Doğru

Doğru

Son dakika doğru haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan doğru gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan doğru haber sayfamızda...

Doğru

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 232.129 doğru haberi bulunmuştur.
Galatasaray yıldızlarıyla zafere çok yaklaştı
Galatasaray yıldızlarıyla zafere çok yaklaştı Galatasaray, “Mayıslar bizim” dediği dönemde, üç dünya yıldızı Icardi, Mertens ve Ziyech ile birlikte, Barış Alper’in müthiş form yakalamasıyla zafere çok yaklaştı. Sarı-kırmızılılarda, final haftalarında kusursuza yakın bir takım ortaya çıktı.
8.05.2024 Galatasaray
Yarıştan kopmayın! Uzmanlardan YKS tüyoları
Yarıştan kopmayın! Uzmanlardan YKS tüyoları YKS’ye 30 gün kala temposunu düşürmeyen adayların başarılı olacağını kaydeden uzmanlar, her gün deneme sınavı çözülmesini öneriyor.
8.05.2024 Gündem
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nden açıklama: 7/24 uzman hekim poliklinik uygulamaları iddiaları asılsızdır
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nden açıklama: 7/24 uzman hekim poliklinik uygulamaları iddiaları asılsızdır Ankara Bilkent Şehir Hastanesi yönetiminden yapılan açıklamada, hastanede 7/24 uzman hekim poliklinik uygulamaları iddialarının doğru olmadığını bildirdi.
7.05.2024 Gündem
Arda Turan'dan Luka Modric yanıtı!
Arda Turan'dan Luka Modric yanıtı! Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan önemli açıklamalarda bulundu. Arda Turan, Luka Modric iddiaları hakkında net konuştu.
7.05.2024 Süper Lig
Süper Loto sonuçları bugün AÇIKLANDI! 7 Mayıs Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar ile Süper Loto sonuçları sorgulama ekranı
Süper Loto sonuçları bugün AÇIKLANDI! 7 Mayıs Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar ile Süper Loto sonuçları sorgulama ekranı Süper Loto çekilişi için bugün geri sayım sona erdi. Haftanın ilk Süper Loto çekiliş sonuçları canlı yayında açıklandı. Salı, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftanın 3 günü düzenlenen Süper Loto'da bugünkü çekiliş saat 21.30'da gerçekleşti. Böylelikle Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye kazanan numaralar belli oldu. Süper Loto'da büyük ikramiye 3 milyon 896 bin 757 TL oldu. İşte 7 Mayıs 2024 Salı Süper Loto çekiliş sonucu sorgulama ekranı...
7.05.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Kacır açıkladı! "2030’da 100 bin teknoloji girişimciliği"
Bakan Kacır açıkladı! "2030’da 100 bin teknoloji girişimciliği" Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır Hacettepe Teknokent'te önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kacır "2030’da 100 bin teknoloji girişimciliği hedefimize ulaşacağız" dedi.
7.05.2024 Gündem
6 kişiye çarpıp ölümüne neden oldu! 'Hayatını kaybedenlerin aileleri hakkını helal etsinler'
6 kişiye çarpıp ölümüne neden oldu! 'Hayatını kaybedenlerin aileleri hakkını helal etsinler' Konya'da otomobiliyle yayalara çarparak 3'ü çocuk 6 kişinin ölümüne, 4 kişinin de yaralanmasına neden olan Sefa Selvi (20) mahkemedeki savunmasında, "Yol karanlıktı. Karanlıktan bir şey geldiğini gördüm. Fren yaptım, ama duramadım. Çarpmamak için refüje manevra yaptım, ancak kazayı engelleyemedim. Olay nedeniyle çok pişmanım. Hayatını kaybedenlerin aileleri bana hakkını helal etsinler" ifadelerini kullandı.
7.05.2024 Gündem
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan KDV oranları artırılıyor iddialarına ilişkin açıklama
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan KDV oranları artırılıyor iddialarına ilişkin açıklama Hazine ve Maliye Bakanlığı, KDV oranlarının artırılacağı iddialarını yalanlayarak, bu konuda bir çalışma bulunmadığını açıkladı.
7.05.2024 Ekonomi
Pınar Altuğ'dan yıllar sonra aynı poz!
Pınar Altuğ'dan yıllar sonra aynı poz! 'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Meltem' karakteriyle tanınan Pınar Altuğ, çocukluk arkadaşı ile yıllar sonra aynı pozu verdi. Ünlü oyuncunun sosyal medya paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi.
7.05.2024 Cadde
'Kazanın çevresel etkileri anlamında olumsuz bir duruma rastlanmadı'
'Kazanın çevresel etkileri anlamında olumsuz bir duruma rastlanmadı' TBMM İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu'na AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, AFAD'da düzenlenen bilgilendirme toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
7.05.2024 Gündem
CHP'den, AYM'ye '8. Yargı Paketi' başvurusu
CHP'den, AYM'ye '8. Yargı Paketi' başvurusu CHP, kamuoyunda 8. Yargı Paketi olarak bilinen '7499 Sayılı Ceza Muhakemesi Kanunu İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun' ile düzenlenen bazı maddelerin iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvurdu.
7.05.2024 Gündem
Mehmet Demirkol'dan puan kaybı sonrası iddia: Fenerbahçe'de devam etmeyecek!
