Ebru

Ebru

Son dakika ebru haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ebru gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ebru haber sayfamızda...

Ebru

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 15.860 ebru haberi bulunmuştur.
Yabancı öğrenciler ebru çalışması yaptı
Yabancı öğrenciler ebru çalışması yaptı Erasmus+ değişim programı çerçevesinde Japonya, Polonya, Portekiz ve Yunanistan’dan Türkiye’ye gelen 9 öğretmen ve 12 ortaokul öğrencisi, ebru çalışması yaptı.
24.04.2024 Eğitim
“Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor”
“Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor” Ebru Cündübeyoğlu ile ilk röportajı yaptığım 90’lı yıllarda Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nü bitirmek üzereydi, bunun için alttan bir dersi geçmesi şarttı.
20.04.2024 Pazar
Plastik kirliliğine dikkat çeken “Sen De Fark Et” belgeselinin lansmanı gerçekleşti
Plastik kirliliğine dikkat çeken “Sen De Fark Et” belgeselinin lansmanı gerçekleşti Yapımcılığını ve yönetmenliğini Engin Altan Düzyatan’ın üstlendiği, dünyada plastik ve mikroplastik kirliliğinin yol açtığı sorunları konu eden “Sen De Fark Et” belgeselinin Türkiye lansmanı gerçekleşti.
17.04.2024 Vitrin
Ebru Şancı'nın paylaşımı olay oldu! 'Kocamı tebrik ediyorum, beni terk etmedi'
Ebru Şancı'nın paylaşımı olay oldu! 'Kocamı tebrik ediyorum, beni terk etmedi' Bir dönem podyumların aranan isimlerinde olan Ebru Şancı (40), Pendikspor forması giyen Alpaslan Öztürk'le (30) evlendikten sonra modelliği bırakmıştı. Sosyal medyayı aktif kullanan Şancı, son olarak diş yaptırırken çekilen bir fotoğrafını yayınladı. Eski mankenin dişçi pozu ve paylaşıma düştüğü not gündem oldu.
16.04.2024 Cadde
Ebru Şallı minik oğlu Pars'ı andı: Ben hep ama hep seninleyim
Ebru Şallı minik oğlu Pars'ı andı: Ben hep ama hep seninleyim Ebru Şallı'nın 2013 yılında boşandığı Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Pars Tan, dört yıl önce hayatını kaybetmişti. Şallı, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla minik oğlunu andı.
17.04.2024 Cadde
Kadın girişimcilerle hızlı büyüyecek
Kadın girişimcilerle hızlı büyüyecek Modüler genç odası üretimlerini Lajivert ve Ritmik markalarıyla tüketiciye ulaştıran Soyserin Grup, verdiği bayiliklerde kadın girişimcilere pozitif ayrımcılık yapıyor. Soyserin Grup, bu yıl 60 kadın girişimciye bayilik vermeyi hedefliyor.
16.04.2024 Kobi
‘Kendi şarkımı cover’ladım’
‘Kendi şarkımı cover’ladım’ Altay, yeni şarkı müjdesi verdi.
15.04.2024 Cadde
Yavru Vatan müziğe doydu
Yavru Vatan müziğe doydu Ebru Gündeş, KKTC’deki sevenlerine bayram coşkusu yaşattı.
13.04.2024 Cadde
A Milli Kadın Futbol Takımı, Macaristan'ı son dakikalarda yıktı!
A Milli Kadın Futbol Takımı, Macaristan'ı son dakikalarda yıktı! A Milli Kadın Futbol Takımı, 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup'ta oynadığı maçta Macaristan'ı 2-1 mağlup etti.
9.04.2024 Futbol
Hakemin Zehra Güneş kararı VakıfBank'ta Guidetti'yi kızdırdı!
Hakemin Zehra Güneş kararı VakıfBank'ta Guidetti'yi kızdırdı! VakıfBank, Sultanlar Ligi play-off 3/4.’lük etabı ilk maçında konuk olduğu Türk Hava Yolları’nı 3-0 mağlup etti. Öte yandan başhakemin Zehra Güneş kararı Guidetti'yi kızdırdı.
9.04.2024 Voleybol
Ebru Şahin'den Cedi Osman'a aşk dolu paylaşım! 'Her şeyim'
Ebru Şahin'den Cedi Osman'a aşk dolu paylaşım! 'Her şeyim' Ünlü oyuncu Ebru Şahin, 2022 yılının temmuz ayında dünyaca ünlü basketbolcu Cedi Osman'la nikah masasına oturmuştu. Şahin, eşi Cedi Osman'ın doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı. Aşk dolu paylaşım kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum aldı.
9.04.2024 Cadde
Hiper kişiselleşmiş bankacılık geliyor
Hiper kişiselleşmiş bankacılık geliyor "Dijital bankacılığın geleceği hiper kişiselleştirilmiş, müşteri odaklı, güvenli ve yenilikçi çözümlerle dolu olacak. Bu da sektörün sürekli evrim geçirmesine olanak tanıyacak..."
5.04.2024 Milliyet Executive
Hatay'da tarihi eserlerin restorasyonu için kılavuz
Hatay'da tarihi eserlerin restorasyonu için kılavuz Vakıf Katılım'ın 2022 yazında başlattığı ve ilk durağı Hatay olan Vakıf Eserleri Envanter projesiyle şehirdeki tarihi yapılar ayrıntılı fotoğraflandı. Şimdi bu fotoğraflar, depremin büyük ölçüde hasar verdiği eserlerin ayağa kaldırılmasında kılavuzluk edecek.
