallarından psikoloji bölümünde kariyer yapmak isteyen kişiler psikolog maaşları hakkında bilgi almak ister. Adli, uzman, Sağlık Bakanlığı psikolog maaşı ne kadar? 2023 yılında en yüksek ve en düşük psikolog maaşları hakkında detaylı bilgi için içeriğimize bakabilirsiniz.
5.01.2023 Ekonomi
Diş Hekimi Maaşları 2023: Özelde ve Devlette Diş Hekimleri Ne Kadar Maaş Alıyor?
Diş Hekimi Maaşları 2023: Özelde ve Devlette Diş Hekimleri Ne Kadar Maaş Alıyor? Ağız ve diş sağlığı ile ilgili sağlık sorunlarını inceleyip, teşhis ederek tedavi eden diş doktorları maaşları ile ilgili bilgileri diş doktoru olmak isteyen öğrenciler araştırıyor. İnsan sağlığı açısından çok önemli olan diş doktorlarının maaşı bazı koşullara göre değişebiliyor. Yeni yılda yapılan zam ile birlikte diş hekimi maaşları da artışa geçti. En düşük ve en yüksek diş doktoru maaşı ne kadar? 2023 diş hekimi maaşları ile ilgili detaylı bilgi için içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2023 Ekonomi
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde 2023’e insanlık notu Shakira, yeni yıla özel olarak kaleme aldığı notuyla, eski eşi Gerard Pique’ye göndermede bulundu...
3.01.2023 Cadde
Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvurusu ne zaman? 27 bin sağlık personeli alımı kadro ve branş dağılımı
Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvurusu ne zaman? 27 bin sağlık personeli alımı kadro ve branş dağılımı Sağlık Bakanlığı 27 bin sözleşmeli personel alımı yapacak. Cumhurbaşkanı kararı ile 2022 yıl sonuna kadar alımlar yapılacak. Peki, hangi bölüme kaç kişi alınacak? Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı ile ilgili merak edilen ayrıntıları derledik.
29.07.2022 Bilgi Rehberi
Resmi Gazete'de yayımlandı: 27 bin kişi işe alınacak!
Resmi Gazete'de yayımlandı: 27 bin kişi işe alınacak! Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararı ile 2022 yılının sonuna kadar sözleşmeli sağlık personeli olarak istihdam edilecek personel sayısı 27 bin olarak belirlendi.
29.07.2022 Ekonomi
Binlerce sağlık çalışanını ilgilendiriyor! Resmi Gazete'de yayımlandı
Binlerce sağlık çalışanını ilgilendiriyor! Resmi Gazete'de yayımlandı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararı ile 2022 yılının sonuna kadar sözleşmeli sağlık personeli olarak istihdam edilecek personel sayısı 27 bin olarak belirlendi.
28.07.2022 Gündem
Türkan Şoray konuşmakta güçlük çekti: Bugün mazur görün!
Türkan Şoray konuşmakta güçlük çekti: Bugün mazur görün! Türk sinemasının Sultan'ı Türkan Şoray, önceki gün Nişantaşı'ndaki diş doktoru çıkışı objektiflere yansıdı. Diş tedavisinin devam ettiğini söyleyen Şoray, "Ağzım şiş bu vaziyette konuşamayacağım" açıklamasında bulundu.
21.07.2022 Cadde
Diş Ağrısı Ateş Yapar Mı? Çürük Diş Ateşe Sebebiyet Verir Mi?
Diş Ağrısı Ateş Yapar Mı? Çürük Diş Ateşe Sebebiyet Verir Mi? Dişin içerisinde bulunan sinirler, pulpa, dokular veya kan damarları ile dolu olan ve yumuşak bir yapıya sahip olan yapılardır. Bahsedilen pulpa sinirleri insan bedenideki en hassas sinirler içerisinde yer alır. Bu sinirlerin tahriş olması ya da bakteri ile enfekte olması durumunda apseye ve şiddetli düzeyde olan ağrıya neden olabilmektedir. Diş ağrısının ateşe yol açıp açmadığını ve çürüklerin ateşe neden olup olmayacağı sizler için derledik.
6.07.2022 Sağlık
Yüzü gülüyor
Yüzü gülüyor ‘Kesişme: İyi ki Varsın Eren’ filminde rol alan İsmail Hacıoğlu’nun yüzü gülüyor.
5.02.2022 Cadde
Grillz trendi Türkiye'de de yükselişte!
Grillz trendi Türkiye'de de yükselişte! 90’ların ‘underground’ takısı, 2000’li yıllarda Kardashian’larla birlikte sınıf atlayarak mücevherata dönüştü. Diş mücevheri artık çok ciddi bilgi, beceri ve ‘knowhow’ gerektiren inanılmaz bir sektör haline gelmiş durumda. Madonna’dan Beyonce’ye, Katy Perry’den Rita Ora ve Miley Cyrus’a kadar pek çok ünlü kullanıcısı aracılığıyla son dönemin en sıra dışı trendlerinden biri. Dünyada sadece iki diş hekiminin tasarladığı bu sıra dışı mücevherlerin Türkiye’deki tasarımcısı ve uygulayıcısı ise Diş Hekimi Tamer Çakar.
