Dudak

Dudak

Son dakika dudak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dudak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dudak haber sayfamızda...

Dudak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.636 dudak haberi bulunmuştur.
Tam 32 estetik operasyon geçirdi! 'Hayati tehlikesi var ama genç görünmek istiyorum'
Tam 32 estetik operasyon geçirdi! 'Hayati tehlikesi var ama genç görünmek istiyorum' Bulgaristan'da yaşayan 26 yaşındaki Andrea Ivanova, 'yaşlı" görünmemek ve 'genç bir yüzü korumak' için tam 32 estetik operasyon geçirdi. Dünyanın en büyük dudaklarına sahip olmak için bıçak altına yatan isim yeni hedefini açıkladı.
10.05.2024 Cadde
Süreyya Yalçın’ın acı günü! Annesi hayatını kaybetti
Süreyya Yalçın’ın acı günü! Annesi hayatını kaybetti Son dönemde verdiği kilolarla gündeme gelen sosyetik güzel Süreyya Yalçın, bugün acı haberle sarsıldı. Açıklamalarıyla ve paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ismin annesi Ülkü Yalçın, 77 yaşında hayatını kaybetti.
9.05.2024 Cadde
Demet Özdemir: Kendimle gurur duyuyorum!
Demet Özdemir: Kendimle gurur duyuyorum! Kariyerine dansçı olarak başlayan, 'Sana Bir Sır Vereceğim' dizisi ile oyunculuğa adım atan Demet Özdemir; 'Kurt Seyit ve Sura', 'No: 309', 'Erkenci Kuş', 'Doğduğun Ev Kaderindir' ve 'Adım Farah' gibi birçok projede kamera karşısına geçti. "12 yıldır ana akımda durmadan çalıştım" diyen oyuncu, hayalini açıkladı.
9.05.2024 Cadde
Serenay Sarıkaya gala tarzıyla sosyal medyanın diline düştü! Kombininin bedeli dudak uçuklattı
Serenay Sarıkaya gala tarzıyla sosyal medyanın diline düştü! Kombininin bedeli dudak uçuklattı Şimdilerde şarkıcı Mert Demir ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Serenay Sarıkaya, dijital platformlardan birinde yayınlanacak olan dizisinin galasında boy gösterdi. Geceye kırmızı bir elbise ile katılan ünlü ismin tarzı sosyal medyayı ikiye böldü. Kombin fiyatı ise dudakları uçuklattı.
8.05.2024 Cadde
Defne Samyeli tarzıyla tam not aldı! Mücevherlerinin fiyatı dudak uçuklattı
Defne Samyeli tarzıyla tam not aldı! Mücevherlerinin fiyatı dudak uçuklattı İddialı tarzı ve cesur sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminde adından sıklıkla söz ettiren ünlü oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da hayranlarıyla buluştu. Ünlü ismin sahne tarzı, sevenlerinden tam not aldı.
8.05.2024 Cadde
Hürrem Sultan VakıfBank'a imza attı! İşte 5 transfer
Hürrem Sultan VakıfBank'a imza attı! İşte 5 transfer Geçen sezonu beklentilerin altında tamamlayan VakıfBank yeni sezondaki kadro planlaması belli oldu. Sarı-siyahlılar 5 voleybolcu ile anlaşma sağladı.
7.05.2024 Voleybol
Galatasaray'da ayrılıklar peş peşe! 3 veda açıklandı
Galatasaray'da ayrılıklar peş peşe! 3 veda açıklandı Sultanlar Ligi'ni altıncı olarak tamamlayan Galatasaray Daikin'de yeni sezon kadro çalışmaları kapsamında 3 isimle yollar ayrıldı.
7.05.2024 Voleybol
Mehmet Demirkol'dan puan kaybı sonrası iddia: Fenerbahçe'de devam etmeyecek!
Mehmet Demirkol'dan puan kaybı sonrası iddia: Fenerbahçe'de devam etmeyecek! Fenerbahçe, Konyaspor deplasmanında 2 puan bırakarak şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'la ilgili övgü dolu ifadeler kullanan yorumcu Mehmet Demirkol'dan flaş iddia geldi.
7.05.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışından kopmasının perde arkası! Senad Ok: Yıldızlarla yollar ayrılabilir
Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışından kopmasının perde arkası! Senad Ok: Yıldızlarla yollar ayrılabilir Fenerbahçe, Süper Lig'in 35. haftasında Konyaspor deplasmanında 2 puan kaybetti ve zirvede puan farkı 6'ya yükseldi. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, sarı-lacivertlilerdeki son gelişmeleri değerlendirdi.
