Dram

Dram

Son dakika dram haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dram gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dram haber sayfamızda...

Dram

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.364 dram haberi bulunmuştur.
'İnci Taneleri' tüm kategorilerde zirvede! Dilber hem ağladı hem de ağlattı
'İnci Taneleri' tüm kategorilerde zirvede! Dilber hem ağladı hem de ağlattı Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri'nin yeni bölümüne Azem’in gün geçtikçe kızı Nehir’e daha çok yaklaşması ve Dilber’in yaşadığı ayrılık acısı damga vurdu. Cezaevinde bulunan Nusret’in tahliye olmasının ardından heyecanın ikiye katlandığı son bölüm, tüm izlenme kategorilerinde birinci oldu.
26.04.2024 Cadde
Gazze’de insani dram: En az 34 bin 305 ölü
Gazze’de insani dram: En az 34 bin 305 ölü İsrail’in 202 gündür bombardımanı sürdürdüğü Gazze Şeridi’nde hayatını kaybedenlerin sayısı en az 34 bin 305’e, yaralıların sayısı ise 77 bin 293’e yükseldi.
25.04.2024 Dünya
DAYI: BİR ADAMIN HİKAYESİ FİLMİ OYUNCULARI VE KONUSU: Dayı: Bir Adamın Hikayesi filmi konusu nedir, gerçek mi, oyuncuları kimler?
DAYI: BİR ADAMIN HİKAYESİ FİLMİ OYUNCULARI VE KONUSU: Dayı: Bir Adamın Hikayesi filmi konusu nedir, gerçek mi, oyuncuları kimler? Dayı: Bir Adamın Hikayesi filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Dayı: Bir Adamın Hikayesi, bu akşam televizyon ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Uğur Bayraktar ve Serkan Öztürk'üm senaryosunu kaleme aldığı Dayı filmi 2021 yılında vizyona girdi. Ufuk Bayraktar'ın başrolünde yer aldığı aksiyon ve dram türünde olan film hakkında "Dayı: Bir Adamın Hikayesi konusu nedir, gerçek mi, oyuncuları kimler?" sorgulamaları arttı. İşte film hakkında merak edilenler...
22.04.2024 Bilgi Rehberi
Gazze'de insani dram: Can kaybı en az 34 bin 151
Gazze'de insani dram: Can kaybı en az 34 bin 151 İsrail’in Gazze Şeridi’ne 199 gündür sürdürdüğü bombardımanda hayatını kaybedenlerin sayısı en az 34 bin 151’e, yalananların sayısı ise 77 bin 84’e yükseldi.
22.04.2024 Dünya
Depremde eşi, kızı ve bacağını kaybetti, protezle tekrar hayata tutundu
Depremde eşi, kızı ve bacağını kaybetti, protezle tekrar hayata tutundu Depremlerde eşini, kızını, bacağını ve her şeyini kaybeden depremzede, ücretsiz takılan protezle tekrar hayata tutundu. Yahya Alsuhni'nin yüzü ücretsiz takılan protezle güldü.
21.04.2024 Gündem
Ekrana damga vuran ayrılık
Ekrana damga vuran ayrılık İki haftalık aranın ardından ekrana gelen ‘İnci Taneleri’ dizisinde Dilber ve Azem’in ayrılığı geceye damga vurdu.
20.04.2024 Cadde
'İnci Taneleri'nde büyük ayrılık! Piraye ve Dilber ilk kez karşı karşıya
'İnci Taneleri'nde büyük ayrılık! Piraye ve Dilber ilk kez karşı karşıya Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri', iki hafta aranın ardından yeni bölümü ile 18 Nisan'da ekrana geldi. Geceye Piraye ve Dilber’in ilk kez yüz yüze geldiği anlar damga vururken; Azem’in Dilber’den ayrıldığı final sahnesi izleyenleri gözyaşına boğdu. Dizide yaşanan bu büyük ayrılıktan sonrası ikilinin tekrar bir araya gelip gelmeyeceği merk konusu oldu.
19.04.2024 Cadde
'Biz Avrupa’nın bir parçasıyız'
'Biz Avrupa’nın bir parçasıyız' Türkiye’nin Avrupa’nın bir parçası olduğunu vurgulayan Özel, “AB tam üyeliği parti olarak bizim de halkımızın da temel hedefidir” dedi. Gazze’de yaşanan katliama da dikkati çeken Özel ataşkes çağrısı yaptı, kalıcı çözüm için iki devletli oluşuma işaret etti.