Mehmet Demirkol'dan puan kaybı sonrası iddia: Fenerbahçe'de devam etmeyecek! Fenerbahçe, Konyaspor deplasmanında 2 puan bırakarak şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'la ilgili övgü dolu ifadeler kullanan yorumcu Mehmet Demirkol'dan flaş iddia geldi.
7.05.2024 Fenerbahçe
Astımda eğitim güç verir: Bilgi anahtardır
Astımda eğitim güç verir: Bilgi anahtardır Astım; tekrarlayan nefes darlığı, hırıltı, göğüste baskı hissi ve öksürük gibi belirtilerle kendini gösteren, kronik bir hava (nefes) yolu hastalığıdır.
7.05.2024 Advertorial
Ünlü şarkıcının yapay zeka fotoğrafları ortalığı karıştırdı! Annesi bile inandı
Ünlü şarkıcının yapay zeka fotoğrafları ortalığı karıştırdı! Annesi bile inandı New York’taki Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü’ne yardım amacıyla düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli gecesi olarak bilinen Met Gala, dün gece gerçekleşti. Albüm çalışmalarıyla meşgul olduğu için galaya katılamayan Katy Perry'yi müzenin merdivenlerinde poz verirken gösteren yapay zeka fotoğrafları, ortalığı karıştırdı.
7.05.2024 Cadde
Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışından kopmasının perde arkası! Senad Ok: Yıldızlarla yollar ayrılabilir
Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışından kopmasının perde arkası! Senad Ok: Yıldızlarla yollar ayrılabilir Fenerbahçe, Süper Lig'in 35. haftasında Konyaspor deplasmanında 2 puan kaybetti ve zirvede puan farkı 6'ya yükseldi. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerdeki son gelişmeleri değerlendirdi.
7.05.2024 Fenerbahçe
İmar Barışı düzenlemesi komisyonda
İmar Barışı düzenlemesi komisyonda İmar Barışı Kanun teklifini değerlendiren Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, ''Teklif özellikle yapının depreme dayanıklılığını belirli şartları karşılayan yapıların kapsamına alınması hedefliyor. Bu şartlar arasında zemin etüt raporları, fay hattı araştırmaları, depreme dayanıklılık raporları ve ilave kat yapılmışsa teknik rapor alınması gibi koşullar bulunuyor'' dedi.
7.05.2024 Ekonomi
Bakırda oksitlenmeye son! Bozuldu zannedip çöpe atmayın, yöntemi var
Bakırda oksitlenmeye son! Bozuldu zannedip çöpe atmayın, yöntemi var Mutfakların vazgeçilmezi olan bakır ürünler sağlıklı olduğu kadar bakımı zor ürünlerdir. Eğer gerçek bir bakır ürününüz varsa temizliğine dikkat etmeniz ve doğru yöntemleri kullandığınızdan emin olmanız gerekir. Peki, yapısı gereği oksitlenebilen bakır ürünlerin temizliği nasıl olmalı?
7.05.2024 Püf Noktası
Sinan Ateş iddianamesi! Bahçeli: Bakalım süreç Ankara'da mı Pensilvanya'da mı bitecek?
Sinan Ateş iddianamesi! Bahçeli: Bakalım süreç Ankara'da mı Pensilvanya'da mı bitecek? Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Bahçeli, Sinan Ateş iddianamesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
7.05.2024 Gündem
Cinayet anı ortaya çıktı! Elinde bıçakla dükkandan çıkan kadın böyle öldürüldü
Cinayet anı ortaya çıktı! Elinde bıçakla dükkandan çıkan kadın böyle öldürüldü Bayrampaşa’da Gülya Akça'nın eski ortağı tarafından silahla vurularak öldürüldüğü anların görüntüleri ortaya çıktı.
7.05.2024 Haberler
Olimpiyat meşalesi Yunanistan'dan Fransa'ya yelken açtı
Olimpiyat meşalesi Yunanistan'dan Fransa'ya yelken açtı Fransa'daki 68 günlük meşale turu Temmuz'daki açılış töreni sırasında olimpiyat ateşinin yakılmasıyla Paris'te sona erecek.
7.05.2024 Dünya
Yapay zeka firmalarının sayısı bin 195’e yükseldi
Yapay zeka firmalarının sayısı bin 195’e yükseldi İTO Stratejik Araştırmalar Merkezi’nin “akıllı otomasyon teknolojileri” raporuna göre, Türkiye’de yapay zeka ürünleri geliştiren firmaların sayısı 2024’te 1.195’e yükseldi.
7.05.2024 Ekonomi
27 yaşındaki genç doktor ameliyatta can vermişti! Aileden şok iddia
27 yaşındaki genç doktor ameliyatta can vermişti! Aileden şok iddia Kırıkkale'de 27 yaşındaki Dr. Melike Sargın İlhan, görev yaptığı Tıp Fakültesi Hastanesi'nde girdiği böbrek taşı ameliyatında hayatını kaybetti. 23 Nisan günü resmi tatilde kızlarının ameliyata alındığını belirten acılı aile, ameliyatla ilgili şoke eden iddiada bulundu.
7.05.2024 Gündem
Cinayet anı ortaya çıktı! Elinde bıçakla dükkandan çıkan kadın böyle öldürüldü
Cinayet anı ortaya çıktı! Elinde bıçakla dükkandan çıkan kadın böyle öldürüldü Bayrampaşa’da Gülya Akça'nın eski ortağı tarafından silahla vurularak öldürüldüğü anların görüntüleri ortaya çıktı.
7.05.2024 Gündem
Canlı yayında şoke edici an! Ayin yapan papazı vurmak istedi, sonrası film sahnesi gibi
Canlı yayında şoke edici an! Ayin yapan papazı vurmak istedi, sonrası film sahnesi gibi Kilisede canlı yayında ayin yapan papazı vurmak isteyen adamın silahı tutukluk yaptı, anbean kameraya yansıyan olay dünyada ses getirdi.
7.05.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Doğru ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.