11.10.2021 Güzellik
Diş Ağrısı Ateş Yapar Mı? Çürük Diş Ateşe Sebebiyet Verir Mi?
Diş Ağrısı Ateş Yapar Mı? Çürük Diş Ateşe Sebebiyet Verir Mi? Dişin içerisinde bulunan sinirler, pulpa, dokular veya kan damarları ile dolu olan ve yumuşak bir yapıya sahip olan yapılardır. Bahsedilen pulpa sinirleri insan bedenideki en hassas sinirler içerisinde yer alır. Bu sinirlerin tahriş olması ya da bakteri ile enfekte olması durumunda apseye ve şiddetli düzeyde olan ağrıya neden olabilmektedir. İşte detaylar...
11.09.2021 Sağlık
Babaanne’yle devriâlem
Babaanne’yle devriâlem Dünya seyahatini Granma (Babaanne) isimli 14.7 metrelik yelkenlisiyle gerçekleştirmek için Bodrum’dan yola çıkan Serdar Soytürk Fransa’ya ulaştı. Soytürk, yaklaşık 20 bin deniz milini (yaklaşık 40 bin kilometre) 3 yıl içinde katedecek...
29.08.2021 Gündem
Yaşamdan alacaklı ayrıldılar
Yaşamdan alacaklı ayrıldılar “İnsan olduğumuzu hatırlayın, geriye kalan her şeyi unutsanız da olur...
28.06.2021 Ege
Diş Eti Apsesi Neden Olur? Diş Eti Apsesi Kendiliğinden Geçer Mi, Tedavisi Nasıl Yapılır?
Diş Eti Apsesi Neden Olur? Diş Eti Apsesi Kendiliğinden Geçer Mi, Tedavisi Nasıl Yapılır? Diş sağlığı oldukça fazla dikkat edilmesi gereken konular arasında yer almaktadır. Diş etinde oluşan sağlık sorunları oldukça fazla sıkıntılara sebep olabilmektedir. Diş eti apsesi neden olur? Diş eti apsesi kendiliğinden geçer mi, tedavisi nasıl yapılır? Diş eti apsesi ile ilgili olarak tüm detayları derledik.
4.03.2021 Sağlık
Diş Çürüğü Belirtileri Nelerdir, Nasıl Anlaşılır? Diş Çürüğünün Tedavisi Nasıl Yapılır?
Diş Çürüğü Belirtileri Nelerdir, Nasıl Anlaşılır? Diş Çürüğünün Tedavisi Nasıl Yapılır? Diş çürükleri; ağız sağlığı sorunları açısından ilk sırada yer alan bir problemdir. Okul çağı çocukların ve yetişkinlerin önemli çoğunluğunu etkileyen bu sorun, her yaşta görülebilir. Asitler, dişin sert yüzeyini tahrip ettiğinde çürükler oluşur. Peki diş çürüğü belirtileri nelerdir, nasıl anlaşılır? Diş çürüğünün tedavisi nasıl yapılır? İşte diş çürüğü ile alakalı tüm ayrıntılar.
25.02.2021 Sağlık
Diş Eti Hastalıkları Nelerdir? Diş Eti Hastalıkları Nasıl Engellenebilir?
Diş Eti Hastalıkları Nelerdir? Diş Eti Hastalıkları Nasıl Engellenebilir? Yeteri kadar ağız ve diş bakımının yapılmaması, bazı rahatsızlıkların varlığı ve yetersiz bir şekilde beslenme sebebiyle diş etlerinde meydana gelen enfeksiyonlar, diş eti hastalıklarına sebep olabilmektedir. Genel olarak bakteriyel nedenli enfeksiyonlara bağlı şekilde ortaya çıkan diş eti iltihabının tıbbi ismi, gingivitstir. Peki diş eti hastalıkları nelerdir? Diş eti hastalıkları nasıl engellenebilir? İşte, tüm detaylar.
17.02.2021 Sağlık
Diş Beyazlatma Tedavisi Nasıl Yapılır? Evde Doğal Diş Beyazlatma Yöntemleri Nelerdir?
Diş Beyazlatma Tedavisi Nasıl Yapılır? Evde Doğal Diş Beyazlatma Yöntemleri Nelerdir? Pek çok kişi için diş sağlığının önemi çok büyüktür. Bireyin sağlıklı dişlerle daha kaliteli bir hayat yaşadığı belirtilebilir. Herkes için diş ve diş eti problemleri oldukça önemli bir sorun haline gelmiştir. Çekilmeyen problemlerin yaşanmasının dışında tedavi edilmediği zaman daha kötü bir hal alır. Bununla beraber kişiler diş beyazlatma yöntemine başvurmaktadır. Peki, diş beyazlatma tedavisi nasıl yapılır? Evde doğal diş beyazlatma yöntemleri nelerdir? İşte diş beyazlatma hakkında tüm detaylar...
13.02.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Diş Doktoru ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.