18.04.2024 Gündem
KIZIL GONCALAR ZEYNEP KİMDİR? Kızıl Goncalar dizisinin Zeynep'i Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
KIZIL GONCALAR ZEYNEP KİMDİR? Kızıl Goncalar dizisinin Zeynep'i Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Kızıl Goncalar Zeynep kim? Kızıl Goncalar dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Mina Demirtaş merak edilmeye devam ediyor. Dikkat çeken Kızıl Goncalar dizisinin yönetmenliğini Ömür Atay ve Özgür Sevimli üstlenirken senaryosunu Şükrü Necati Şahin'in kaleme aldı. Dram türündeki Türk televizyon dizisinin başrollerinde Özgü Namal ve Özcan Deniz yer alıyor. Peki, Kızıl Goncalar dizisinin Zeynep'i Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? FOX TV’de yayınlanan ve her Pazartesi ekrana gelen dizide oynayan Mina Demirtaş yaşamına dair merak edilenler…
15.04.2024 Bilgi Rehberi
“Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim”
“Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim” İki efsane oyuncu Çolpan İlhan ve Sadri Alışık’ın oğlu, şair Attila İlhan ve yazar Cengiz İlhan’ın yeğeni Kerem Alışık’ı henüz oyuncu ve sunucu olmadığı günlerden tanırım. Profesyonel bir futbolcu olduğu yılların hızlı gençlerindendi, sonra Sibel Turnagöl ile evlendi, baba oldu. Uzak durduğu oyunculuğa ise “Gözleri Türkçe konuşan adam” dediği babası Sadri Alışık’ı kaybettikten sonra başladı. 80’lerin çapkını yıllar sonra sadece anne ve babası gibi oyuncu değil, şair olarak da çıktı karşımıza…
13.04.2024 Pazar
Fidan-Blinken Gazze’yi konuştu
Fidan-Blinken Gazze’yi konuştu İsrail’in Gazze’yi yönelik saldırıları sürerken Dışişleri Bakanı Hakan Fidan dün ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre görüşme talebi ABD tarafından geldi. Görüşmede, Gazze’deki insani kriz ve bölgesel güvenlikle ilgili konular ele alındı.
11.04.2024 Dünya
Bilim kurguyla Nesin öyküleri
Bilim kurguyla Nesin öyküleri Uzun bir aradan sonra sinemaya geri dönen Tolga Örnek, Aziz Nesin öykülerinden uyarladığı “Mucize Aynalar”da bilim kurgunun zengin ve zor dünyasına davet ediyor seyirciyi.
7.04.2024 Kültür Sanat
Yarım Elma’nın Yonca’sı Janset Paçal 10 kilo verdi! Değişimi şok etti
Yarım Elma’nın Yonca’sı Janset Paçal 10 kilo verdi! Değişimi şok etti 2002-2003 yılları arasında ekranlara gelen komedi ve dram türündeki 'Yarım Elma' dizisinin başrolü Janset Paçal, verdiği kilolarla gündem oldu. Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncunun yaptığı 'öncesi sonrası' paylaşımına takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı.
4.04.2024 Cadde
ABD ordusundaki ikinci isyan! Beyaz Saray önünde Gazze pankartıyla ortaya çıktı
ABD ordusundaki ikinci isyan! Beyaz Saray önünde Gazze pankartıyla ortaya çıktı İsrail'in 178 gündür sürdürdüğü saldırılar yüzünden tüm insani ihtiyaçlardan mahrum kalan Gazze Şeridi'nde felaket yaşanıyor. Bombardımana destek sağlayan Washington yönetimine tahammül tükeniyor. Geçtiğimiz aylarda,  "Soykırımın parçası olmayacağım" diyerek kendini ateşe veren askerin başlattığı protesto dalgası yayılıyor.
1.04.2024 Dünya
'İnci Taneleri' izleyiciyi ekrana kilitledi! Azem kızının izini buldu
'İnci Taneleri' izleyiciyi ekrana kilitledi! Azem kızının izini buldu Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri' dizisine bu hafta; Azem’in (Yılmaz Erdoğan) kızının izine ulaşması ve Cihan’ın (Kubilay Aka) Reyyaz'ı (Selim Erdoğan) Sırat'ın (Emrah Aytemur) elinden son anda kurtarması damga vurdu.
5.04.2024 Cadde
Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a tepki: Artık CHP'nin ev kölesi olmuştur
Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a tepki: Artık CHP'nin ev kölesi olmuştur İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçime iki gün kala Ankara’da katıldığı iftar programında açıklamalarda bulundu. Akşener'in hedefinde Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu vardı.
28.03.2024 Gündem
İstanbul'da kim önde? Murat Kurum son durumu canlı yayında açıkladı
İstanbul'da kim önde? Murat Kurum son durumu canlı yayında açıkladı Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum canlı yayında son seçim anketini açıkladı. Aradaki farkı da açıklayan Kurum "Biz de anket yaptırıyoruz. Bizim ölçümlerimize göre öndeyiz. Vatandaşımız değerlendirip sandığa gittiğimizde iradesini yansıtacak" dedi.