15.04.2024 Milliyet Executive
A Milli Kadın Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ne kötü başladı!
A Milli Kadın Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ne kötü başladı! A Milli Kadın Futbol Takımı, 2025 Avrupa Şampyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup'ta İsviçre'ye 3-1 mağlup oldu.
5.04.2024 Futbol
Popstar Mehtap Yılmaz'ın acı günü! 'Oğlum melek oldu'
Popstar Mehtap Yılmaz'ın acı günü! 'Oğlum melek oldu' 2006 - 2009 yılları arasında ekranlarda yayınlanan, Bülent Ersoy, Orhan Gencebay, Armağan Çağlayan ve Ebru Gündeş'in jüri koltuğunda oturduğu Popstar Alaturka programı ile hafızalara kazınan ve şimdilerde de geniş bir kitlesi olan Mehtap Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla yürekleri burktu.
5.04.2024 Cadde
Edirne'de lise öğrencilerinden çevre dostu proje
Edirne'de lise öğrencilerinden çevre dostu proje Edirne'de bir lisede oluşturulan Sıfır Atık grubunda yer alan öğrenciler, evsel atıklardan doğal gübre üretiyor.
4.04.2024 Eğitim
Bahçeden ambalaja hayatı ‘aronya’
Bahçeden ambalaja hayatı ‘aronya’ Aronyanın, 200 milyar dolarlık küresel gıda takviyesi pazarında yıldızının parlayacağını öngören girişimci Aylin Kalafatoğlu, kurulumuna destek verdiği bahçelerden aldığı meyveleri ambalajlı ürüne dönüştürüyor, iç pazarın yanı sıra ihracatta da büyüyor.
2.04.2024 Kobi
Ebru Gündeş'ten nostaljik paylaşım! 'Hiç değişmediğim doğrudur'
Ebru Gündeş'ten nostaljik paylaşım! 'Hiç değişmediğim doğrudur' Ünlüler camiasının, sosyal medyayı aktif kullanan isimleri arasında yer alan Ebru Gündeş, son paylaşımıyla gündem oldu. Bir süredir yaptığı nostalji serisine çocukluk fotoğrafını ekleyen şarkıcıya, takipçilerinden çok sayıda yorum ve beğeni geldi.
29.03.2024 Cadde
5 yıldızlı sahtecilik! 'En iyi ihtimalle pirina'
5 yıldızlı sahtecilik! 'En iyi ihtimalle pirina' KKTC Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’nın yaptığı gıda denetimleri, ülkedeki bazı lüks otellerin de arasında bulunduğu bazı turizm işletmelerinde kullanılan zeytinyağlarının sahte ya da tağşişli olduğunu ortaya çıkardı.
29.03.2024 Ekonomi
‘Arka Sokaklar’a üç yeni isim
‘Arka Sokaklar’a üç yeni isim Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın üstlendiği fenomen dizisi ‘Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosu büyüyor.
29.03.2024 Cadde
'Arka Sokaklar' kadrosu genişlemeye devam ediyor
'Arka Sokaklar' kadrosu genişlemeye devam ediyor Kanal D'de 18 yıldır ekrana gelen 'Arka Sokaklar'ın oyuncu kadrosu büyüyor. Her bölümüyle izleyicilerin beğenisini toplayan diziye; Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal dahil oldu.
28.03.2024 Cadde
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan 'hapis cezası' açıklaması!
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan 'hapis cezası' açıklaması! Ünlü model ve sunucu Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un bir alışverişte karşılıksız çek verdikleri gerekçesiyle hapis cezası aldığı yönünde haberler basına yansıdı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Akkuş, haberlerin gerçeği yansıtmadığını öne sürerek; bu durumdan psikolojik rahatsızlıkları olduğunu söylediği eski eşi Gonca Sağlam'ı sorumlu tuttu.
29.03.2024 Cadde
Ünlülerin bayram tarifesi belli oldu! Ücretler dudak uçuklattı
Ünlülerin bayram tarifesi belli oldu! Ücretler dudak uçuklattı Ramazan Bayramı'na sayılı günler kaldı, bu kapsamda gözler ünlülerin sahne ücretlerine çevrildi. Ajda Pekkan, Özcan Deniz, Ebru Gündeş, Gülşen, Bülent Ersoy, Melek Mosso gibi birçok ünlü ismin yer aldığı sırada listenin birincisi Gülşen oldu. Ünlü şarkıcının alacağı ücret dudak uçuklattı.
27.03.2024 Cadde
Kadınlar derbisinde Fenerbahçe, Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti
Kadınlar derbisinde Fenerbahçe, Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 25. haftasında Fenerbahçe Petrol Ofisi sahasında konuk ettiği Galatasaray Petrol Ofisi'ni 2-1 mağlup etti.

Benzer Haber Etiketleri

Ebru ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.