7.05.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'a müthiş gelir! Forma ve hasılat beklentisi dudak uçuklattı
Galatasaray'a müthiş gelir! Forma ve hasılat beklentisi dudak uçuklattı Şampiyonluk yarışında önemli bir avantajı elinde bulunduran Galatasaray hasılat ve forma satışında beklentileri yukarı çıkardı. Kulübün kasasına girecek rakam ortaya çıktı.
7.05.2024 Galatasaray
'20 yıldır montum yok' demişti! Acun Ilıcalı'nın montunun fiyatı dudak uçuklattı
'20 yıldır montum yok' demişti! Acun Ilıcalı'nın montunun fiyatı dudak uçuklattı Survivor yarışmasının yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenen aynı zamanda Championship ekibi Hull City’nin sahibi olan ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, montuyla gündem oldu. Özel hayatıyla ve açıklamalarıyla sık sık adından söz ettiren Ilıcalı'nın montunun fiyatı ise dudak uçuklattı.
7.05.2024 Cadde
Kuaförüm okul! Ünlüler de gidiyor... Fön 150 TL, boya 600 TL
Kuaförüm okul! Ünlüler de gidiyor... Fön 150 TL, boya 600 TL Astronomik seviyelere yükselen kuaför ücretleri nedeniyle meslek lisesi kuaförlerine ilgi artıyor. İstanbul’un en lüks kuaförlerinin bulunduğu Nişantaşı’ndaki Rüştü Uzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde piyasada 4.000 TL’ye kadar çıkan saç kesimi 250 TL’ye yapılıyor.
3.05.2024 Eğitim
Barış Alper Yılmaz için transfer yarışı! Galatasaray'ın istediği çılgın bonservis belli oldu
Barış Alper Yılmaz için transfer yarışı! Galatasaray'ın istediği çılgın bonservis belli oldu Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla parmak ısırtan Barış Alper Yılmaz için Premier Lig devlerinin transfer yarışına girdiği öğrenildi. Genç oyuncu için sarı-kırmızılıların bonservis talebi dudak uçuklattı.
1.05.2024 Galatasaray
100 bin nüfusa yetecek elektriği kaçak tükettikleri ortaya çıktı! Dudak uçuklatan rakam
100 bin nüfusa yetecek elektriği kaçak tükettikleri ortaya çıktı! Dudak uçuklatan rakam Dicle Elektrik tarafından Şanlıurfa’nın Akçakale, Ceylanpınar, Eyyübiye, Haliliye, Harran, Siverek ve Viranşehir ilçelerinde jandarma destekli drone ile yapılan kontrollerde 100 bin nüfuslu bir ilçeye yetecek yaklaşık 53 bin 500 KVA gücünde 351 adet kayıt dışı elektrik trafosu tespit edildi.
1.05.2024 Gündem
Zonguldak Kömürspor Başkanı Hürfikir'den, Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili suç duyurusu
Zonguldak Kömürspor Başkanı Hürfikir'den, Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili suç duyurusu Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı Hakan Hürfikir, TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’un 37’nci hafta mücadelesinde, Ankaraspor ve Nazilli Belediyespor arasında 0-0 sonuçlanan, şut bile çekilmeyen maçla ilgili suç duyurusunda bulundu.
30.04.2024 Futbol
'Dış ticaret açığımızda 122 milyar dolardan 92 milyar dolara gerilemeyi başardık'
'Dış ticaret açığımızda 122 milyar dolardan 92 milyar dolara gerilemeyi başardık' Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İhracatta Türkiye Yüzyılı Zirvesi'nde konuştu. Bolat, "Son 9 ayda dış ticaret açığımızda 122 milyar dolardan 92 milyar dolara gerilemeyi başardık. Yaklaşık 29 milyar dolarlık bir azaltma gerçekleşti. Aynı şekilde cari açığımız son 9 ayda 60.1 milyar dolardan 31.8 milyar dolara geriledi. Bu şu demek. Daha az dövize ihtiyacımız gerçekleşti. Döviz yeterliliği daha fazla arttı. Kurun üzerindeki yukarı yönlü baskılar bu anlamda azalmış oldu. Bu durum enflasyon ile mücadeleye katkı yapmış oldu" dedi.