27.03.2024 Gündem
KIZIL GONCALAR ZEYNEP KİMDİR, gerçek adı ne? Kızıl Goncalar dizisinin Zeynep'i Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı?
KIZIL GONCALAR ZEYNEP KİMDİR, gerçek adı ne? Kızıl Goncalar dizisinin Zeynep'i Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Mina Demirtaş diziyi yakından takip edenler tarafından araştırılıyor. Büyük bir beğeni ile izlenen Kızıl Goncalar dizisinin yönetmenliğini Ömür Atay ve Özgür Sevimli üstlenirken senaryosunu Şükrü Necati Şahin'in kaleme almıştır. Dram türündeki Türk televizyon dizisinin başrollerinde Özgü Namal ve Özcan Deniz yer alıyor. Peki, Kızıl Goncalar dizisinin Zeynep'i Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? FOX TV’de yayınlanan ve her Pazartesi ekrana gelen dizide oynayan Mina Demirtaş yaşamına dair detaylar…
25.03.2024 Bilgi Rehberi
Yüreklere dokunan sahneler
Yüreklere dokunan sahneler Kanal D’nin zirveden inmeyen dizisi ‘İnci Taneleri’, son bölümüyle yine yüreklere dokundu.
23.03.2024 Cadde
'İnci Taneleri' yine zirvede! Azem oğlu için canını ortaya koydu
'İnci Taneleri' yine zirvede! Azem oğlu için canını ortaya koydu Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri', 21 Mart Perşembe akşamı yayınlanan dokuzuncu bölümü ile yine milyonları ekrana kilitledi. Azem'in oğlu Cihan'ı kurtardığı dakikalarda, oğlunun eşi Zahir tarafından kaçırıldığını öğrenen Dilber’in feryadı ise geceye damga vurdu.
23.03.2024 Cadde
Gazze’de insani dram: Can kaybı 32 bine yaklaştı
Gazze’de insani dram: Can kaybı 32 bine yaklaştı İsrail’in Gazze Şeridi’ne 7 Ekim’den beri sürdürdüğü bombardımanda hayatını kaybedenlerin sayısı en az 31 bin 988’e, yaralananların sayısı ise 74 bin 188’e yükseldi.
21.03.2024 Dünya
ÇILGIN JOE OYUNCULARI VE KONUSU: Çılgın Joe filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve kaç yılında çekildi?
ÇILGIN JOE OYUNCULARI VE KONUSU: Çılgın Joe filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve kaç yılında çekildi? Çılgın Joe filmi konusu ve oyuncularıyla merak ediliyor. Çılgın Joe filmi bu akşam televizyon ekranında izleyici ile buluşuyor. Yönetmenliğini Steven Knight'ın üstlendiği film 2013 yılında vizyona girdi. Aksiyon ve dram türünde sinemaya uyarlanan filmin başrollerinde Jason Statham, Agata Buzek, Christian Brassington yer alıyor. Peki, Çılgın Joe filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve kaç yılında çekildi? İşte Çılgın Joe filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
19.03.2024 Bilgi Rehberi
Bu acıya yürek dayanmadı
Bu acıya yürek dayanmadı Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Yargı’nın önceki akşam yayınlanan son bölümünde, Eren Komiser’in gözyaşları ekrana damga vurdu.
19.03.2024 Cadde
Erdoğan duyurdu! Emekli ikramiyelerinin yatacağı tarih belli oldu
Erdoğan duyurdu! Emekli ikramiyelerinin yatacağı tarih belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye Yüzyılının Emekçileri İftar Programında yaptığı açıklamada emekli ikramiyelerinin yatacağı tarihi açıkladı. Erdoğan, "Enflasyonu yeniden tek haneli rakamlara düşürerek tüm toplum kesimlerinde daha kalıcı refah artışı sağlayacağız." ifadelerini kullandı.
16.03.2024 Gündem
'Yarım Elma'nın yıldızları yıllar sonra bir arada! 'O benim hem canım hem gardaşım'
'Yarım Elma'nın yıldızları yıllar sonra bir arada! 'O benim hem canım hem gardaşım' Oyuncu Günay Karacaoğlu, yeni yaşını Baba Sahne'de kutladı. Doğum günü partisinde yakın dostu ve eski rol arkadaşını yalnız bırakmayan Janset Paçal, kutlamadan renkli kareler yayınladığı sosyal medyada duygusal bir yazı kaleme aldı.
15.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Dram ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.