30.04.2024 Ekonomi
Damadın 'sevgilisi' kız tarafını yıktı! Üç çocuğuyla nikahı bastı, skandal detaylar
Damadın 'sevgilisi' kız tarafını yıktı! Üç çocuğuyla nikahı bastı, skandal detaylar Düğün töreni akılalmaz skandala sahne oldu. Aniden içeri giren kadın, damadın ilk önce kendisiyle evlendiğini ve üç çocuğunun babası olduğunu söylüyordu. Her şeyden habersiz gelin duydukları karşısında yıkıldı ve töreni derhal iptal etti. Gelin ve damat tarafı birbirine girince, polis mekana müdahale etti.
30.04.2024 Dünya
Hayat Bilgisi'nin Didem'iydi! Yeliz Doğramacılar'ın son hali şaşırttı
Hayat Bilgisi'nin Didem'iydi! Yeliz Doğramacılar'ın son hali şaşırttı 2003 - 2006 yılları arasında Kanal D ekranlarında yayınlanan Hayat Bilgisi dizisinde Didem karakterini canlandıran oyuncu Yeliz Doğramacılar'ın son hali ortaya çıktı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan oyuncunun son pozları gündem oldu.
26.04.2024 Cadde
Hadise söz kesti! 'Hep ellerinizi sımsıkı tutun'
Hadise söz kesti! 'Hep ellerinizi sımsıkı tutun' Son dönemde özel hayatıyla magazin gündeminde adından sık sık söz ettiren 38 yaşındaki ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz, yakın arkadaşlarının söz yüzüklerini kesti. Sevilen isim o anları sosyal medya hesabından sevenlerinin beğenisine sundu.
24.04.2024 Cadde
Hadise'nin cesur dansı olay oldu! 'Hem dillerde hem zirvede'
Hadise'nin cesur dansı olay oldu! 'Hem dillerde hem zirvede' Geçtiğimiz günlerde yaz sezonunu açan ve bikinili fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınlayan şarkıcı Hadise, önceki akşam sahne aldı. Ünlü ismin cesur dansı gündem oldu. Hadise'ye sevenlerinden binlerce beğeni ve yorum geldi.
21.04.2024 Cadde
Barış Alper Yılmaz'a Premier Lig kancası! Galatasaray'ın istediği bonservis belli oldu
Barış Alper Yılmaz'a Premier Lig kancası! Galatasaray'ın istediği bonservis belli oldu Galatasaray'ın milli yıldızı Barış Alper Yılmaz'ın bu sezon gösterdiği performans Avrupa'dan çok sayıda takımı harekete geçirdi. Genç futbolcuya son talibin Premier Lig temsilcisi olduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılıların, genç oyuncu için talep ettiği bonservis dudak uçuklattı.
20.04.2024 Galatasaray
Yasemin Yürük'ten 'Hepsi' cevabı: Gülçin ya da içimizden biri kabul etmedi, ikna edemedim!
Yasemin Yürük'ten 'Hepsi' cevabı: Gülçin ya da içimizden biri kabul etmedi, ikna edemedim! Bir döneme damga vuran Hepsi grubunun üyelerinden Yasemin Yürük, Kuruçeşme'de bir davete katıldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, Hepsi grubunun belgesel projesiyle ilgili konuşarak dikkat çeken açıklamalar yaptı.
19.04.2024 Cadde
Tek kurabiye 110 lira olur mu? 'Dışarıda yemiyoruz' boykotu
Tek kurabiye 110 lira olur mu? 'Dışarıda yemiyoruz' boykotu Restoran veya kafelerde vatandaşa gelen hesaplar, dudak uçuklatıyor.
18.04.2024 Gündem
Sosyal medyanın diline düştü! 'Biri Hadise'nin üstüne güneş kremi atsın'
Sosyal medyanın diline düştü! 'Biri Hadise'nin üstüne güneş kremi atsın' Ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz günlerde yaz sezonunu açtı. Sosyal medya hesabından peş peşe yayınladığı karelerde güneş altında uzun süre kalmaktan yandığı fark edilen ünlü isme, takipçilerinden yorum yağdı.
17.04.2024 Cadde
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar Online ilan siteleri üzerinden ikinci el eşya, kullanılmış kıyafet satışı derken son zamanlarda makyaj ürünleri satışı da dikkat çekmeye başladı. Kullanıcılar tarafından online platformlarda pek çok makyaj ürünü ilanı verilmeye başlandı. Konuyla ilgili Kozmetik Üreticileri ve Araştırmacıları Derneği Başkanı Levent Kahrıman’dan önemli uyarılar geldi. İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Dudak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.